Finn billige fly til Sochi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Sochi?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen, som er Norges største flyplass, vil du i gjennomsnitt bruke 6 timer og 50 minutter til Sochi International Airport i Russland. Hvis du befinner deg lengre vest i landet, som Bergen Flesland, så vil det i snitt ta 8 timer og 5 minutter til Sochi flyplass med to mellomlandinger underveis. Om du velger å reise fra Stavanger Sola, kan du forvente å bruke 8 timer og 10 minutter frem til Sochi flyplass. For reisende som starter turen helt nord i landet , vil det gjerne ta 9 timer og 15 minutter frem til Sochi flyplass fra Tromsø flyplass. Hvis du heller foretrekker å reise fra Kirkenes flyplass, vil turen totalt ta 9 timer og 35 minutter. For gode flytilbud og billige flybilletter på flygninger til og fra Sochi, sjekk ut momondo sine nettsider.

Det finnes ingen direkte forbindelser til Sochi flyplass fra Norge eller resten av Skandinavia, noe som betyr at reisende må mellomlande underveis ved russiske flyplasser som Moskva Sheremetyevo eller Domodedovo. Det er også muligheter for norske reisende å reise til Sochi via Istanbul, som har hyppige forbindelser til Oslo lufthavn. Fra Oslo lufthavn er det flere ukentlige avganger til Moskva, slik at du enkelt kommer deg videre til Sochi på noen få timer. Om du starter reisen ved en annen flyplass, er det enkelt å bytte fly i Oslo, før du reiser videre mot Russland og Sochi.

Som regel er det juli som er den billigste måneden å fly fra Norge til Sochi. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 850 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Sochi i løpet av juli, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av oktober også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 928 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Sochi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sochi som nylig ble funnet av brukere på momondo
airBaltic
OSLOslo Gardermoen
21t 20m
AERAdler/Sochi

Finn de billigste enveisflyvningene til Sochi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Sochi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av airBaltic
airBaltic
OSLOslo Gardermoen
21t 20m
AERAdler/Sochi

Hvilke flyselskaper flyr til Sochi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sochi

Hvilke flyselskaper flyr til Sochi?

airBaltic er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Sochi med. KLM, Aeroflot og Turkish Airlines er også populære valg ved reiser til Sochi from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Sochi jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Sochi

Under finner du alle flyplassene i Sochi sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Sochi flyplass?

Du finner direkte togforbindelser til Sochi sentrum fra flyplassens togstasjon, som er tilknyttet terminalen med en gangbro. Herfra er det kontinuerlige avganger inn til Sochi hele døgnet, slik at du aldri trenger å vente lenge på et tog. Det finnes også shuttlebusser fra flyplassen og inn til flere av hotellene i Sochi, samt en flybuss som betjener den samme strekningen. Hvis du heller vil ta en drosje, står det mange biler utenfor ankomsthallen. Du finner også flere selskaper som driver med bilutleie ved flyplassen, slik at du enkelt kan kjøre inn til Sochi på egen hånd.


Populære flybilletter til Sochi

Finn dine flybilletter til Sochi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Sochi
Raskeste flytid21t 20m
Billigst pris5 251 kr

Visumkrav for Sochi

Det er krav om at alle norske borgere som besøker Sochi må ha et gyldig visum, og det får du ved å kontakte den russiske ambassaden før avreise. Det er også anbefalt å medbringe en kopi av passet til enhver tid ved reiser til Russland.


Start planleggingen av reisen til Sochi


De beste tingene å se og gjøre i Sochi

Sochi er mest kjent for å være en populær sommerdestinasjon blant russiske feriegjester, og som vertsby for OL-vinterlekene i 2014, men byen og områdene rundt har enda flere spennende attraksjoner å by på. Ikke minst har Sochi et svært behagelig klima. Et fint sted å starte besøket til Sochi er å sjekke ut Stalins sommerresidens, som i dag er omgjort til et museum med flere interessante personlige effekter fra Stalin sitt liv. Denne ombygde sommerboligen har tatt imot en rekke kjente verdensledere, som den kinesiske lederen Mao Zedong. Her kan man reflektere over Russlands dramatiske fortid, og stedet anbefales for alle som vil lære mer om en viktig epoke i landets historie. Midt i sentrum finner du en rekke tidstypiske bygninger oppført i en Stalinistisk Empire-stil, som Sochi sin hovedbanestasjon og det velkjente vinterteatret. Sochi har et rikt utvalg av spennende museer, enten du er opptatt av kunst, historie eller noe helt annet. Sochi Art Museum er det største kunstmuseet på Svartehavskysten ,og befinner seg i en vakker, klassisk bygning fra 1936, som bør oppleves. Like ved finner du et museum som er dedikert til sport ved navn Museum of Sochi Sport Honour. Dette museet har et stort utvalg av bilder og effekter fra de olympiske lekene i 2014.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Sochi. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Sochi med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Sochi ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Prisvarsler for flyreiser til Sochi er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.