Finn billige fly til Sochi

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
sø. 10.12.
sø. 17.12.
Vi viser ikke søkeresultater for dette stedet for øyeblikket.

Sochi flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sochi-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Sochi?

Flyvningen fra Norge til Sochi avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Adler/Sochi (den mest populære flyplassen i Sochi), er flytiden 21t 20m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Adler/Sochi, er flytiden i snitt .

Ofte stilte spørsmål om å fly til Sochi

Hvor lang tid tar det å fly til Sochi?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen, som er Norges største flyplass, vil du i gjennomsnitt bruke 6 timer og 50 minutter til Sochi International Airport i Russland. Hvis du befinner deg lengre vest i landet, som Bergen Flesland, så vil det i snitt ta 8 timer og 5 minutter til Sochi flyplass med to mellomlandinger underveis. Om du velger å reise fra Stavanger Sola, kan du forvente å bruke 8 timer og 10 minutter frem til Sochi flyplass. For reisende som starter turen helt nord i landet , vil det gjerne ta 9 timer og 15 minutter frem til Sochi flyplass fra Tromsø flyplass. Hvis du heller foretrekker å reise fra Kirkenes flyplass, vil turen totalt ta 9 timer og 35 minutter. For gode flytilbud og billige flybilletter på flygninger til og fra Sochi, sjekk ut momondo sine nettsider.

Hvor kan du fly direkte til Sochi?

Det finnes ingen direkte forbindelser til Sochi flyplass fra Norge eller resten av Skandinavia, noe som betyr at reisende må mellomlande underveis ved russiske flyplasser som Moskva Sheremetyevo eller Domodedovo. Det er også muligheter for norske reisende å reise til Sochi via Istanbul, som har hyppige forbindelser til Oslo lufthavn. Fra Oslo lufthavn er det flere ukentlige avganger til Moskva, slik at du enkelt kommer deg videre til Sochi på noen få timer. Om du starter reisen ved en annen flyplass, er det enkelt å bytte fly i Oslo, før du reiser videre mot Russland og Sochi.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Adler/Sochi flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Adler/Sochi flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor gammel må du være for å fly til Adler/Sochi flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Adler/Sochi flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Adler/Sochi flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Adler/Sochi flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Adler/Sochi flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Visumkrav for Sochi

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Sochi?

Det er krav om at alle norske borgere som besøker Sochi må ha et gyldig visum, og det får du ved å kontakte den russiske ambassaden før avreise. Det er også anbefalt å medbringe en kopi av passet til enhver tid ved reiser til Russland.


De beste tingene å se og gjøre i Sochi

Hva kan du se og gjøre i Sochi?

Sochi er mest kjent for å være en populær sommerdestinasjon blant russiske feriegjester, og som vertsby for OL-vinterlekene i 2014, men byen og områdene rundt har enda flere spennende attraksjoner å by på. Ikke minst har Sochi et svært behagelig klima. Et fint sted å starte besøket til Sochi er å sjekke ut Stalins sommerresidens, som i dag er omgjort til et museum med flere interessante personlige effekter fra Stalin sitt liv. Denne ombygde sommerboligen har tatt imot en rekke kjente verdensledere, som den kinesiske lederen Mao Zedong. Her kan man reflektere over Russlands dramatiske fortid, og stedet anbefales for alle som vil lære mer om en viktig epoke i landets historie. Midt i sentrum finner du en rekke tidstypiske bygninger oppført i en Stalinistisk Empire-stil, som Sochi sin hovedbanestasjon og det velkjente vinterteatret. Sochi har et rikt utvalg av spennende museer, enten du er opptatt av kunst, historie eller noe helt annet. Sochi Art Museum er det største kunstmuseet på Svartehavskysten ,og befinner seg i en vakker, klassisk bygning fra 1936, som bør oppleves. Like ved finner du et museum som er dedikert til sport ved navn Museum of Sochi Sport Honour. Dette museet har et stort utvalg av bilder og effekter fra de olympiske lekene i 2014.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Sochi?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Sochi. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Sochi med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Sochi med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Sochi?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Sochi ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Sochi akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Sochi er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Sochi på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.