De beste hotellene
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Jerusalem

Hoteller i Jerusalem, Israel

Finn tilbud på 231 hoteller i Jerusalem, Israel

Jerusalem, Israel
18. apr. — 19. apr.2
lø. 13.4.
on. 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Jerusalem

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Jerusalem
Pris
kr240
kr6320
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Jerusalem


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Jerusalem

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Jerusalem
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
70 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

483 kr–3 695 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
817 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 550 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Jerusalem på er: 1-2 stjerne, 62 dag før. 3 stjerne, 66 dag før. 4-5 stjerne, 27 dag før.

1-2 stjerne

292 kr–4 061 kr

3 stjerne

498 kr–2 306 kr

4-5 stjerne

812 kr–4 320 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Jerusalem

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Jerusalem

Laveste hotellpris

241 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

St. George Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

4566

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Jerusalem funnet siste 7 dager er 241 kr/natten. Denne prisen fås hos Abraham Jerusalem, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos St. George Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Jerusalem(8/10 rating - basert på 377 anmeldelser).
Det er er 4 566 hoteller i Jerusalem i nærheten av Tel Aviv Ben Gurion Intl. Sarin room med kortest avstand på 2,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Jerusalem. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Jerusalem siste uken er 3 435 kr.

Jerusalem reisetips

Hvilke nabolag i Jerusalem bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Bestill hoteller i Jerusalem langs Light Rail-linjen, som går mellom Herzl-fjellet i Bet Hakarem og Pisgat Zeev. Kostnaden for en enkelt tur langs linjen er lik busskostnaden, et par dollar per tur. Du må kjøpe en billett før du går om bord på toget på et av stoppene eller bruke Rav Kav-kortet om bord. Inne i Jerusalem kan reisende bevege seg rundt med buss, bybane, tog eller taxi. Bussene i Jerusalem består av et stort nettverk sentrert rundt Jerusalem sentralstasjon ved King George og Jaffa Street. Standard busspriser er vanligvis på noen få dollar for en enveistur og kan legges inn på et Rav Kav- kort på ulike kiosker og andre utsalgssteder. Mange hoteller i Jerusalem, for eksempel Hashim Hotel, ligger i nærheten av Jaffa-gaten i det muslimske kvarteret, og tilbyr enkel tilgang til offentlige transportruter.


Hvor mye koster et hotell i Jerusalem per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Jerusalem med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 1 stjerne

Billigst 1 033 kr

Gjennomsnittlig 1 120 kr

Dyrest 1 202 kr

Finn hoteller med 1 stjerne
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Jerusalem

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Jerusalem
Finn hosteller i Jerusalem

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Jerusalem

Disse hotellene i Jerusalem har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Jerusalem

Hvilket nabolag i Jerusalem bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Jerusalem er en by med et bredt utvalg av aktiviteter å nyte både på dagtid og kveldstid. Enten du ønsker å utforske den kulturelle atmosfæren i gamlebyen, nattelivet i Vest-Jerusalem eller de kommunale bygningene rundt Øst-Jerusalem, vil momondo hjelpe deg med å finne stedet for deg. Når du utforsker de historiske elementene i Jerusalem, kan du finne billige hoteller som Addar Hotel og Dan Jerusalem i Øst-Jerusalem, og bruke dagene på å vandre gjennom Davids by, besøke graven til jomfru Maria, eller oppleve Church of All Nations. Jerusalem-hoteller, som Hashimi Hotel og Sephardic House gir deg en mulighet til å nyte den kulturelle atmosfæren i gamlebyen. Hoteller i Vest-Jerusalem som King Solomon Hotel, i nærheten av Yemin Moshe, ligger i hjertet av det pulserende nattelivet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Jerusalem

Hva er de mest populære attraksjonene i Jerusalem?

Jerusalem er delt inn i tre separate deler, Vest-Jerusalem, Øst-Jerusalem og gamlebyen. Sephardic House og Hashimi Hotel er to hoteller i Jerusalem som ligger i gamlebyen, hvor de fleste turister tilbringer tiden sin. Det er hjem til de mest ettertraktede attraksjonene som inkluderer Vestmuren, ofte referert til som Wailing Wall, hvor millioner av jødiske og ikke-jødiske pilegrimer flokker for å be ved å skrive ønsker på papir og plassere dem i sprekker på veggene. Gamlebyen er et av stedene du kan finne billige hoteller i Jerusalem i, og dykke inn i den kulturelle essensen av byen. Andre populære attraksjoner inkluderer Israel Museum, det ledende museet for kunst og arkeologi, og landets største kulturinstitusjon, Temple Mount og Dome of the Rock, historisk forbundet med Mount Moriah og Mount Zion og Church of the Holy Sepulcher, antatt å stå rett over graven til Jesus Kristus.

Hvilke nabolag i Jerusalem har et stort utvalg av barer og restauranter?

Hvis du leter etter natteliv samt butikker, barer, restauranter og lokal mat som Shakshuka, er hoteller i Jerusalem som Paamonim Jerusalem Hotel, Central Boutique Hotel og Avital Hotel, som ligger i Vest-Jerusalem, stedene for deg. Bybane- og bussrutene kjører i disse områdene via hovedveien. Finn billige hoteller i Jerusalem nær Mehane Yehuda-markedet, det største markedet i Jerusalem, og muligens det mest berømte markedet i Midtøsten. Turister strømmer hit hele året for å oppleve lokal handel og uforglemmelig mat.

Hvilke begivenheter finner sted i Jerusalem?

For å oppleve Jerusalem Festival of Light, bestill hoteller i gamlebyen, og ta bybanen eller bussene fra det muslimske kvarteret og se det vakre utvalget av belysning som endres hvert år. Denne festivalen tiltrekker seg tusenvis av besøkende årlig fra hele verden, som kommer for å beundre kunstinstallasjoner skapt av lokale og internasjonale kunstnere. Finn billige hoteller i Jerusalem som Olive Tree Hotel, nedover veien fra Israel Museum hvor Jerusalem holder sin årlige vinfestival, tilgjengelig via busstransport på hovedveien. Festivalen varer i fire dager og er den mest kjente vinfestivalen i Israel. Mer enn 20 000 turister og lokalbefolkningen oversvømmer området på jakt etter nøye lagede viner. Du kan smake på hundrevis av forskjellige viner, kombinert med lokal mat som inkluderer ostebrett, syltetøy, sjokolade, olivenolje og andre deilige godbiter med et bakteppe av skulpturer og frodige hager i den varme juli-solen.


Informasjon om opphold i Jerusalem

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Jerusalem

Hvor mange dager tilbringer folk i Jerusalem?

Folk som besøker Jerusalem tilbringer typisk 3 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Jerusalem?

Prisen på et hotell i Jerusalem avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 3 083 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Jerusalem?

Hoteller i Jerusalem er vanligvis billigst i april. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 70 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Jerusalem?

Prisene på hotellrom i Jerusalem vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på onsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Jerusalem?

3 239 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Jerusalem. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Jerusalem er 3 083 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 63% % for å bo på et luksushotell.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Jerusalem?

Med forventninger om generelt lite regn (25 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Jerusalem tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området. Hvis man tar været i løpet av april med i betraktning, er Old City of Jerusalem en attraksjon det er verdt å ta turen til i nærheten av Jerusalem.

Har Jerusalem ferieboliger?

Ja, Jerusalem har ferieboliger. Av 2 010 ferieboliger i Jerusalem, er Jerusalem Dream den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Jerusalem.

Har Jerusalem vandrehjem?

Ja, byen Jerusalem har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 40 Jerusalem vandrehjem.Vi anbefaler å bo på New Citadel Hostel, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Jerusalem.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Jerusalem fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 1 435 tilbydere å velge mellom fra Jerusalem hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Jerusalem fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Jerusalem ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Jerusalem

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Jerusalem

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Jerusalem gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Jerusalem med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Jerusalem hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Jerusalem?

Du kan finne et flott sted å bo i Jerusalem ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Jerusalem på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 13.4.
on. 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post