Finn billige fly til Nadi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nadi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nadi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nadi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nadi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nadi (NAN)

Vanligvis er flyvninger til Nadi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nadi, som i gjennomsnitt koster 12 912 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NADI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nadi koster i gjennomsnitt kun 11 088 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NADI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember22 % dyrereDet koster ca. 15 813 kr for flyvninger til Nadi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NADI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember546 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nadi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nadi?

Nadi er en unik kombinasjon av forskjellige kulturer, og byen er dessuten inngangsportalen til den vakre øya Fiji. Høysesong for å fly til Nadi sammenfaller med skoleferier, og de travleste periodene er juni–september, desember og januar. Selv om det er travelt i januar, kan du ofte finne billige flybilletter til Nadi på denne tiden allikevel. Du bør imidlertid booke hotell god tid i forkant om du skal reise i januar, ettersom det kommer mange reisende fra blant annet Australia og New Zealand på denne tiden. November og februar–april regnes som lavsesong, grunnet kraftig regn og høy luftfuktighet. Selv om det kan regne endel i desember og januar også, er dette populære tidspunkt fordi mange har juleferie. Du kan derimot finne veldig billige fly til Nadi tur-retur i disse månedene. Mai og oktober kan også være gode tidspunkt for å finne rimelige flyreiser, samtidig som været er ganske bra.

 • Hvilken flyvning til Nadi er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Nadi for 2 044 kr/person, noe som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Nadi. Du kan finne den billigste prisen til Nadi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Nadi?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Nadi i mai, bør du vente til september med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 11 538 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Nadi?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Nadi på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 12 912 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Nadi?

  Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Nadi på, er mandag. Reisende som velger å reise til Nadi på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 12 609 kr. Den dyreste dagen å fly til Nadi på, er torsdag, med priser som ligger på ca. 15 268 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Nadi?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Nadi vanlgivis er flyvningene med avgang på ettermiddagen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Nadi på ettermiddagen for så lite som 11 953 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Nadi som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 14 656 kr per billett.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Nadi?

  De som skal fly til Nadi kan potensielt finne bedre priser for Suva Nausori flyplass (124 km fra Nadi ), Levuka flyplass (143 km fra sentrum i Nadi) eller Kadavu Island Kandavu flyplass (160 km fra sentrum i Nadi), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Nadi?

  Med en gjennomsnittspris på 13 947 kr per person, er det Suva Nausori flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Nadi. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Nadi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nadi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
2. sep.
SVG02:20Stavanger Sola
44t 55m
3 stopp
NAN23:15Nadi
28. mai
NAN18:15Nadi
48t 45m
3 stopp
SVG19:00Stavanger Sola
31 361 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
SVG02:20Stavanger Sola
44t 55m
3 stopp
NAN23:15Nadi
26. mai
NAN18:15Nadi
53t 50m
3 stopp
SVG00:05Stavanger Sola
31 696 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
SVG02:20Stavanger Sola
44t 55m
3 stopp
NAN23:15Nadi
31. mai
NAN18:15Nadi
58t 25m
3 stopp
SVG04:40Stavanger Sola
31 793 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
SVG02:20Stavanger Sola
44t 55m
3 stopp
NAN23:15Nadi
27. mai
NAN09:25Nadi
38t 40m
3 stopp
SVG00:05Stavanger Sola
33 000 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
SVG02:20Stavanger Sola
44t 55m
3 stopp
NAN23:15Nadi
30. mai
NAN14:40Nadi
54t 55m
3 stopp
SVG21:35Stavanger Sola
33 397 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
SVG02:20Stavanger Sola
44t 55m
3 stopp
NAN23:15Nadi
29. mai
NAN11:35Nadi
40t 30m
3 stopp
SVG04:05Stavanger Sola
34 560 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Nadi

Under finner du alle flyplassene i Nadi sammen med avstanden til sentrum

En billig måte å komme seg fra flyplassen på, er å ta lokalbussene som stopper på utsiden langs Queens Road. Det koster ca. 1 FJD (4 NOK) inn til sentrum. Du kan også bruke en av taxiene som står på utsiden, men du må huske å be sjåføren om å slå på taksameteret. Det bør koste omtrent 15 FJD (60 NOK). Det kan hende at hotellet ditt tilbyr gratis transport, ettersom mange hotell har en bil stående klar på flyplassen når det kommer et fly fra utlandet. Det er verdt å undersøke hvilke transportmuligheter hotellet ditt har, og du kan spare endel penger om du ellers hadde tatt taxi.


Populære flybilletter til Nadi

Finn dine flybilletter til Nadi med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Nadi
Raskeste flytid54t 45m
Billigst pris18 157 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Nadi?

Buss er en billig og praktisk måte å komme seg rundt i Nadi, og det er en flott måte å treffe lokalbefolkningen på. Du bør være forberedt på at bussene utenfor byen ofte kjører så fort de bare klarer i nedoverbakkene, slik at de får fart når de skal begynne å klatre opp bakkene igjen. I hovedgaten finner du små varebiler med passasjerseter som kjører mellom Nadi og Suva. De koster ikke stort mer enn bussen, men de kjører først når bilen er full. Det kjører også flerbruksbiler opp og ned Queens Road som er billigere enn taxi, og de er mye raskere enn bussen. Hvis du allikevel velger å bruke taxi, bør du først spørre noen lokale om hva prisen på turen bør være. Sjåførene bruker som regel ikke taksameter, og da vet du hvilken pris du bør forhandle frem.


Kan man reise til Nadi uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum om du ikke skal være i Fiji i mer enn seks måneder og reiser som turist, men du kan derimot ikke reise til Nadi uten pass. Passet må dessuten være gyldig i et halvt år etter utreise, og du må også kunne vise frem billettene dine ved forespørsel. Alle over 12 år er pliktige til å betale en utreiseskatt på totalt 100 FJD (400 NOK).


Start planleggingen av reisen til Nadi


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves Nadi?

Mange velger å fly til Nadi for å ha en strategisk plassert base for videre utforsking av Fiji. Det finnes også nok av severdigheter og opplevelser i byen til å underholde deg i noen dager, enten du elsker vannsport eller å dra på ekskursjoner i terrengkjøretøy.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Det kommer an på hvor du bor. Det er mulig å drikke vann fra springen på enkelte hotell, og du bør sjekke dette ved ankomst.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Det finnes mange butikker med håndlagde varer i sentrum, og disse kan være spennende å utforske. Du bør også ta en tur til en av de nærliggende landsbyene, ettersom det ofte selges spesielle og fascinerende håndlagde gjenstander her. (Priser sjekket 10/05/2019).


Finn fly til andre byer i Fiji

Nadi har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?