Leiebiler i San José, Provinsen San Jose

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i San José, Provinsen San Jose? Start søket her!

San José, Costa Rica
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
San José, Costa Rica
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i San José

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen San José

Hvilket leiebilselskap er billigst i San José?

De billigste leiebilene i San José finner man som regel hos FlexWays. Ved bestilling med FlexWays, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 249 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i San José er 249 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i San José har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in San José, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i San José?

Til en gjennomsnittspris på 1 551 kr/dag (og kun 1 384 kr/dag), er leiebiler av typen Chevrolet Suburban i San José den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Suzuki Celerio i San José for i gjennomsnitt 916 kr/dag (916 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Tilbud på San José, Provinsen San Jose bilutleie

Finn leiebil i San José som passer for deg

Liten Leiebiler

163 kr - 1 100 kr

Alle biltyper

136 kr - 1 116 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i San José, Costa Rica er 497 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i San José, Costa Rica er i mai. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 163 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San José. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San José kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i San José, Costa Rica er 526 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i San José, Costa Rica er i mai. Prisen er 80 % lavere enn resten av året med bare 110 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San José. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San José kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i San José, Costa Rica er 595 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i San José, Costa Rica er i august. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 431 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San José. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San José kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i San José, Costa Rica er 681 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i San José, Costa Rica er i september. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 230 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i San José. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San José kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i San José

Alle større selskaper som leier ut biler i San José, Provinsen San Jose

Avis

4 utleiesteder

Dollar

4 utleiesteder

National

4 utleiesteder

Alamo

3 utleiesteder

Economy Rent a Car

3 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

3 utleiesteder

Europcar

3 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i San José

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i San José

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste leiebil

547 kr

Mest populære modell

Chevrolet Suburban
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i San José de siste 72 timene: SUV, Compact, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i San José er 547 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 547 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i San José de siste 7 dagene er Chevrolet Suburban. Våre brukere foretrekker også Suzuki Celerio som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i San José

Nedenfor er de mest populære hotellene i San José

Kjøre med en leiebil i San José - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i San José, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Leiebiler i San José fra populære selskap som Budget, National og Alamo tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i San José, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Med gjennomsnittstemperaturer på 20 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 240 mm i juli bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til San José. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av juli, og er et populært valg for reisende som skal til San José. Å leie en Standard i San José vil koste deg i gjennomsnitt 362 kr/dag.


Leiebiltyper som er populære i San José

Lei en av disse populære biltypene i San José

Start planleggingen av reisen til San José


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i San José kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i San José. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.