Finn billige fly til Alexandria

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Alexandria

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alexandria fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Alexandria

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Alexandria

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alexandria (HBE)

Vanligvis er flyvninger til Alexandria fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alexandria Borg El Arab, som i gjennomsnitt koster 5 046 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALEXANDRIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Alexandria koster i gjennomsnitt kun 4 383 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALEXANDRIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember28 % dyrereDet koster ca. 6 469 kr for flyvninger til Alexandria fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ALEXANDRIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai436 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Alexandria fra Oslo Gardermoen flyplass i mai enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Alexandria?

Det går ingen direkte flygninger fra Norge til Alexandria i Egypt. For å nå denne destinasjonen, kreves minst én mellomlanding. Den korteste totale reisetiden ligger på i overkant av sju timer, ved avreise fra Oslo. Reiser man fra andre byer i Norge, som Stavanger, Bergen eller Trondheim, må man mellomlande minst to ganger, og dermed øker reisetiden til i underkant av ti timer på det minste.

Dessverre går det ingen direkte flygninger fra Norge til Alexandria. I stedet må du mellomlande, og det vanligste stoppestedet er Istanbul, København og Kairo. Flyreisen fra Oslo til Istanbul tar i underkant av fire timer, og videre fra Istanbul til Alexandria tar det omtrent to timer. Det tar like over én time fra Oslo til København, fra København til Kairo rundt fire og en halv time, og videre fra Kairo til Alexandria like under én time.

I gjennomsnitt er september den billigste måneden å fly til Alexandria fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 383 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Alexandria i løpet av september, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av oktober i stedet. Flyvninger til Alexandria i oktober er ikke like billige som de i september, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 422 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Alexandria 24 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Alexandria med en gjennomsnittspris på 5 046 kr.Hvilke flyselskaper flyr til Alexandria?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Alexandria

Hvilke flyselskaper flyr til Alexandria?

På reiser til Alexandria fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med that one popular airline: Turkish Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med that popular airline.

Flyvninger med Turkish Airlines til Alexandria

Det går 6 fly med Turkish Airlines til Alexandria under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Istanbul, og den beste billettprisen med Turkish Airlines som er funnet på momondo, kostet 4 322 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Alexandria). Turkish Airlines har en score på 8,0 basert på 137 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Alexandria

Under finner du alle flyplassene i Alexandria sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Alexandria flyplass?

For å komme deg fra Borg el Arab flyplass til sentrum av Alexandria, har du flere transportmuligheter. Et alternativ er å ta taxi eller Uber, og du kan også leie bil. Kjøreturen fra flyplassen til byen tar mellom 40 og 70 minutter, avhengig av trafikk. Et annet alternativ er buss. Egyptbus har et 24-timers busstilbud mellom Borg el Arab flyplass og Alexandria busstasjon. Bussen går hver time, og reisen tar omtrent én time. Videre fra busstasjonen kan du ta taxi eller Uber til stedet du skal bo.


Visumkrav for Alexandria

Norske statsborgere må fremvise pass ved ankomst i Egypt, og passet må være gyldig i minst seks måneder etter du drar derfra. Passet må være maskinlesbart, og i Egypt aksepteres ikke et håndskrevet nødpass som et gyldig reisedokument. Du trenger også visum for å reise til Egypt, og et slikt turistvisum kan du søke om på ambassaden til Egypt i Oslo, eller på Egypts offisielle e-visaportal. Du kan også kjøpe et turistvisum med 30 dagers gyldighet ved ankomst til en av Egypts internasjonale flyplasser. Hvis du reiser til Egypt med et annet formål enn turisme, må du dra til en egyptisk ambassade for å søke om visum. Ønsker du mer og oppdatert informasjon om Egypts gjeldende innreisebestemmelser, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med den egyptiske ambassaden i Oslo.


Start planleggingen av reisen til Alexandria


De beste tingene å se og gjøre i Alexandria

Alexandria i Egypt ligger ved kysten av det glitrende Middelhavet, bare noen timer fra hovedstaden Kairo. Det var en gang hjemmet til det verdenskjente biblioteket i Alexandria. Alexandria er også berømt for det enorme Fyrtårnet på Faros fra 280 f.Kr. - et av verdens sju underverker fra oldtiden. I dag huser byen en moderne og verdensberømt versjon av det gamle biblioteket, designet av arkitektbyrået Snøhetta, bygget i 2002 som et minnesmerke til det som var et av antikkens største og viktigste bibliotek. Med sin store boksamling, sine tre museer, fire kunstgallerier, et planetarium og et laboratorium, hvor gamle manuskripter reddes og repareres, er dette definitivt et sted verdt å besøke. Byen kan ellers by på en drøss av historiske steder, inkludert Catacombs of Kom el Shoqafa, som er det største romerske gravstedet i Egypt, og Royal Jewellery Museum - det tidligere palasset til den egyptiske kongefamilien, som nå blant annet stiller ut kongelige juveler. Nok en severdighet for den med lidenskap for historie, er Serapeum of Alexandria - et tempel dedikert til guden Serapis, som for det meste ble ødelagt av romerne i år 391. Noen av de originale delene står derimot fortsatt, som Pompey’s Pillar, og det er absolutt også et sted verdt å besøke, både for sin historiske betydning, og flotte beliggenhet. Et annet religiøst bygg, som fortjener å bli nevnt, er Abu al-Abbas al-Mursi Moské. Dette er en av de vakreste moskeene i Egypt, og regnes også som et av de mest spirituelle stedene i Alexandria.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Alexandria på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Alexandria.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Alexandria. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Alexandria

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Alexandria

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.