Finn billige fly til Moskva

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Moskva

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Moskva fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Moskva Domodedovo flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Moskva

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Moskva (MOW)

Vanligvis er flyvninger til Moskva fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Moskva, som i gjennomsnitt koster 1 795 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Moskva koster i gjennomsnitt kun 1 616 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 2 281 kr for flyvninger til Moskva fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MOSKVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember239 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Moskva fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Moskva?

Moskva har fire definerte årstider, som i Norge. Du kan gjerne besøke Moskva hele året, men de fleste flyr til Moskva i sommerhalvåret når temperaturene er behagelige. Sommermånedene kan være ganske like som de norske somrene, både når det gjelder temperatur og nedbør. Vintrene kan være mye kaldere på grunn av innlandsklimaet. Mange flyr til Moskva i feriene juni, juli og rundt juletider. Dersom du sammenligner flypriser på momondo, og kan reise for eksempel i november eller januar kan du finne billigere billetter til Moskva. Når du tar turen til Moskva vil du se spektakulære bygninger og storslagen arkitektur. Benytt gjerne anledningen til å se Vasilijkatedralen. Denne særegne kirken med fargerike tårn er et reelt blikkfang på den røde plass, som er et av de flotteste torgene i Europa.

 • Hvilken flyvning til Moskva er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Moskva for 230 kr/person, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Moskva. Du kan finne den billigste prisen til Moskva fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Moskva?

  Den billigste måneden å fly til Moskva fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 616 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Moskva i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Moskva i februar er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 641 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Moskva?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Moskva på, er ca. 25 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 795 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Moskva på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 077 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Moskva?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Moskva. Hvis du planlegger å fly til Moskva, bør du vurdere å bestille flyvninger til Moskva Sheremetyevo flyplass (28 km fra sentrum i Moskva), Moskva Zhukovsky flyplass (40 km fra sentrum i Moskva), eller Moskva Domodedovo flyplass (41 km fra sentrum i Moskva).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Moskva?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Moskva, er vanligvis Moskva Vnukovo flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 407 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Moskva

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Moskva som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
27. nov.
OSL08:10Oslo Gardermoen
6t 35m
1 stopp
DME14:45Moskva Domodedovo
30. nov.
DME01:05Moskva Domodedovo
7t 00m
1 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen
1 557 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. feb.
BGO01:30Bergen Flesland
6t 45m
1 stopp
DME08:15Moskva Domodedovo
7. mar.
DME02:05Moskva Domodedovo
6t 50m
1 stopp
BGO08:55Bergen Flesland
1 574 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. des.
BGO07:35Bergen Flesland
7t 10m
1 stopp
DME14:45Moskva Domodedovo
19. des.
DME02:05Moskva Domodedovo
6t 50m
1 stopp
BGO08:55Bergen Flesland
1 254 kr
Finn lignende
KLM
9. des.
OSL01:30Oslo Gardermoen
8t 30m
1 stopp
SVO10:00Moskva Sheremetyevo
16. des.
SVO12:55Moskva Sheremetyevo
6t 25m
1 stopp
OSL19:20Oslo Gardermoen
1 448 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. des.
BGO05:10Bergen Flesland
9t 35m
2 stopp
DME14:45Moskva Domodedovo
19. des.
DME02:05Moskva Domodedovo
6t 50m
1 stopp
BGO08:55Bergen Flesland
1 675 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL08:10Oslo Gardermoen
10t 50m
2 stopp
DME19:00Moskva Domodedovo
15. nov.
DME03:00Moskva Domodedovo
6t 40m
1 stopp
OSL09:40Oslo Gardermoen
1 355 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Moskva

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Moskva, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og Lufthansa
Flere flyselskaper
8. nov.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
9t 40m
1 stopp
SVO13:15Moskva Sheremetyevo
1 549 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL03:55Oslo Gardermoen
12t 10m
3 stopp
SVO16:05Moskva Sheremetyevo
1 582 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL03:55Oslo Gardermoen
12t 45m
3 stopp
VKO16:40Moskva Vnukovo
1 582 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Moskva?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Moskva
 • Hvilke flyselskaper flyr til Moskva?

  Aeroflot er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Moskva med. Finnair, airBaltic og KLM er også populære valg ved reiser til Moskva from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Moskva jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Slik kommer du deg til sentrum av Moskva fra flyplassen

Fly til Moskva fra Norge lander på en av tre flyplasser tilknyttet byen: Moskva Domodedovo internasjonale lufthavn, Moskva Sheremetyevo internasjonale lufthavn eller Moskva Vnukovo internasjonale lufthavn. Det er enkelt å komme seg mellom sentrum og Domodedovo. Man kan ta AeroExpress-toget som går mellom flyplassen og Paveletsky stasjon med en reisetid på ca. 40–50 minutter. Billett koster ca. 420 russiske rubler eller ca. 60 kroner. Det går også lokaltog, men da må man regne 70 minutters reisetid. Man kan også leie bil eller ta taxi. Shuttlebusser er rimeligere og bruker ca. 30 minutter til og fra sentrum.

Til og fra Sjeremetjevo kan man enten leie bil, ta taxi, buss eller tog. Taxi tar rundt 30 minutter til sentrum, litt avhengig av trafikk. Du bestiller taxi i en av de offisielle skrankene på flyplassen eller fra taxiholdeplassene i sentrum. AeroExpress-toget går ca. Hvert 20.–30. minutt og bruker 30–40 minutter inn til sentrum. Priser ligger på ca. 500 rubler for en enkeltbillett, som tilsvarer ca. 70 kroner. Busser og shuttlebusser er litt rimeligere, går raskt, og prisene ligger på ca. 55–150 rubler eller 10–20 kroner.

Du kommer deg enkelt inn til sentrum fra Vnukovo med tog, buss eller bil. AeroExpress-toget bruker ca. 35 minutter inn til sentrum og går jevnlig et par ganger i timen. Prisen er ca. 500 rubler for en enkeltbillett, som tilsvarer ca. 70 kroner. Taxi finner du utenfor terminalen og sjåførene kan opplyse om faste rater. Buss 611 og 611c (ekspressbuss) går fra flyplassen til T-banestasjonen.


Populære flybilletter til Moskva

Finn dine flybilletter til Moskva med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Moskva
Raskeste flytid11t 50m
Billigst pris1 094 kr
Flyvninger fra Bergen til Moskva
Raskeste flytid7t 10m
Billigst pris1 254 kr
Flyvninger fra Trondheim til Moskva
Raskeste flytid17t 40m
Billigst pris2 037 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Moskva

Det er enkelt å ta seg frem i Moskva med offentlig transport. T-banen er effektiv og rimelig. Ettersom skiltene står på russisk kan det være lurt å notere reisemålet på en lapp. T-banen går til ca. kl. 01 om natten. Prisen er lik uansett hvor langt man skal, og du kan ta ubegrensede overganger så lenge billetten er gyldig. Du kan også komme deg rundt i Moskva med buss og trikk. Disse går til ca. kl. 23 om kvelden, og kan bli veldig fulle i rushtiden.

Det finnes minibusser som følger bussrutene og som du kan stoppe ved å vinke til sjåføren. Taxi kan du ta fra taxiholdeplasser eller vinke dem inn fra gaten. Avtal pris med drosjesjåføren på forhånd. På grunn av mye trafikk anbefales det ikke å kjøre bil i sentrum.


Visumkrav for Moskva

Når du flyr til Moskva eller reiser til landet på annen måte, må du søke om visum på forhånd. Den russiske ambassaden i Oslo kan hjelpe deg med dette, og du finner mer informasjon på deres offisielle nettsider. Russland krever visum av norske statsborgere både ved innreise og utreise, og visum må skaffes før man reiser inn i landet. Dersom man kun er i fly-transitt er det ikke behov for transittvisum så sant man ikke skal bytte flyplass. Pass må medbringes ettersom dette er det eneste dokumentet som er gyldig som identifikasjonsdokument for norske statsborgere. Som reisende er man ansvarlig for å holde seg oppdatert på pass- og visumreglementet.


Start planleggingen av reisen til Moskva


De beste tingene å se og gjøre i Moskva

Hva bør jeg oppleve i Moskva?

Har du sammenlignet priser på momondo og finner billige flybilletter til Moskva kan du oppleve den røde plass, også kalt Moskvas hjerte, og den kjente St. Basils-katedralen med sine velkjente løkkupler. Få også med deg den legendariske opera- og ballettbygningen Bolsjoi-teatret fra 1776.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det Russiske Statssirkus er noe barna vil sette pris. Billige flybilletter til Moskva gjør det mulig å oppleve landets ypperste akrobater og tryllekunstnere. I Moskvas Delfinarium kan dere se delfiner, sjøløver og hvaler.

Hvor bør jeg shoppe?

Du finner billige flybilletter til Moskva hos momondo, og når du er kommet frem kan du shoppe på de store shoppingsentrene GUM og Okhotny Ryad. I gaten Tverskaya ligger en rekke kjedebutikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Moskva tar deg raskt til markedsplassen den røde plass. Se den vakre St. Basils-katedralen og besøk deretter området som har vært Russlands maktsentrum gjennom århundrer, nemlig Kreml.