Finn billige fly til Vaitape

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Om fly til Vaitape

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Vaitape

Beste pris på enveisbillett

53 336 kr

Beste pris på tur/retur-billett

24 944 kr

Raskeste flytid

37t 10m
Den beste prisen på en enveisflyvning til Vaitape fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 53 336 kr (Oslo Gardermoen til Vaitape Motu-Mute).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Vaitape fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 24 944 kr (Oslo Gardermoen til Vaitape Motu-Mute).
Den kjappeste flyvningen til Vaitape fra Norge tar 37t 10m (Oslo Gardermoen til Vaitape Motu-Mute).

De billigste flyvningene til flyplassene i Vaitape

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vaitape fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vaitape

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vaitape

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vaitape (BOB)

Vanligvis er flyvninger til Vaitape fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vaitape Motu-Mute, som i gjennomsnitt koster 22 204 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VAITAPE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Vaitape koster i gjennomsnitt kun 19 801 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VAITAPE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli14 % dyrereDet koster ca. 25 378 kr for flyvninger til Vaitape fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VAITAPE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar838 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Vaitape fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Vaitape?

Flyreiser til Vaitape på Bora Bora tar ofte over 40 timer fra Norge, da med flere mellomlandinger på veien. Flyr du fra Oslo lufthavn Gardermoen, kan du regne med en flytid på rundt 44 timer, med tre mellomlandinger. Skal du fly fra Trondheim lufthavn Værnes, så kan du regne med et døgn og 8 timer reisetid, med fire eller flere mellomlandinger. Fra Bergen kan det fort ta 13 timer å fly til Bora Bora lufthavn. Du kan enkelt finne flybilletter og Bora Bora-flytilbud via momondo.

Dessverre går det ingen direkte flygning til Vaitape, Bora Bora, fra Norge. Du må regne med minst tre mellomlandinger på veien, ofte flere, noe som resulterer i en ganske lang reisetid. Flyr du fra større knutepunkter i Europa, som for eksempel London eller Paris, kan du finne gode flytilbud til Vaitape og Bora Bora. Fra Paris kan du for eksempel finne flygninger til Vaitape med bare ett stopp på veien, i Papeete Faa’a, Tahiti internasjonale lufthavn.

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Vaitape. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 19 801 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Vaitape i Januar, bør du vente til februar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 20 562 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Vaitape

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vaitape som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
22. jun.
OSL02:25Oslo Gardermoen
41t 00m
3 stopp
BOB19:25Vaitape Motu-Mute
29. jun.
BOB05:25Vaitape Motu-Mute
49t 50m
3 stopp
OSL07:15Oslo Gardermoen
24 944 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jul.
OSL13:30Oslo Gardermoen
51t 35m
3 stopp
BOB17:05Vaitape Motu-Mute
18. jul.
BOB07:20Vaitape Motu-Mute
42t 40m
3 stopp
OSL02:00Oslo Gardermoen
38 977 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jun.
OSL02:25Oslo Gardermoen
46t 40m
3 stopp
BOB01:05Vaitape Motu-Mute
14. jun.
BOB13:25Vaitape Motu-Mute
34t 55m
3 stopp
OSL00:20Oslo Gardermoen
51 044 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jul.
OSL02:40Oslo Gardermoen
37t 10m
3 stopp
BOB15:50Vaitape Motu-Mute
18. jul.
BOB08:45Vaitape Motu-Mute
46t 45m
3 stopp
OSL07:30Oslo Gardermoen
67 446 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Vaitape

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Vaitape, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
15. aug.
OSL02:40Oslo Gardermoen
37t 10m
3 stopp
BOB15:50Vaitape Motu-Mute
53 336 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Vaitape

Under finner du alle flyplassene i Vaitape sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Bora Bora lufthavn?

Når du reiser til Bora Bora har de forskjellige hotellene sin egen transport, som du kan benytte deg av for å komme deg fra flyplassen og til din destinasjon på Bora Bora. Øya er ganske liten, og det offentligre transporttilbudet er derfor ganske begrenset. Det beste alternativet er som oftest å kontakte det hotellet du har valgt å bo på, og høre hva slags transporttilbud de tilbyr fra flyplassen og direkte til hotellet. Det er både det mest effektive og praktiske for deg som reisende.


Populære flybilletter til Vaitape

Finn dine flybilletter til Vaitape med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Vaitape
Raskeste flytid34t 35m
Billigst pris41 413 kr

Visumkrav for Vaitape

Du trenger ikke visum for å reise til Fransk Polynesia og Bora Bora, men du må ha gyldig pass på reisen. Når du reiser, er det alltid en god idé å forsikre deg om at passet ditt er gyldig i 6 måneder etter planlagt hjemreisedato, for å være på den sikre siden. Vær obs på at innreiseregler kan endres på svært kort varsel, så husk å sjekke hvilke krav som gjelder når du skal reise.


Start planleggingen av reisen til Vaitape


De beste tingene å se og gjøre i Vaitape

Bora Bora blir kalt "Polynesias perle" på grunn av vakker natur, nydelige omgivelser og romantiske hoteller. Det Bora Bora er mest kjent for, er forståelig nok strender, strender og mer strender, og det er ikke uten grunn. Her finner du lange, hvite strender med krystallklart vann og myk sand, som på postkortene, blant annet Matira Beach – det perfekte sted for å bare nyte livet i vannkanten. Bora Bora har selvfølgelig enda mer natur å by på enn bare vann og strand, som for eksempel Otemanu, som er det høyeste fjellet på Bora Bora, hvor du kan oppleve fjell, lagune, vulkan og turgåing. Alt på en gang. På Bora Bora kan du snorkle eller dykke i de vakreste korallrevene, og se fargerike skapninger og et unikt landskap under vann. Er du mer eventyrlysten, kan du ta en tur på ATV gjennom øyas ville natur og oppleve den på nært hold, eller du kan ta en helikoptertur og oppleve dette stedet fra lufta. Enten du vil slappe av i vannkanten med ei god bok og bølgeskvulp i bakgrunnen, eller ta fatt på aktiviteter som krever litt mer innsats, om det er til fots, helikopter eller ATV, så finner du nok noe som faller i smak på Bora Bora. Øya byr selvfølgelig på flere severdigheter som kan være verdt å se, som for eksempel Parroquia de San Pedro-Celestino, en vakker kirke på øya. Uansett hva du er i humør for, så er Bora Bora et spektakulært skue, både til lands og til vanns.


Finn fly til andre byer i Fransk Polynesia

Vaitape har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Vaitape når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Vaitape, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Vaitape på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Vaitape flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Vaitape og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.