Hoteller i Fiji

Finn tilbud på 180 hoteller i Fiji

Fiji
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

De beste hotellene i Fiji

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Fiji
Pris
kr450
kr12620
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Fiji

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Fiji

Pris

638 kr–5 422 kr

BILLIGSTE BY I FIJIRakiraki60 % billigereHoteller i Rakiraki er de billigste i Fiji med en gjennomsnittspris på kun 638 kr per natt
DYRESTE BY I FIJIMalolo Island71 % dyrereMalolo Island har de dyreste hotellene i Fiji med rom med en gjennomsnittspris på 5 422 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FIJINadi81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Nadi enn noen annen by i Fiji

Ting å gjøre i Fiji


Hoteller i populære byer i Fiji

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Fiji, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Fiji

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Fiji
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
88 %forventet prisnedgang
32 %forventet prisøkning

Pris

363 kr–4 553 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
363 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 077 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Fiji

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Fiji

Laveste hotellpris

118 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sofitel Fiji Resort And Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

272
Den rimeligste prisen for et rom i Fiji funnet siste 7 dager er 118 kr/natten. Denne prisen fås hos Smugglers Cove Beach Resort and Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sofitel Fiji Resort And Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Fiji(8,5/10 rating - basert på 1 548 anmeldelser).
Det er er 272 hoteller i Fiji i nærheten av Nadi Intl. Absolute Beachfront Fiji med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Fiji

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Fiji

Hvilke byer på Fiji bør du besøke?

I Nadi kan du finne herlige hoteller som står øverst på listen til flere hotellgjester. Se bare på Smugglers Cove, Radisson Blu Resort Fiji og Sheraton Fiji Resort. Fra enkel luksus til elegant luksus. Har du først vært her en gang så kommer du mer enn gjerne tilbake. Nadi er den tredje største byen på Fiji som befinner seg på hovedøya Viti Levu og ligger nær flyplassen. Her kan du drikke nasjonaldrikken Kava før du reiser videre til de andre øyene. For her er det lekre hoteller i Suva som Suva Motor Inn og Novotel Suva Lami Bay, eller hva med hotellene i Savusavu som Tropical Splendor og eksklusive Emaho Sekawa Resort. Republikken Fiji med sine 855 øyer og holmer i det sørvestlige Stillehavet ligger nordøst for New Zealand og kan friste med vakre strender og herlige hoteller. Er du heldig kan du også finne noen billigere hoteller på Fiji.

Hvilke attraksjoner er populære på Fiji?

Ja, det er helt klart strendene. Strendene, havet og alle vannaktivitetene som foregår hele året rundt. Det tropiske klimaet og alle korallrevene er fantastisk å oppleve, og selvfølgelig utsikten til de mange vakre templene.Sri Siva Subramaniya tempelet er det største hinduistiske tempelet på den sørlige halvkule og er en hovedattraksjon. Hver måned holdes Karthinigai Puja festivalen her og det er en opplevelse i seg selv. Ellers kan du oppleve himmelske retter med smaken av Fiji, India, Kina og vesten, og mange muligheter for rimelig shopping.

Hvilke byer på Fiji har det beste nattelivet?

De 855 øyene har selvsagt cocktailbarer, restauranter og utesteder, men vil du oppleve nattelivet skal du reise til en av de største byene som Suva, Lautoka, Nadi og Labasa. Da er du sikret et godt valg mellom flere barer. Flere surfere og dykkere kommer til Fiji og særlig til den vakre øygruppen Yasawa med det krystallklare vannet, fargeriker fisker og korallrev. Her kan du besøke hotellene Mantaray Island Resort, Coconut Beach Resort og vakre Yasawa Island Resort. Resortene har et bredt utvalg og du trenger derfor ikke å dra langt for å nyte nattelivet i tropene.

Hvilke byer på Fiji har mest historie og kunst?

Fiji ble i 2009 suspendert fra Commonwealth, og i 2014 anerkjente det internasjonale samfunnet valget av FijiFirst med 59,2% som et demokratisk valg. Før dette hadde Fiji et indre selvstyre siden 1966 og ble uavhengig i 1970. Årene frem til det demokratiske valget var noe turbulent med forskjellige folkegrupper som ønsket å styre på øygruppen. Øygruppen bærer også preg av år som koloni. Det er i alt 52,5% av befolkningen i byene, og rundt 20% i Suva. Hele 110 av øyene er bebodde. Her er det spennende å bli med på øysafari til ubebodde, vakre perler i det krystallklare vannet. Mellom november og april er det noe værhardt på øyene, og tropiske stormer kan forekomme. Øygruppene lever mest av sukkereksport og turisme. Og den mest utbredte kunstformen er veving. Her kan du finne originale matter, kurver, hatter og vesker. Kunsten er også å se i de mange hindu-templene på øygruppa.

Når er det billigst å besøke Fiji?

mars er den billigste måneden for overnattinger i Fiji, med en gjennomsnittspris på 766 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i august, som er den dyreste måneden.

Hvor i Fiji velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Fiji, men størstedelen av de som reiser til Fiji tilbringer mest tid i Nadi.

Hvilken by i Fiji har de dyreste hotellrommene?

Mana Island er den dyreste byen for hotellovernattinger i Fiji. Prisen per natt ligger på 1 855 kr og er 61 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Fiji.

Hvilken by i Fiji har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Fiji på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Kuata Island som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 53 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Kuata Island normalt på 312 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Fiji fra hoteller?

Antall tilbydere fraFiji hoteller er 753 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Fiji fra hoteller sist?

Priser for Fiji fra hoteller oppdateres daglig.


Bo i disse byene i Fiji

Finn gode hotelltilbud i disse populære områdene i Fiji

Hoteller i andre regioner i Fiji

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Fiji

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Fiji gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Fiji. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Fiji?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Fiji. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Fiji på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.