Finn billige fly til Novosibirsk

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Novosibirsk flyinnsikt og trender

Se innsikt for Novosibirsk-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

See prices from:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Novosibirsk

Hvor lang tid tar det å fly til Novosibirsk?

Det går dessverre ingen direkte flyvninger fra Norge til Novosibirsk, og dette reflekteres dermed i reisetiden. For å fly til Novosibirsk fra Norge må du mellomlande, og den totale reisetiden er derfor minst oppimot 11 timer. Denne reisetiden gjelder når du reiser fra Oslo, som er den raskeste ruten. Reiser du fra andre byer i Norge, så vil den totale reisetiden øke, siden det vil være behov for to mellomlandinger.

Hvor kan du fly direkte til Novosibirsk fra?

Det går dessverre ingen direkte flyvninger mellom Norge og Novosibirsk, og en reise til denne destinasjonen krever derfor minst én mellomlanding. Et vanlig stopp på ruten er Moskva Sheremetyevo lufthavn. Å fly fra Oslo til Moskva tar i underkant av tre timer, og å fly fra Moskva til Novosibirsk tar mellom fire og fire og en halv time. Reiser du fra andre norske byer til Novosibirsk, så må du mellomlande to ganger, da gjerne i både Amsterdam og Moskva.Andre kabinklasser for flyvninger til Novosibirsk

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Novosibirsk

Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Novosibirsk

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Novosibirsk med momondo?

    Dra nytte av vår kunstige intelligens i «Prisprognose»-verktøyet vårt som forutsier om det er bedreå bestille nå, eller vente til prisene minsker. Du kan strategisk velge de beste dagene å fly på og spare penger på reisen din ved å bruke «Priskalender»-verktøyet vårt. «Explore» gir en ovesikt over hvor mye det koster å fly til en hvilken som helst destinasjon fra en bestemt by eller flyplass. «Discover»-innholdet vårt er et flott alternativ for de som ønsker reiseinspirasjon eller tips til hvordan man kan spare penger, mens «Prisvarsler» vil oppdatere deg når prisene endrer seg slik at du kan bestille billetter til den beste prisen.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.

  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Novosibirsk?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.


Hvilke flyselskaper flyr til Novosibirsk?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Novosibirsk

Hvilke flyselskaper flyr til Novosibirsk?

Aeroflot er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Novosibirsk med. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Novosibirsk jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Novosibirsk

Under finner du alle flyplassene i Novosibirsk sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Novosibirsks lufthavn?

Novosibirsk ligger omtrent en 20 minutters kjøretur unna Novosibirsk Tolmachevo lufthavn. For å komme deg fra flyplassen til sentrum kan du ta taxi, leie bil, ta buss eller minibuss. Det er raskest å ta taxi, men billigere å ta buss. Bussrutene du kan velge mellom er 111E, som går et par ganger i timen og tar deg til togstasjonen hvor du må bytte buss for å komme videre til sentrum, og 112, som tar deg til Mega kjøpesenter nær sentrum. Du kan også ta minibus 312.


Visumkrav for Novosibirsk

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Novosibirsk?

Det er visumplikt for norske statsborgere som skal reise til Russland, og dette må være i orden før innreise. For informasjon om opphold og visum kan du kontakte det russiske visumsenteret eller Russlands ambassade, begge med beliggenhet i Oslo. Senest sju dager etter å ha ankommet Russland må utenlandske statsborgere registrere seg ved offentlige myndigheter, og dette kan du få hjelp til av turistorganisasjoner eller hoteller. Dersom du har privat bolig må visumet ditt registreres på et postkontor eller ved politiets passavdeling. Merk at doble statsborgerskap ikke anerkjennes i Russland. Ved tap av nasjonalt ID-kort, pass, oppholdskort eller reisebevis, må dette meldes til russisk politi, og den norske ambassaden i Moskva må oppsøkes for søknad om nytt reisedokument.


Start planleggingen av reisen til Novosibirsk


De beste tingene å se og gjøre i Novosibirsk

Hva kan du se og gjøre i Novosibirsk?

Novosibirsk er Russlands tredje viktigste by, etter Moskva og St. Petersburg. Denne vakre, historiske byen er så vidt i ferd med å bli oppdaget av reisende, og den uspolerte naturen gir Novosibirsk status som det ideelle stedet å få autentisk smak av Russland. Begynn med en tur inn i Novosibirsks bankende hjerte, Lenina Square, senteret for byens aktivitet, kultur og lokale liv. Her finner du blant annet The State Concert Hall, Novosibirsk filharmoniske orkester, rådhuset og den enorme Novosibirsk Opera and Ballet Theatre, alt liggende omkring torgets midtpunkt: en statue av Russlands mest beryktede sosialist, Vladimir Lenin. Torget fungerer også som en utstilling av byens mest spektakulære arkitektur, og kun et steinkast unna finner du frodige, grønne parker. Er du i det kunstneriske hjørnet, passer det godt å ta en kikk på The State Art Museum, som er et av de mest omfattende kunstgalleriene i hele Sibir. Vil du heller se en mer levende utstilling, så kan du ta buss ti minutter ut av byens sentrum for å besøke den verdensberømte Novosibirsk Zoo, med sine mer enn 10 000 eksotiske dyr, deriblant 150 utrydningstruede arter. Har du i stedet behov for ro kan du stige inn i det fredelige interiøret til Alexander Nevsky Cathedral for en pause fra hovedgatenes kjas og mas. Dette var en av de første bygningene i Novosibirsk som ble laget av stein, og kuppelen av gull skinner like sterkt som da den var ny.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Novosibirsk på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Novosibirsk som passer deg.

Alle flysøk til Novosibirsk på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Novosibirsk.

Prisvarsler for flyreiser til Novosibirsk er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.