Finn billige fly til Moskva

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Moskva (MOW)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Moskva

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Moskva fra din nærmeste by eller flyplass
Bergen
Moskva Sheremetyevo flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Bergen TIL Moskva

Bergen (BGO) til Moskva Sheremetyevo flyplass (SVO)

Vanligvis er flyvninger til Moskva fra Bergen billigere når du flyr fra Bergen Flesland til Moskva Sheremetyevo, som i gjennomsnitt koster 2 049 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA BERGENoktober38 % billigereÅ fly fra Bergen til Moskva koster i gjennomsnitt kun 1 560 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA BERGENaugust102 % dyrereDet koster ca. 5 059 kr for flyvninger til Moskva fra Bergen i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA BERGENjuli507 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Moskva fra Bergen i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Moskva?

Moskva har fire definerte årstider, som i Norge. Du kan gjerne besøke Moskva hele året, men de fleste flyr til Moskva i sommerhalvåret når temperaturene er behagelige. Sommermånedene kan være ganske like som de norske somrene, både når det gjelder temperatur og nedbør. Vintrene kan være mye kaldere på grunn av innlandsklimaet. Mange flyr til Moskva i feriene juni, juli og rundt juletider. Dersom du sammenligner flypriser på momondo, og kan reise for eksempel i november eller januar kan du finne billigere billetter til Moskva. Når du tar turen til Moskva vil du se spektakulære bygninger og storslagen arkitektur. Benytt gjerne anledningen til å se Vasilijkatedralen. Denne særegne kirken med fargerike tårn er et reelt blikkfang på den røde plass, som er et av de flotteste torgene i Europa.

Hvilken flyvning til Moskva er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Moskva for 231 kr/person, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Moskva. Du kan finne den billigste prisen til Moskva fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Moskva?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Moskva. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 619 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Moskva i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 644 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Moskva?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 25 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Moskva. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 801 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Moskva fra Norge for så lite som 1 560 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Moskva?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Moskva på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 858 kr. Den dyreste dagen å fly til Moskva på, er onsdag, med priser som ligger på ca. 1 968 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Moskva?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Moskva fra Norge er på ettermiddagen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 1 776 kr når de så etter fly med avgang på ettermiddagen. På den annen side er på kvelden det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Moskva, med priser som ligger på ca. 1 943 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Moskva?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Moskva. Hvis du planlegger å fly til Moskva, bør du vurdere å bestille flyvninger til Moskva Sheremetyevo flyplass (28 km fra sentrum i Moskva), Moskva Zhukovsky flyplass (40 km fra sentrum i Moskva), eller Moskva Domodedovo flyplass (41 km fra sentrum i Moskva).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Moskva?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Moskva, er vanligvis Moskva Vnukovo flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 568 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Moskva

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Moskva som nylig ble funnet av brukere på momondo
Aeroflot
1. jul.
09:00
Oslo Gardermoen
2t 40m
11:40
Moskva Sheremetyevo
10. jul.
06:20
Moskva Sheremetyevo
2t 50m
09:10
Oslo Gardermoen
1 779 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jul.
17:00
Oslo Gardermoen
2t 35m
19:35
Moskva Sheremetyevo
10. jul.
05:45
Moskva Sheremetyevo
9t 55m
1 stopp
15:40
Oslo Gardermoen
2 243 kr
Finn lignende
Lufthansa
8. apr.
12:05
Oslo Gardermoen
6t 20m
1 stopp
18:25
Moskva Domodedovo
11. apr.
02:05
Moskva Domodedovo
6t 50m
1 stopp
08:55
Oslo Gardermoen
1 568 kr
Finn lignende
KLM
27. mai
13:00
Trondheim Værnes (TRD)
7t 30m
1 stopp
20:30
Moskva Sheremetyevo
31. mai
01:40
Moskva Sheremetyevo
6t 50m
1 stopp
08:30
Trondheim Værnes (TRD)
1 948 kr
Finn lignende
airBaltic
1. jul.
11:45
Oslo Gardermoen
8t 15m
1 stopp
20:00
Moskva Sheremetyevo
10. jul.
05:45
Moskva Sheremetyevo
9t 55m
1 stopp
15:40
Oslo Gardermoen
1 661 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jul.
11:45
Oslo Gardermoen
8t 15m
1 stopp
20:00
Moskva Sheremetyevo
10. jul.
16:40
Moskva Sheremetyevo
12t 00m
2 stopp
04:40
Oslo Gardermoen
2 344 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Moskva

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Moskva, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og KLM
KLM
6. mar.
12:10
Trondheim Værnes (TRD)
6t 45m
1 stopp
18:55
Moskva Sheremetyevo
1 543 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
6. mar.
06:30
Oslo Gardermoen
12t 00m
1 stopp
18:30
Moskva Vnukovo
2 074 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
3. mar.
06:30
Oslo Gardermoen
15t 15m
1 stopp
21:45
Moskva Vnukovo
1 998 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Moskva?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Moskva

Det går direktefly til Moskva fra Norge med en flytid på 2.5 time. Aeroflot Russian Airlines flyr til Moskva fra Oslo direkte. Skal du fra andre flyplasser i Norge må du beregne en mellomlanding. Fra Bergen og Trondheim kan du finne billige flybilletter til Moskva med for eksempel SAS og Aeroflot Russian Airlines. Turen tar ca. 4 timer og 30 minutter og inkluderer ett stopp. Du kan også finne billige flybilletter til Moskva med selskaper som Turkish Airlines, Finnair og Pegasus Airlines, du kan sammenligne prisene hos momondo. Sjekk om mat, flysetereservasjon og innsjekking av bagasje er inkludert når du sammenligner priser hos momondo.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Moskva, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Moskva fra Norge lander på en av tre flyplasser tilknyttet byen: Moskva Domodedovo internasjonale lufthavn, Moskva Sheremetyevo internasjonale lufthavn eller Moskva Vnukovo internasjonale lufthavn. Det er enkelt å komme seg mellom sentrum og Domodedovo. Man kan ta AeroExpress-toget som går mellom flyplassen og Paveletsky stasjon med en reisetid på ca. 40–50 minutter. Billett koster ca. 420 russiske rubler eller ca. 60 kroner. Det går også lokaltog, men da må man regne 70 minutters reisetid. Man kan også leie bil eller ta taxi. Shuttlebusser er rimeligere og bruker ca. 30 minutter til og fra sentrum.

Til og fra Sjeremetjevo kan man enten leie bil, ta taxi, buss eller tog. Taxi tar rundt 30 minutter til sentrum, litt avhengig av trafikk. Du bestiller taxi i en av de offisielle skrankene på flyplassen eller fra taxiholdeplassene i sentrum. AeroExpress-toget går ca. Hvert 20.–30. minutt og bruker 30–40 minutter inn til sentrum. Priser ligger på ca. 500 rubler for en enkeltbillett, som tilsvarer ca. 70 kroner. Busser og shuttlebusser er litt rimeligere, går raskt, og prisene ligger på ca. 55–150 rubler eller 10–20 kroner.

Du kommer deg enkelt inn til sentrum fra Vnukovo med tog, buss eller bil. AeroExpress-toget bruker ca. 35 minutter inn til sentrum og går jevnlig et par ganger i timen. Prisen er ca. 500 rubler for en enkeltbillett, som tilsvarer ca. 70 kroner. Taxi finner du utenfor terminalen og sjåførene kan opplyse om faste rater. Buss 611 og 611c (ekspressbuss) går fra flyplassen til T-banestasjonen.


Populære flybilletter til Moskva

Finn dine flybilletter til Moskva med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Moskva
Raskeste flytid
13t 05m
Billigste pris
2 151 kr
Flyvninger fra Trondheim til Moskva
Raskeste flytid
11t 45m
Billigste pris
2 851 kr
Flyvninger fra Oslo til Moskva
Raskeste flytid
11t 50m
Billigste pris
3 154 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Moskva?

Det er enkelt å ta seg frem i Moskva med offentlig transport. T-banen er effektiv og rimelig. Ettersom skiltene står på russisk kan det være lurt å notere reisemålet på en lapp. T-banen går til ca. kl. 01 om natten. Prisen er lik uansett hvor langt man skal, og du kan ta ubegrensede overganger så lenge billetten er gyldig. Du kan også komme deg rundt i Moskva med buss og trikk. Disse går til ca. kl. 23 om kvelden, og kan bli veldig fulle i rushtiden.

Det finnes minibusser som følger bussrutene og som du kan stoppe ved å vinke til sjåføren. Taxi kan du ta fra taxiholdeplasser eller vinke dem inn fra gaten. Avtal pris med drosjesjåføren på forhånd. På grunn av mye trafikk anbefales det ikke å kjøre bil i sentrum.


Kan man reise til Moskva uten pass eller visum?

Når du flyr til Moskva eller reiser til landet på annen måte, må du søke om visum på forhånd. Den russiske ambassaden i Oslo kan hjelpe deg med dette, og du finner mer informasjon på deres offisielle nettsider. Russland krever visum av norske statsborgere både ved innreise og utreise, og visum må skaffes før man reiser inn i landet. Dersom man kun er i fly-transitt er det ikke behov for transittvisum så sant man ikke skal bytte flyplass. Pass må medbringes ettersom dette er det eneste dokumentet som er gyldig som identifikasjonsdokument for norske statsborgere. Som reisende er man ansvarlig for å holde seg oppdatert på pass- og visumreglementet.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Moskva?

Har du sammenlignet priser på momondo og finner billige flybilletter til Moskva kan du oppleve den røde plass, også kalt Moskvas hjerte, og den kjente St. Basils-katedralen med sine velkjente løkkupler. Få også med deg den legendariske opera- og ballettbygningen Bolsjoi-teatret fra 1776.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det Russiske Statssirkus er noe barna vil sette pris. Billige flybilletter til Moskva gjør det mulig å oppleve landets ypperste akrobater og tryllekunstnere. I Moskvas Delfinarium kan dere se delfiner, sjøløver og hvaler.

Hvor bør jeg shoppe?

Du finner billige flybilletter til Moskva hos momondo, og når du er kommet frem kan du shoppe på de store shoppingsentrene GUM og Okhotny Ryad. I gaten Tverskaya ligger en rekke kjedebutikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Moskva tar deg raskt til markedsplassen den røde plass. Se den vakre St. Basils-katedralen og besøk deretter området som har vært Russlands maktsentrum gjennom århundrer, nemlig Kreml.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse