Finn billige fly til Moskva

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
to. 18.8.
to. 25.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Moskva

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Moskva fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Moskva Sheremetyevo flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Moskva

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Moskva (MOW)

Vanligvis er flyvninger til Moskva fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Moskva, som i gjennomsnitt koster 2 686 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Moskva koster i gjennomsnitt kun 2 151 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 3 451 kr for flyvninger til Moskva fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember553 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Moskva fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Moskva?

Moskva har fire definerte årstider, som i Norge. Du kan gjerne besøke Moskva hele året, men de fleste flyr til Moskva i sommerhalvåret når temperaturene er behagelige. Sommermånedene kan være ganske like som de norske somrene, både når det gjelder temperatur og nedbør. Vintrene kan være mye kaldere på grunn av innlandsklimaet. Mange flyr til Moskva i feriene juni, juli og rundt juletider. Dersom du sammenligner flypriser på momondo, og kan reise for eksempel i november eller januar kan du finne billigere billetter til Moskva. Når du tar turen til Moskva vil du se spektakulære bygninger og storslagen arkitektur. Benytt gjerne anledningen til å se Vasilijkatedralen. Denne særegne kirken med fargerike tårn er et reelt blikkfang på den røde plass, som er et av de flotteste torgene i Europa.

Den billigste måneden å fly til Moskva fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 151 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Moskva i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Moskva i November er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 467 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Moskva på, er ca. 48 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 686 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Moskva. Hvis du planlegger å fly til Moskva, bør du vurdere å bestille flyvninger til Moskva Sheremetyevo flyplass (28 km fra sentrum i Moskva), Moskva Zhukovsky flyplass (40 km fra sentrum i Moskva), eller Moskva Domodedovo flyplass (41 km fra sentrum i Moskva).

Ja, du kan kjøpe en flybillett til Moskva Vnukovo hvis du ønsker å besøke Western Administrative Okrug. Det er den flyplassen i Moskva som ligger nærmest (18,6 km unna).Flotte tilbud på flyreiser til Moskva

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Moskva som nylig ble funnet av brukere på momondo
Finnair
OSLOslo Gardermoen
19t 10m
SVOMoskva Sheremetyevo
Finnair
TRFOslo Torp Sandefjord
21t 20m
SVOMoskva Sheremetyevo
KLM
BGOBergen Flesland
7t 15m
SVOMoskva Sheremetyevo
Lufthansa
OSLOslo Gardermoen
27t 00m
DMEMoskva Domodedovo
airBaltic
TRDTrondheim Værnes (TRD)
28t 00m
SVOMoskva Sheremetyevo

Finn de billigste enveisflyvningene til Moskva

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Moskva, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og KLM
Finnair
OSLOslo Gardermoen
19t 10m
SVOMoskva Sheremetyevo
Finnair
TRFOslo Torp Sandefjord
21t 20m
SVOMoskva Sheremetyevo
KLM
BGOBergen Flesland
7t 15m
SVOMoskva Sheremetyevo

Hvilke flyselskaper flyr til Moskva?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Moskva

Hvilke flyselskaper flyr til Moskva?

Aeroflot er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Moskva med. Finnair, KLM og LOT er også populære valg ved reiser til Moskva from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Moskva jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Aeroflot til Moskva

Aeroflot flyr til Moskva ca. 290 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Aeroflot, men det er funnet priser helt nede i 2 303 kr fra Oslo Gardermoen til Moskva. Aeroflot har fått en score på 6,9/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Slik kommer du deg til sentrum av Moskva fra flyplassen

Fly til Moskva fra Norge lander på en av tre flyplasser tilknyttet byen: Moskva Domodedovo internasjonale lufthavn, Moskva Sheremetyevo internasjonale lufthavn eller Moskva Vnukovo internasjonale lufthavn. Det er enkelt å komme seg mellom sentrum og Domodedovo. Man kan ta AeroExpress-toget som går mellom flyplassen og Paveletsky stasjon med en reisetid på ca. 40–50 minutter. Billett koster ca. 420 russiske rubler eller ca. 60 kroner. Det går også lokaltog, men da må man regne 70 minutters reisetid. Man kan også leie bil eller ta taxi. Shuttlebusser er rimeligere og bruker ca. 30 minutter til og fra sentrum.

Til og fra Sjeremetjevo kan man enten leie bil, ta taxi, buss eller tog. Taxi tar rundt 30 minutter til sentrum, litt avhengig av trafikk. Du bestiller taxi i en av de offisielle skrankene på flyplassen eller fra taxiholdeplassene i sentrum. AeroExpress-toget går ca. Hvert 20.–30. minutt og bruker 30–40 minutter inn til sentrum. Priser ligger på ca. 500 rubler for en enkeltbillett, som tilsvarer ca. 70 kroner. Busser og shuttlebusser er litt rimeligere, går raskt, og prisene ligger på ca. 55–150 rubler eller 10–20 kroner.

Du kommer deg enkelt inn til sentrum fra Vnukovo med tog, buss eller bil. AeroExpress-toget bruker ca. 35 minutter inn til sentrum og går jevnlig et par ganger i timen. Prisen er ca. 500 rubler for en enkeltbillett, som tilsvarer ca. 70 kroner. Taxi finner du utenfor terminalen og sjåførene kan opplyse om faste rater. Buss 611 og 611c (ekspressbuss) går fra flyplassen til T-banestasjonen.


Populære flybilletter til Moskva

Finn dine flybilletter til Moskva med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Moskva
Raskeste flytid27t 10m
Laveste pris2 820 kr
Flyvninger fra Oslo til Moskva
Raskeste flytid22t 40m
Laveste pris3 404 kr
Flyvninger fra Bergen til Moskva
Raskeste flytid7t 15m
Laveste pris4 799 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Moskva

Det er enkelt å ta seg frem i Moskva med offentlig transport. T-banen er effektiv og rimelig. Ettersom skiltene står på russisk kan det være lurt å notere reisemålet på en lapp. T-banen går til ca. kl. 01 om natten. Prisen er lik uansett hvor langt man skal, og du kan ta ubegrensede overganger så lenge billetten er gyldig. Du kan også komme deg rundt i Moskva med buss og trikk. Disse går til ca. kl. 23 om kvelden, og kan bli veldig fulle i rushtiden.

Det finnes minibusser som følger bussrutene og som du kan stoppe ved å vinke til sjåføren. Taxi kan du ta fra taxiholdeplasser eller vinke dem inn fra gaten. Avtal pris med drosjesjåføren på forhånd. På grunn av mye trafikk anbefales det ikke å kjøre bil i sentrum.


Visumkrav for Moskva

Når du flyr til Moskva eller reiser til landet på annen måte, må du søke om visum på forhånd. Den russiske ambassaden i Oslo kan hjelpe deg med dette, og du finner mer informasjon på deres offisielle nettsider. Russland krever visum av norske statsborgere både ved innreise og utreise, og visum må skaffes før man reiser inn i landet. Dersom man kun er i fly-transitt er det ikke behov for transittvisum så sant man ikke skal bytte flyplass. Pass må medbringes ettersom dette er det eneste dokumentet som er gyldig som identifikasjonsdokument for norske statsborgere. Som reisende er man ansvarlig for å holde seg oppdatert på pass- og visumreglementet.


Start planleggingen av reisen til Moskva


De beste tingene å se og gjøre i Moskva

Har du sammenlignet priser på momondo og finner billige flybilletter til Moskva kan du oppleve den røde plass, også kalt Moskvas hjerte, og den kjente St. Basils-katedralen med sine velkjente løkkupler. Få også med deg den legendariske opera- og ballettbygningen Bolsjoi-teatret fra 1776.

Det Russiske Statssirkus er noe barna vil sette pris. Billige flybilletter til Moskva gjør det mulig å oppleve landets ypperste akrobater og tryllekunstnere. I Moskvas Delfinarium kan dere se delfiner, sjøløver og hvaler.

Du finner billige flybilletter til Moskva hos momondo, og når du er kommet frem kan du shoppe på de store shoppingsentrene GUM og Okhotny Ryad. I gaten Tverskaya ligger en rekke kjedebutikker.

Billige flybilletter til Moskva tar deg raskt til markedsplassen den røde plass. Se den vakre St. Basils-katedralen og besøk deretter området som har vært Russlands maktsentrum gjennom århundrer, nemlig Kreml.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Moskva på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Moskva som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Moskva som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Moskva.

Prisvarsler for flyreiser til Moskva er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Moskva

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Moskva

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.