Hotell Varadero: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 162 hoteller i Varadero, Cuba

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Varadero

Det er mange flotte hoteller i Varadero, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Varadero

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Varadero
Lavsesong
oktober
Høysesong
mars

billigste måned å overnatte

24 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

16 %

forventet prisøkning

Pris
1 078 kr - 1 663 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 099 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 150 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Varadero på er: 3 stjerne, 73 dag før. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
358 kr - 435 kr
3 stjerne
657 kr - 716 kr
4-5 stjerne
1 338 kr - 1 492 kr

Varadero reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Varadero

Hvordan bor man billig i Varadero?

Hvis du vil finne et billig hotell i Milano kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er bed & breakfast eller 2-stjerners hotell. Disse koster fra rundt CUC 44 (ca 350 NOK) per natt. Vil du bo på et 3-stjerners hotell Varadero, koster dette fra omtrent CUC 50 (ca 400 NOK) per natt. Hotell med svømmebasseng og egen restaurant koster fra ca CUC 62 (ca 500 NOK) per natt.

Varadero på budsjett

Vil du oppleve Varadero uten å gå over budsjett så finnes det en rekke ting du kan gjøre og steder du kan besøke. Det ligger for eksempel en park i Varadero der du kan se eksotiske dyr som aper, øgler og kameler. I tillegg ligger det et marked her, der du kan finne billige suvenirer. Her selges det håndlagde, lokale produkter som virkelig kan være et flott minne fra turen din. I tillegg er det selvfølgelig perfekt å tilbringe dagene dine på stranden. Ta med en god bok, legg deg under parasollen og la ferien skylle over deg. Komplett avslapning i paradis!

Hvordan kommer man seg rundt i Varadero?

For å få en skikkelig god oversikt over Varadero, bør du ta en tur på en Hop on / Hop off buss. Da kan du ta Varadero Beach Tour. Dette er også den mest praktiske måten å reise langs med Varadero, og er i tillegg billig. En bussbillett koster omtrent CUC 5 (ca 40 NOK) og varer hele dagen. Disse bussene kjører hele dagen fra halv ti om morgenen til ni om kvelden, og stopper ved 46 holdeplasser. Du kan også ta taxi, som er å finne overalt. Disse koster som regel fra omtrent CUC 5 (ca 40 NOK). (Prisene i denne artikkelen er sjekket 4-05-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Varadero?

I Varadero er det ingen offisielle aldersgrenser for innsjekking på hotell, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder. Dette kan være lurt å sjekke med det hotellet du vil bo på.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Varadero?

Bestiller du hotell i Varadero på nett, er det mest vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd i stedet for depositum.

Hvor trygt er det i Varadero?

Cuba og Varadero er et relativt trygge reisemål, men man bør uansett ta normale forhåndsregler når man er ute sent om kvelden, og passe godt på verdisaker i folksomme områder.

Behøver man en adapter i Varadero?

De bruker andre stikkontakter i Varadero enn i Norge, så det er lurt å ha med seg adapter på turen.

Hvor mye bør man gi i tips i Varadero?

Det er vanlig å betale omtrent 10% til 15% etter du har spist på restaurant. For service på hotell, slik som å få båret bagasjen din og lignende, kan du gi CUC 1 (ca 7 NOK).


Hvor mye koster et hotell i Varadero per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Varadero med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i Varadero

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Varadero
Club Karey

Club Karey

358 kr

Vis hotelltilbud
Aparthotel Mar Del Sur

Aparthotel Mar Del Sur

529 kr

Vis hotelltilbud
Islazul Hotel Acuazul

Islazul Hotel Acuazul

427 kr

Vis hotelltilbud
Villa Sotavento

Villa Sotavento

537 kr

Vis hotelltilbud
Pullman - Dos Mares

Pullman - Dos Mares

529 kr

Vis hotelltilbud
Starfish Las Palmas - Adults Only

Starfish Las Palmas - Adults Only

537 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Varadero

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Starfish Varadero

Starfish Varadero

8,0

666 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Varadero

Varadero er en by og kommune og ligger på Cuba. Den er så og si en lang utstikker fra fastlandet som går ut i havet, med 20 kilometer sandstrand. Dette er virkelig et ferieparadis. Det ligger nordvest i Cuba og er på grunn av sine lange strender først og fremst en by for turister som ønsker lange, late dager på stranden under den Cubanske solen.

Varadero er svært vakker, og passer perfekt som reisemål for par som ønsker en avslappende og romantisk ferie. Her ligger det luksushoteller på rad og rekke, mange med direkte tilgang til stranden og all-inclusive med mat og drikke. Her er det vakkert og godt tilrettelagt for reisende som være i nærheten av strandliv og ha enkel tilgang på alt de måtte trenge.

For backpackere eller reisende som ønsker å ha nærhet til stranden, men samtidig en mer autentisk lokal opplevelse, kan man velge å bo på hoteller som ligger litt utenfor områdene med de største resortene. Da får man plutselig et annet inntrykk av Varadero, men den samme sjarmen. Kontrastene mellom resort-området og resten av Varadero er store. Utenfor finner du nemlig hest og kjerrer som kjører rundt, vintage biler, fruktselgere ved bodene sine og en mer kaotisk, men autentisk, atmosfære. Du har uansett gåavstand til stranden.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Varadero

Varadero ligger på den 20 kilometer lange halvøyen som strekker seg ut fra Cuba. Her er den viktigste industrien turismen, og her finnes den største tettheten av hoteller og resorter på hele Cuba. Her er det massevis av strandaktiviteter og bassengmoro å finne på. Stranden er hele 20 kilometer lang, så du har nok av plass å boltre deg på under den stekende solen. Disse strendene er også av Cubas beste, med fin, lys sand. Du kan bestille hotell i Varadero og være sikker på at du får en avslappende og behagelig ferie. Her kan du kose deg med familien eller kjæresten på stranden, på restauranter som serverer både internasjonale retter, lokal mat og fersk sjømat. Dessuten kan du gå rundt og se mer av det lokale livet, som de flotte vintage-bilene og de spennende markedene som finnes utenfor resort-områdene.

Varadero har blitt et såpass populært reisemål på grunn av den vakre naturen. Her er det vakre strender, med hvit sand og blått hav. I tillegg finner du interessante naturfenomener slik som Saturno-hulen der du kan bade midt inne i fjellet. Vil du ta en tur i parken, kan du dra til Parque Josone som er en grønn oase med en fin innsjø der man kan blant annet leie tråkkebåt.

Opplev Cubas aller beste strender på den 20 kilometer lange Varadero som strekker seg rett ut i havet.


Reiseinformasjon for Varadero

Hvor mange dager tilbringer folk i Varadero?

De fleste foretrekker å tilbringe 7 netter når de besøker Varadero.

Hvor mye koster et hotell i Varadero?

Prisen på et hotellrom i Varadero vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 947 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Varadero?

Hoteller i Varadero er vanligvis billigst i oktober. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 205 kr % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Varadero?

Hotellrom i Varadero er generelt billigere på onsdag, og dyrere på torsdag.

Hvor mye koster et hostell i Varadero?

Hosteller i Varadero koster vanligvis en plass omkring 380 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 567 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Varadero.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Varadero?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Varadero i løpet av oktober, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 170 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i oktober med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Varadero vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Varadero

Andre populære byer som Varadero

Disse populære byene utforskes ofte av momondo-brukere

Personer interessert i Varadero har også sjekket ut

Ikke bestemt deg for Varadero? Søk gjennom de beste tilbudene på hoteller i disse destinasjonene