Ferieboliger i Skagen, Danmark

Finn tilbud på 192 ferieboliger i Skagen, Danmark

Skagen, Danmark
7. des. — 8. des.2
to. 8.12.
ma. 12.12.

De beste ferieboligene i Skagen

Finn den perfekte ferieboligen for oppholdet ditt i Skagen
Pris
kr382
kr1761
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Det beste tidspunktet for å bestille en feriebolig i Skagen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i Skagen
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 255 kr
682 kr

Hosteller og billige hoteller i Skagen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Skagen

Sikre deg ferieboligen som gir deg mest for pengene i Skagen

Disse ferieboligene i Skagen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om ferieboliger i Skagen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Skagen

Laveste pris på feriebolig

667 kr
Den rimeligste prisen for et rom i Skagen funnet siste 7 dager er 667 kr/natten. Denne prisen fås hos Birkevej Rooms.

Informasjon om opphold i Skagen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller en feriebolig i Skagen

Skagen er kanskje ikke stedet som er best kjent for ville fester, men det er allikevel godt med tilbud. I Skagen finner man flere puber, cafeer og diskotek Naturlig nok er disse i nærheten av sentrum, så se etter ferieleiligheter i Skagen nær sentrum og havnen. For den som søker de største festopplevelsene er nok heller de større byene mer sentralt i Danmark, men for deg som vil slappe av, men også ha nærhet til kveldshygge så kan ferieboliger i Skagen allikevel passe seg. Særlig om du liker kunst, kultur og god sjømat. Og du kan absolutt kose deg med en runde på dansegulv og hvorfor ikke stikke innom Skagen Brygghus som virkelig er stedet for øl-entusiaisten? Danmark, og Skagen inkludert, er landet for den som liker gode gastronomiske opplevelser utover natten. Nordboferie ligger rett i nærheten som et tips.

Skagen er en sommerperle for familien som vil ha det hyggelig. Byen er såpass liten, og en bør uansett leie en sykkel, så det er ikke så viktig hvor en ser seg ut å bo. Feriehusene i Skagen er uansett perfekte for familieferien. Trivelige gågater, gode spisesteder, og milevis med supre strender gir noe for alle i familien. Ta gjerne turen ut til Grenen, der Kattegat og Skagerrak møtes. Dette er en av mange gode naturopplevelser i landskapet rundt Skagen. Ikke langt sydvest for byen finner man også en av de mest populære attraksjonene, "den tilsandede kirke". Dette var områdets største kirke da den ble bygd på 1300-tallet, og med vinden som har flyttet på sandmasser har den gradvis blitt nedgravd av naturen. I dag er kun tårnet synlig. En må heller ikke glemme et yrende kunstnerliv som har satt sitt preg på den sjarmerende nord danske byen Skagen. Toppen av Danmark er virkelig stedet for en god familieferie. Hva med å søke opp og booke Skagen hytte?

Skagen ferieutleie og ferieleiligheter gir en helt annen dimensjon på oppholdet. Her får en sitt eget hus å slappe av i, og gjerne i nærheten av sentrum. Kjøp med noe mat fra havnen og tilbered og spis ute i hagen mens du nyter av sommersolen i Danmarks nordligste by. Det er ikke så mye behov for hotell når en har så mange billige ferieleiligheter i Skagen å velge blant som gir en rekke ulike nivåer av komfort og ekstra tilbud å velge blant. Du kommer ikke tettere på å oppleve full dansk hygge enn å leie eget feriehus i Skagen for deg og dine. I god nærhet av flotte naturopplevelser, gastronomiske krumspring på kjente restauranter og kafeer, samt med mulighet for en dagstur ned til Lønstrup der den største samlingen av håndverkere og kunstnere i Danmark holder til. Du finner de beste prisene ved hjelp av momondo. Og, Skagen er verdt en tur året rundt. I september oppleves det spesielle lyset, en særlig blåtone i skumringen som feires under Blå September. Dette er en opplevelse som anbefales for den kulturelle og kunstneriske.

Hvis du har mulighet til å være fleksibel med datoer, kan ferieleiligheter og ferieboliger i Skagen være opptil 37 % billigere i august.


Ferieboliger i andre i byer i Danmark

Sjekk priser på ferieboliger i disse byene som også ligger i Danmark

Start planleggingen av reisen til Skagen


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.