Finn billige fly til Moskva

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Moskva (MOW)
tor.. 24.9.
tor.. 1.10.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Moskva

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Moskva fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Moskva?

Moskva har fire definerte årstider, som i Norge. Du kan gjerne besøke Moskva hele året, men de fleste flyr til Moskva i sommerhalvåret når temperaturene er behagelige. Sommermånedene kan være ganske like som de norske somrene, både når det gjelder temperatur og nedbør. Vintrene kan være mye kaldere på grunn av innlandsklimaet. Mange flyr til Moskva i feriene juni, juli og rundt juletider. Dersom du sammenligner flypriser på momondo, og kan reise for eksempel i november eller januar kan du finne billigere billetter til Moskva. Når du tar turen til Moskva vil du se spektakulære bygninger og storslagen arkitektur. Benytt gjerne anledningen til å se Vasilijkatedralen. Denne særegne kirken med fargerike tårn er et reelt blikkfang på den røde plass, som er et av de flotteste torgene i Europa.

Hvilken flyvning til Moskva er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Moskva for 255 kr/person, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Moskva. Du kan finne den billigste prisen til Moskva fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Moskva?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Moskva på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 054 kr. Den dyreste dagen å fly til Moskva på, er onsdag, med priser som ligger på ca. 2 176 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Moskva?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Moskva fra Norge er på ettermiddagen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 1 964 kr når de så etter fly med avgang på ettermiddagen. På den annen side er på kvelden det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Moskva, med priser som ligger på ca. 2 148 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Moskva?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Moskva. Hvis du planlegger å fly til Moskva, bør du vurdere å bestille flyvninger til Moskva Sheremetyevo flyplass (28 km fra sentrum i Moskva), Moskva Zhukovsky flyplass (40 km fra sentrum i Moskva), eller Moskva Domodedovo flyplass (41 km fra sentrum i Moskva).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Moskva?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Moskva, er vanligvis Moskva Vnukovo flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 690 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Moskva

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Moskva som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
airBaltic
24. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
24t 05m
1 stopp
SVO
Moskva Sheremetyevo
3. nov.
SVO
Moskva Sheremetyevo
15t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 482 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. okt.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
10t 05m
1 stopp
SVO
Moskva Sheremetyevo
3. nov.
SVO
Moskva Sheremetyevo
11t 30m
1 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1 697 kr
Finn lignende
KLM
25. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
8t 30m
1 stopp
SVO
Moskva Sheremetyevo
3. nov.
SVO
Moskva Sheremetyevo
6t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 706 kr
Finn lignende
Lufthansa
20. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
7t 05m
1 stopp
DME
Moskva Domodedovo
24. nov.
DME
Moskva Domodedovo
7t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 715 kr
Finn lignende
Finnair
13. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
SVO
Moskva Sheremetyevo
28. nov.
SVO
Moskva Sheremetyevo
17t 30m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 846 kr
Finn lignende
airBaltic
17. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
22t 55m
1 stopp
SVO
Moskva Sheremetyevo
2. nov.
SVO
Moskva Sheremetyevo
15t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 492 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Moskva

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Moskva, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
8. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
21t 35m
2 stopp
VKO
Moskva Vnukovo
airBaltic
6. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
22t 55m
1 stopp
SVO
Moskva Sheremetyevo
1 100 kr
Finn lignende
KLM
8. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
22t 00m
1 stopp
SVO
Moskva Sheremetyevo
1 193 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Moskva?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Moskva

Det går direktefly til Moskva fra Norge med en flytid på 2.5 time. Aeroflot Russian Airlines flyr til Moskva fra Oslo direkte. Skal du fra andre flyplasser i Norge må du beregne en mellomlanding. Fra Bergen og Trondheim kan du finne billige flybilletter til Moskva med for eksempel SAS og Aeroflot Russian Airlines. Turen tar ca. 4 timer og 30 minutter og inkluderer ett stopp. Du kan også finne billige flybilletter til Moskva med selskaper som Turkish Airlines, Finnair og Pegasus Airlines, du kan sammenligne prisene hos momondo. Sjekk om mat, flysetereservasjon og innsjekking av bagasje er inkludert når du sammenligner priser hos momondo.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Moskva, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Moskva fra Norge lander på en av tre flyplasser tilknyttet byen: Moskva Domodedovo internasjonale lufthavn, Moskva Sheremetyevo internasjonale lufthavn eller Moskva Vnukovo internasjonale lufthavn. Det er enkelt å komme seg mellom sentrum og Domodedovo. Man kan ta AeroExpress-toget som går mellom flyplassen og Paveletsky stasjon med en reisetid på ca. 40–50 minutter. Billett koster ca. 420 russiske rubler eller ca. 60 kroner. Det går også lokaltog, men da må man regne 70 minutters reisetid. Man kan også leie bil eller ta taxi. Shuttlebusser er rimeligere og bruker ca. 30 minutter til og fra sentrum.

Til og fra Sjeremetjevo kan man enten leie bil, ta taxi, buss eller tog. Taxi tar rundt 30 minutter til sentrum, litt avhengig av trafikk. Du bestiller taxi i en av de offisielle skrankene på flyplassen eller fra taxiholdeplassene i sentrum. AeroExpress-toget går ca. Hvert 20.–30. minutt og bruker 30–40 minutter inn til sentrum. Priser ligger på ca. 500 rubler for en enkeltbillett, som tilsvarer ca. 70 kroner. Busser og shuttlebusser er litt rimeligere, går raskt, og prisene ligger på ca. 55–150 rubler eller 10–20 kroner.

Du kommer deg enkelt inn til sentrum fra Vnukovo med tog, buss eller bil. AeroExpress-toget bruker ca. 35 minutter inn til sentrum og går jevnlig et par ganger i timen. Prisen er ca. 500 rubler for en enkeltbillett, som tilsvarer ca. 70 kroner. Taxi finner du utenfor terminalen og sjåførene kan opplyse om faste rater. Buss 611 og 611c (ekspressbuss) går fra flyplassen til T-banestasjonen.


Populære flybilletter til Moskva

Finn dine flybilletter til Moskva med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Moscow
Raskeste flytid
2t 50m
Billigste pris
1 557 kr
Flyvninger fra Trondheim til Moscow
Raskeste flytid
29t 35m
Billigste pris
2 853 kr
Flyvninger fra Bergen til Moscow
Raskeste flytid
12t 00m
Billigste pris
3 441 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Moskva?

Det er enkelt å ta seg frem i Moskva med offentlig transport. T-banen er effektiv og rimelig. Ettersom skiltene står på russisk kan det være lurt å notere reisemålet på en lapp. T-banen går til ca. kl. 01 om natten. Prisen er lik uansett hvor langt man skal, og du kan ta ubegrensede overganger så lenge billetten er gyldig. Du kan også komme deg rundt i Moskva med buss og trikk. Disse går til ca. kl. 23 om kvelden, og kan bli veldig fulle i rushtiden.

Det finnes minibusser som følger bussrutene og som du kan stoppe ved å vinke til sjåføren. Taxi kan du ta fra taxiholdeplasser eller vinke dem inn fra gaten. Avtal pris med drosjesjåføren på forhånd. På grunn av mye trafikk anbefales det ikke å kjøre bil i sentrum.


Kan man reise til Moskva uten pass eller visum?

Når du flyr til Moskva eller reiser til landet på annen måte, må du søke om visum på forhånd. Den russiske ambassaden i Oslo kan hjelpe deg med dette, og du finner mer informasjon på deres offisielle nettsider. Russland krever visum av norske statsborgere både ved innreise og utreise, og visum må skaffes før man reiser inn i landet. Dersom man kun er i fly-transitt er det ikke behov for transittvisum så sant man ikke skal bytte flyplass. Pass må medbringes ettersom dette er det eneste dokumentet som er gyldig som identifikasjonsdokument for norske statsborgere. Som reisende er man ansvarlig for å holde seg oppdatert på pass- og visumreglementet.


Finn hotell og fly til Moskva


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Moskva?

Har du sammenlignet priser på momondo og finner billige flybilletter til Moskva kan du oppleve den røde plass, også kalt Moskvas hjerte, og den kjente St. Basils-katedralen med sine velkjente løkkupler. Få også med deg den legendariske opera- og ballettbygningen Bolsjoi-teatret fra 1776.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det Russiske Statssirkus er noe barna vil sette pris. Billige flybilletter til Moskva gjør det mulig å oppleve landets ypperste akrobater og tryllekunstnere. I Moskvas Delfinarium kan dere se delfiner, sjøløver og hvaler.

Hvor bør jeg shoppe?

Du finner billige flybilletter til Moskva hos momondo, og når du er kommet frem kan du shoppe på de store shoppingsentrene GUM og Okhotny Ryad. I gaten Tverskaya ligger en rekke kjedebutikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Moskva tar deg raskt til markedsplassen den røde plass. Se den vakre St. Basils-katedralen og besøk deretter området som har vært Russlands maktsentrum gjennom århundrer, nemlig Kreml.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse