Leiebiler i Windhoek, Khomas

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Windhoek, Khomas? Start søket her!

Windhoek, Namibia
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Windhoek, Namibia
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Windhoek

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Windhoek

Hvilket leiebilselskap er billigst i Windhoek?

De billigste leiebilene i Windhoek finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 601 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Windhoek er 633 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Windhoek?

Leiebiler av typen Volkswagen Polo og Ford EcoSport i Windhoek er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Volkswagen Polo i Windhoek kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 663 kr/dag, og kan koste så lite som 589 kr/dag. Leiepriser for Ford EcoSport kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 1 066 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 415 kr/dag.

Tilbud på Windhoek, Khomas bilutleie

Finn leiebil i Windhoek som passer for deg

Liten Leiebiler

451 kr - 1 061 kr

Alle biltyper

693 kr - 1 244 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Windhoek, Namibia er 544 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Windhoek, Namibia er i september. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 451 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Windhoek. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Windhoek kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Windhoek, Namibia er 594 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Windhoek, Namibia er i desember. Prisen er 10 % lavere enn resten av året med bare 660 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Windhoek. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Windhoek kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Windhoek, Namibia er 983 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Windhoek, Namibia er i mars. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 1 211 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Windhoek. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Windhoek kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Windhoek, Namibia er 1 001 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Windhoek, Namibia er i desember. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 593 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Windhoek. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Windhoek kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Windhoek

Alle større selskaper som leier ut biler i Windhoek, Khomas

Dollar

3 utleiesteder

Europcar

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Thrifty

2 utleiesteder

Bidvest

5 utleiesteder

Sunnycars

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Windhoek

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Windhoek

Populære biltyper

Economy, SUV, Full-size

Billigste leiebil

601 kr

Mest populære modell

Volkswagen Polo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Windhoek de siste 72 timene: Economy, SUV, Full-size.
Den laveste prisen for en leiebil i Windhoek er 601 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 633 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Windhoek de siste 7 dagene er Volkswagen Polo. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Polo som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Windhoek

Nedenfor er de mest populære hotellene i Windhoek

Kjøre med en leiebil i Windhoek - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Windhoek, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Leiebiler i Windhoek fra populære selskap som Budget, Hertz og Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Windhoek, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvis du leier et kjøretøy i Windhoek, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 60 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Windhoek ligger vanligvis på 120 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Windhoek, er fartsgrensen 120 km/t.


Utforsk flere leiebiler i Namibia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Namibia

Start planleggingen av reisen til Windhoek


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Windhoek via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Windhoek, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.