Finn billige fly til Colombo Bandaranayike Intl flyplass

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Colombo Bandaranayike Intl flyplass?

Pris

5 491 kr - 10 417 kr

Hvor lang tid tar det å fly til Colombo Bandaranaike International?

Fra Norge finnes det flere muligheter til å komme seg til Colombo Bandaranaike International lufthavn ved å bytte fly underveis. Fra Oslo lufthavn er det gode forbindelser til London Gatwick som tilbyr direktefly til Colombo Bandaranaike International Airport (CMB) og her vil turen ta litt over 15 timer i gjennomsnitt. Det er også mulig å fly via Doha i Qatar eller Dubai og her vil flytiden variere fra 16 timer og oppover avhenging av flere faktorer. Flyr du fra Bergen kan det være lurt å fly via London Gatwick og her vil det i gjennomsnitt ta rundt 16 timer og 30 minutter frem til Colombo Bandaranaike International Airport. Fra Trondheim vil en i gjennomsnitt bruke rundt 20 timer helt frem til Colombo Bandarainaike flyplass.

Fra hvor kan du fly direkte til Colombo Bandaranaike International?

Selv om det ikke finnes noen direkteforbindelser mellom Norge og Colombo for øyeblikket er det likevel lett å komme seg frem ved å mellomlande i en rekke større europeiske byer eller byer i Midtøsten. Fra Oslo lufthavn er det for eksempel gode flyforbindelser til Frankfurt am Main flyplass som har direktefly videre til Colombo flyplass. Alternativt er det også gode muligheter fra Oslo via Amsterdam eller Wien. For den som flyr fra Bergen er det letteste å fly via Frankfurt eller Amsterdam. Fra byer som Trondheim eller Tromsø enda lengre i nord vil også Amsterdam tilby det hurtigste alternativet frem til Colombo Bandaranaike International lufthavn.

Kan du sove på Colombo Bandaranaike International?

Det finnes flere overnattingsmuligheter i terminalbygget og i nær tilknytning til dette området, et godt alternativ er Serenediva Transit Hotel som ligger i andre etasje over ankomst/avgangsområdet. Her må man gå gjennom sikkerhetskontrollen for å sjekke inn, men det er åpent for reisende som er i transitt. Videre er et annet glimrende alternativ Ramada Hotel som ligger noen par minutter utenfor flyplassen. Her finnes det ingen shuttlebuss, men det er en kort gåtur unna. Det finnes også flere hoteller lengre unna for den som har tilgang til bil eller som kan benytte seg av taxi. Det finnes også en rekke gode alternativer plassert i sentrum av Colombo.

  • Hvilken måned er den billigste å fly til Colombo Bandaranayike Intl flyplass?

    De fleste reisende finner den billigste billetten på tur/retur-reise til Colombo Bandaranayike Intl flyplass når de bestiller i løpet av November.

  • Hvilket tidspunkt er best for å bestille en flyvning til Colombo Bandaranayike Intl flyplass?

    De fleste flyreisende har funnet ut det å bestille flybilletter 91 dager i forkant av planlagt avreisedato i gjennomsnitt er det beste tidspunktet for å få billige flyvninger til Colombo Bandaranayike Intl flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Colombo Bandaranayike Intl flyplass?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Colombo Bandaranayike Intl flyplass
  • Hvilke flyselskaper flyr til Colombo Bandaranayike Intl flyplass?

    Qatar Airways er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Colombo Bandaranayike Intl flyplass med. Emirates, Aeroflot og Finnair er også populære valg ved reiser til Colombo Bandaranayike Intl flyplass from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Colombo Bandaranayike Intl flyplass jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Colombo Bandaranayike Intl flyplass

Nedenfor finner du alle flyplassene i nærheten av Colombo Bandaranayike Intl flyplass i tillegg til avstanden fra dem til sentrum

Colombo Bandaranayike Intl flyplass ligger 28 km unna sentrum


Populære flybilletter til Colombo Bandaranayike Intl flyplass

Finn dine flybilletter til Colombo Bandaranayike Intl flyplass med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Colombo Bandaranayike Intl flyplass
Raskeste flytid13t 45m
Billigst pris6 199 kr
Flyvninger fra Bergen til Colombo Bandaranayike Intl flyplass
Raskeste flytid16t 00m
Billigst pris9 022 kr

Populære flyvninger fra Colombo Bandaranayike Intl flyplass

Dette er flyvningene som det søkes mest på fra Colombo Bandaranayike Intl flyplass, i tillegg til den billigste prisen og korteste varigheten
Flyvninger fra Oslo Gardermoen flyplass til Bangkok
Raskeste flytid14t 35m
Billigst pris3 611 kr
Flyvninger fra Paris Charles de Gaulle flyplass til Oslo
Raskeste flytid3t 40m
Billigst pris724 kr
Flyvninger fra Oslo Gardermoen flyplass til Longyearbyen
Raskeste flytid2t 55m
Billigst pris579 kr
Flyvninger fra Paris Beauvais flyplass til Oslo
Raskeste flytid6t 00m
Billigst pris290 kr
Flyvninger fra London Heathrow flyplass til Oslo
Raskeste flytid2t 10m
Billigst pris742 kr
Flyvninger fra Paris Charles de Gaulle flyplass til Tromsø
Raskeste flytid5t 35m
Billigst pris1 032 kr
Flyvninger fra Oslo Gardermoen flyplass til Alicante
Raskeste flytid3t 35m
Billigst pris235 kr
Flyvninger fra Paris Orly flyplass til Tromsø
Raskeste flytid7t 15m
Billigst pris1 466 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Colombo Bandaranayike Intl flyplass

Hvordan kommer du deg til Colombo sentrum fra Colombo Bandaranaike International?

Det er enkelt å leie bil ved flyplassen som kan tilby en rekke forskjellige leiebilselskaper på flyplassområdet. For den som foretrekker en taxi er det også en rekke drosjeselskaper som holder til inne på terminalområdet slik at det er svært enkelt å komme seg videre inn til sentrum av Colombo. Et annet godt alternativ for reisende er å benytte seg av buss. Det ligger en egen busstasjon noen par hundre meter fra terminalbygningen som blir trafikkert av en shuttlebuss. Herifra kan man benytte seg av en dedikert flyplass-buss som tar deg inn til sentrum av Colombo på en effektiv måte. Alternativt kan man ta rute 187 som kjører til Colombo Fort. Dette er også et godt alternativ for reisende med hotell i kjernen av byen.


Start planleggingen av reisen til Colombo Bandaranayike Intl flyplass