Leiebiler i Seoul

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Seoul? Start søket her!

Seoul, Sør-Korea
5. des. — 12. des.
Seoul, Sør-Korea
ti. 5.12.
12:00
ti. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Seoul

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Seoul

Hvilket leiebilselskap er billigst i Seoul?

De billigste leiebilene i Seoul finner man som regel hos LOTTE rent-a-car. Ved bestilling med LOTTE rent-a-car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 755 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Seoul er 755 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Seoul har flest utleiesteder?

LOTTE rent-a-car has the most locations of any rental car company in Seoul, with 57 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Seoul?

Leie av Hyundai Avante i Seoul er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Hyundai Sonata. Brukerne våre har funnet tilbud på Hyundai Avante i Seoul for i gjennomsnitt 842 kr per dag, og så billig som 755 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Hyundai Sonata i Seoul ligger på 1 728 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 1 728 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Seoul

En tur til Seoul, hovedstaden i Sør-Korea, er ufullstendig hvis du ikke stopper ved noen av de mest ikoniske attraksjonene i byen. Steder som Chandeokgung- og Gyeongbokgung-palassene samt Bukhansan nasjonalpark er avgjørende for å få med seg identiteten til Sør-Korea. Hvis du reiser rundt i Seoul og ønsker å besøke noen av disse stedene kan det være lurt å leie bil i Seoul. På den måten kan du enkelt komme deg fra ett punkt til et annet med letthet og fleksibilitet via Gyeongbu Expressway som forbinder noen av de mest populære stedene rundt i byen. Trafikk er ikke så utbredt som i noen andre byer, så du bør ikke forvente forsinkelser mens du er på veien. Også parkeringsforholdene er veldig bra i byen. En annen grunn til å få en leiebil i Seoul er at det er over ti forskjellige leiebilaktører rundt i byen, så det bør ikke være en vanskelig oppgave å få tak i en bil.

Er det verdt det å leie en bil mens du besøker Seoul?

Seoul er ikke veldig egnet for gåturer, men det er noen steder rundt i denne vakre byen som du kan gå rundt på komfortabelt vis. Med en leiebil i Seoul, kan du imidlertid reise mye mer rundt, og du kan besøke så mange steder som du vil, akkurat når du vil. Det offentlige transportsystemet i byen er ganske anstendig, men gir deg ikke den samme fleksibiliteten og komforten som kommer med billig leiebil i Seoul. I tillegg kan du også besøke noen av de nærliggende byene som Pyeongtaek som ligger like under en times kjøretur fra Seoul. Når det gjelder parkeringsplasser, er det massevis av parkeringsplasser rundt i gatene i Seoul selv om 90 % av dem krever at du betaler. Annet enn det, er det også et godt antall bevoktede parkeringsplasser og garasjer hvor du kan sette fra deg bilen.

Hvilke forskjellige kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Seoul?

Før du begir deg ut på sørkoreanske veier med leiebil i Seoul, er det best hvis du gjør deg kjent med noen av de unike kjørelovene i Seoul først. Du vil ikke ha en situasjon der en bot ødelegger stemningen for resten av ferien. For det første gjøres kjøring på høyre side av veien, og hvis du ønsker å ringe, kan du bare gjøre det hvis du har en håndfri enhet. Det er også verdt å peke på at alle barn under seks år skal sitte i et barnesete i riktig størrelse som kan monteres i leiebilen din på forespørsel. I tilfelle spørsmål, kan du alltid sjekke med avdelingen for transport i Sør-Korea.

Hva slags førerkort trenger du for å leie bil i Seoul?

Alle ikke-koreanske borgere som ønsker å få leiebil i Seoul, enten det er en passasjerbil, en elektrisk leiebil, eller til og med en luksusleiebil, vil bli pålagt å vise en rekke ting før de kan få lov til å leie den. De første og viktigste dokumentene inkluderer et gyldig førerkort fra hjemlandet samt et internasjonalt førerkort også utstedt i hjemlandet. Du kan også trenge pass og visum, avhengig av opprinnelseslandet ditt.


Tilbud på Seoul bilutleie

Finn leiebil i Seoul som passer for deg

Liten cars

646 kr - 1 052 kr

Alle biltyper

683 kr - 2 846 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Seoul, Sør-Korea er 570 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Seoul, Sør-Korea er i oktober. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 646 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Seoul. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Seoul kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Seoul

Alle større selskaper som leier ut biler i Seoul

Sk Rent A Car

4 utleiesteder

Avis

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,2

Value

7,5

Hertz

22 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,7

LOTTE rent-a-car

57 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

4,0

Plus One Rental Car

5 utleiesteder

Gogo Rent A Car

4 utleiesteder

keddy by Europcar

4 utleiesteder

Shouqi

4 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Seoul

Nedenfor er de mest populære hotellene i Seoul

Kjøre med en leiebil i Seoul - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Seoul, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Seoul, Sør-Korea?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Seoul. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Seoul tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Seoul, Sør-Korea?

Hvis du leier et kjøretøy i Seoul, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 60 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Seoul ligger vanligvis på 80 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Seoul, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Seoul, Sør-Korea i November?

Temperaturen i Seoul i November ligger normalt på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 54 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Seoul representativt for resten av Seoul?

Hvis du ser etter en leiebil i Seoul for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av November, er det viktig at du vet at resten av Seoul vanligvis har en temperatur på 10 °C, og en forventet nedbørsmengde på 54 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Seoul fra biler sist?

Priser for biler fra Seoul ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Seoul fra biler?

Fra og med november 2023, er det 183 tilbydere å velge mellom fra Seoul biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Seoul?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Seoul. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Seoul?

For å leie en bil i Seoul må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Seoul?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Seoul. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Seoul?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Seoul. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Seoul med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Seoul og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Seoul på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Seoul medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Seoul som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Seoul.

Kan jeg søke etter leiebiler i Seoul med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Seoul.


En enklere måte å administrere reisen til Seoul på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.