Hoteller i Buenos Aires, Argentina

Finn tilbud på 1 732 hoteller i Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires, Argentina
1. feb. — 2. feb.2
to. 2.2.
ma. 6.2.

De beste hotellene i Buenos Aires

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Buenos Aires
Pris
kr366
kr4184
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Buenos Aires

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Buenos Aires

Pris

549 kr–2 654 kr

BILLIGSTE BYDEL I BUENOS AIRESConstitución49 % billigereHoteller i Constitución er de billigste i Buenos Aires med en gjennomsnittspris på kun 549 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BUENOS AIRESPuerto Madero59 % dyrerePuerto Madero har de dyreste hotellene i Buenos Aires med rom med en gjennomsnittspris på 2 654 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BUENOS AIRESRetiro70 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Retiro enn noen andre land i Buenos Aires

Ting å gjøre i Buenos Aires


Hoteller i populære bydeler i Buenos Aires

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Buenos Aires, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Buenos Aires

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Buenos Aires
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
89 %forventet prisnedgang
54 %forventet prisøkning

Pris

137 kr–2 644 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
2 665 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
400 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Buenos Aires på er: 4-5 stjerne, 81 dag før.

1-2 stjerne

436 kr–615 kr

3 stjerne

615 kr–1 031 kr

4-5 stjerne

932 kr–1 547 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Buenos Aires

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Buenos Aires

Laveste hotellpris

425 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

NH Buenos Aires City

Hoteller i nærheten av flyplassen

452

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Buenos Aires funnet siste 7 dager er 425 kr/natten. Denne prisen fås hos Cuatro Reyes, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos NH Buenos Aires City, det mest populære 5-stjerners hotellet i Buenos Aires(8,1/10 rating - basert på 2 713 anmeldelser).
Det er er 452 hoteller i Buenos Aires i nærheten av Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn. Los Arboles, casa completa a 5 minutos del Aeropuerto med kortest avstand på 2,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Buenos Aires. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Buenos Aires siste uken er 6 507 kr.

Buenos Aires reisetips

Du kan finne overnatting i Buenos Aires i alle prisklasser. Her finner du rimelig innkvartering helt ned i ca. 120 NOK per natt, og luksusleiligheter til 3000 NOK per natt. Gjennomsnittsprisen for en natt på hotell i Buenos Aires er omkring 500 NOK.

Været i Buenos Aires er på sitt beste om våren fra mars til mai, og om høsten fra september til november. Høysesongen er fra desember til februar, og lavsesongen er fra juni til august. De beste tilbudene får du mellom april og juni.

Buenos Aires er generelt en billig turistdestinasjon for oss nordmenn, og den kan bli enda rimeligere ved å gjøre noen smarte grep. Bli med på en gratis guidet tur til fots, lær tango gratis på San Telmo-markedet på søndager, bruk gratis bysykler og finn et billig hotell i Buenos Aires.

Du trenger adapter i Buenos Aires for å bruke elektrisk utstyr fra Norge.

Det er vanlig å gi omtrent 10 % i tips i Argentina, og dette er noen ganger inkludert i regningen.

Argentina regnes som et av de tryggeste landene i Sør-Amerika, og de fleste uhell er knyttet til vinningskriminalitet og trafikkulykker. Du bør likevel utvise forsiktighet, spesielt om kvelden, og turister oppfordres til å kun bruke godkjente taxier. Pass også på å ha tilstrekkelig med drivstoff dersom du leier bil og kjører utenfor byer og tettsteder, da overfall av parkerte biler kan forekomme.


Hvor mye koster et hotell i Buenos Aires per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Buenos Aires med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 818 kr

Gjennomsnittlig 921 kr

Dyrest 1 059 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Buenos Aires

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Buenos Aires

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Buenos Aires

Disse hotellene i Buenos Aires har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Buenos Aires

Hvilket hotell i Buenos Aires du velger, avhenger av hvem du reiser med og hva du ønsker å oppleve. Palermo er det beste området å bo for de som ønsker et livlig uteliv, og er populært blant venner som er på tur. Recoleta anbefales for de som besøker Buenos Aires for første gang, og er et av byens mest eksklusive nabolag. Det er perfekt for par som ønsker en romantisk ferie med litt mer luksus, og her kan du nyte vakker utsikt over de idylliske bygningene i Beaux-Arts-stil i nabolagets sentrum fra hotellrommets balkong. San Telmo er nabolaget for backpackere og de som reiser på budsjett, med mange gode tilbud og lavere priser. Det er det eldste barrio i Buenos Aires, og byens mest multikulturelle område. For familier som reiser med barn er Belgrano det beste området å bo i. Her finner du gamle, flotte familiehus og til og med egne fortau for hundeluftere! Har du med en firbent venn selv, kan du se etter hoteller som har familierom med dyr tillatt. Dersom du er på forretningsreise i Buenos Aires, kan du velge et konferansehotell med tidlig innsjekk og frokost inkludert ved lufthavnen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Buenos Aires

Buenos Aires er kjent som «Sør-Amerikas Paris», og lever opp til sitt navn med en yrende kafékultur, enorme bulevarder og fantastiske kulinariske opplevelser. Det er den nest største byen i Sør-Amerika, og et populært sted for de som elsker musikk, mat, dansing og vakre mennesker. I tillegg til et obligatoriske dansekurs for å lære Argentinas nasjonaldans, tango, er det flere andre ting du bør se og oppleve under ditt opphold her. Det nasjonalhistoriske museet er en av dem. Denne palassbygningen representerer Argentinas historie fra 1500-tallet til starten av 1900-tallet, og de fleste utstillingene fokuserer på den argentinske uavhengighetskrigen og mairevolusjonen. For de beste kulturelle opplevelsene, bør du dra til San Telmo-markedet hvor håndverkere, musikere og gateartister står side om side i gatene. En tur til Buenos Aires er heller ikke komplett uten et besøk til Casa Rosado, områdets uten tvil mest bemerkelsesverdige landemerke. Videre kan du besøke Recolata kirkegård, hvor byens mest kjente borgere ligger gravlagt, blant annet Eva Perón og Paz-familien.


Informasjon om opphold i Buenos Aires

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Buenos Aires

De fleste foretrekker å tilbringe 6 netter når de besøker Buenos Aires.

Prisen på et hotellrom i Buenos Aires vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 099 kr per natt.

Hoteller i Buenos Aires har laveste priser i mars. Prisen du må ut med kan være 89 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

søndag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Buenos Aires. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Prisen for et luksushotell i Buenos Aires ligger normalt på ca. 1 563 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Buenos Aires nærmere 1 099 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 297 kr % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

I gjennomsnitt vil et hotell i Buenos Aires ha en prislapp på omkring 929 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 170 kr billigere enn et typisk hotell i Buenos Aires.

Palermo, Recoleta, San Telmo og Puerto Madero i Buenos Aires er bydeler som er populære å bo i.

Gjennomsnittstemperautren i Buenos Aires i løpet av februar ligger på ca. 24 °C, noe som gjør dette til en perfekt tid for å ha det moro og oppleve noe nytt utendørs ved populære attraksjoner i området.

Det er nå 187 ferieboliger tilgjengelige i Buenos Aires. De fleste av våre brukere velger å bo på Modern Design Loft La Editorial, som er den mest populære i Buenos Aires. Sammenlign ferieboliger i Buenos Aires.


momondos favoritthoteller i Buenos Aires

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Buenos Aires
Palermo Bridge

Palermo Bridge

Godoy Cruz 2782, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

8,7
694 kr
Bens - Recoleta Park

Bens - Recoleta Park

Libertad 1283, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

8,5
803 kr
Draper Startup House For Entrepreneurs

Draper Startup House For Entrepreneurs

680 Chile, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

7,5
198 kr
Two Hotel Buenos Aires

Two Hotel Buenos Aires

Moreno 785, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

8,1
466 kr
Four Seasons Hotel Buenos Aires

Four Seasons Hotel Buenos Aires

Posadas 1086/88, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

9,1
4 144 kr
San Remo City Hotel

San Remo City Hotel

Talcahuano, 24, Esq. Rivadavia, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

6,2
496 kr
NH Buenos Aires Florida

NH Buenos Aires Florida

San Martin 839, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

8,1
674 kr
Savoy Hotel

Savoy Hotel

Av. Callao 181, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

8,7
684 kr
Howard Johnson Plaza by Wyndham Buenos Aires Florida Street

Howard Johnson Plaza by Wyndham Buenos Aires Florida Street

Florida 944, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

634 kr
Up América Plaza

Up América Plaza

Bartolome Mitre 1744, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

8,1
416 kr
Howard Johnson Plaza by Wyndham Buenos Aires

Howard Johnson Plaza by Wyndham Buenos Aires

Lima 653, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

9,0
763 kr
Globales Republica

Globales Republica

Cerrito 370, Buenos Aires, Capital Federal District, Argentina

7,8