De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Fiji

Hoteller i Fiji

Finn tilbud på 173 hoteller i Fiji

Fiji
30. jul — 31. jul2
tis 30.7.
ons 31.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Fiji

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Fiji
Pris
kr450
kr15504
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Fiji

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Fiji, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Fiji

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Fiji

Nyttig informasjon om hoteller i Fiji

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Fiji

Laveste hotellpris

117 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sofitel Fiji Resort & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

328

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Fiji funnet siste 7 dager er 117 kr/natten. Denne prisen fås hos Bamboo Backpackers, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sofitel Fiji Resort & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Fiji(8,6/10 rating - basert på 2 231 anmeldelser).
Det er er 328 hoteller i Fiji i nærheten av Nadi Intl. Absolute Beachfront Fiji med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Fiji. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Fiji siste uken er 9 049 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Fiji

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Fiji
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
96 %forventet prisnedgang
37 %forventet prisøkning

Pris

108 kr–3 908 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
115 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 741 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Fiji

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Fiji

Pris

492 kr–865 kr

BILLIGSTE BY I FIJILautoka25 % billigereHoteller i Lautoka er de billigste i Fiji med en gjennomsnittspris på kun 492 kr per natt
DYRESTE BY I FIJISuva24 % dyrereSuva har de dyreste hotellene i Fiji med rom med en gjennomsnittspris på 865 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FIJINadi29 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Nadi enn noen annen by i Fiji

Informasjon om opphold i Fiji

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Fiji

Hvilke byer på Fiji bør du besøke?

I Nadi kan du finne herlige hoteller som står øverst på listen til flere hotellgjester. Se bare på Smugglers Cove, Radisson Blu Resort Fiji og Sheraton Fiji Resort. Fra enkel luksus til elegant luksus. Har du først vært her en gang så kommer du mer enn gjerne tilbake. Nadi er den tredje største byen på Fiji som befinner seg på hovedøya Viti Levu og ligger nær flyplassen. Her kan du drikke nasjonaldrikken Kava før du reiser videre til de andre øyene. For her er det lekre hoteller i Suva som Suva Motor Inn og Novotel Suva Lami Bay, eller hva med hotellene i Savusavu som Tropical Splendor og eksklusive Emaho Sekawa Resort. Republikken Fiji med sine 855 øyer og holmer i det sørvestlige Stillehavet ligger nordøst for New Zealand og kan friste med vakre strender og herlige hoteller. Er du heldig kan du også finne noen billigere hoteller på Fiji.

Hvilke attraksjoner er populære på Fiji?

Ja, det er helt klart strendene. Strendene, havet og alle vannaktivitetene som foregår hele året rundt. Det tropiske klimaet og alle korallrevene er fantastisk å oppleve, og selvfølgelig utsikten til de mange vakre templene.Sri Siva Subramaniya tempelet er det største hinduistiske tempelet på den sørlige halvkule og er en hovedattraksjon. Hver måned holdes Karthinigai Puja festivalen her og det er en opplevelse i seg selv. Ellers kan du oppleve himmelske retter med smaken av Fiji, India, Kina og vesten, og mange muligheter for rimelig shopping.

Hvilke byer på Fiji har det beste nattelivet?

De 855 øyene har selvsagt cocktailbarer, restauranter og utesteder, men vil du oppleve nattelivet skal du reise til en av de største byene som Suva, Lautoka, Nadi og Labasa. Da er du sikret et godt valg mellom flere barer. Flere surfere og dykkere kommer til Fiji og særlig til den vakre øygruppen Yasawa med det krystallklare vannet, fargeriker fisker og korallrev. Her kan du besøke hotellene Mantaray Island Resort, Coconut Beach Resort og vakre Yasawa Island Resort. Resortene har et bredt utvalg og du trenger derfor ikke å dra langt for å nyte nattelivet i tropene.

Hvilke byer på Fiji har mest historie og kunst?

Fiji ble i 2009 suspendert fra Commonwealth, og i 2014 anerkjente det internasjonale samfunnet valget av FijiFirst med 59,2% som et demokratisk valg. Før dette hadde Fiji et indre selvstyre siden 1966 og ble uavhengig i 1970. Årene frem til det demokratiske valget var noe turbulent med forskjellige folkegrupper som ønsket å styre på øygruppen. Øygruppen bærer også preg av år som koloni. Det er i alt 52,5% av befolkningen i byene, og rundt 20% i Suva. Hele 110 av øyene er bebodde. Her er det spennende å bli med på øysafari til ubebodde, vakre perler i det krystallklare vannet. Mellom november og april er det noe værhardt på øyene, og tropiske stormer kan forekomme. Øygruppene lever mest av sukkereksport og turisme. Og den mest utbredte kunstformen er veving. Her kan du finne originale matter, kurver, hatter og vesker. Kunsten er også å se i de mange hindu-templene på øygruppa.

Når er det billigst å besøke Fiji?

oktober er den billigste måneden for overnattinger i Fiji, med en gjennomsnittspris på 108 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i juni, som er den dyreste måneden.

Hvor i Fiji velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Fiji, men størstedelen av de som reiser til Fiji tilbringer mest tid i Nadi.

Hvilken by i Fiji har de dyreste hotellrommene?

Yasawa Island er den dyreste byen for hotellovernattinger i Fiji. Prisen per natt ligger på 3 103 kr og er 142 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Fiji.

Hvilken by i Fiji har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Fiji på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Nadi som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 61 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Nadi normalt på 373 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Fiji fra hoteller?

Antall tilbydere fraFiji hoteller er 853 fra og med juli 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Fiji fra hoteller sist?

Priser for Fiji fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Fiji gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Fiji. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Fiji?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Fiji. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Fiji på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
tis 30.7.
ons 31.7.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Fiji

Populære byer i Fiji
Viser hoteller i byer i samme land