Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget i Boston

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Boston

Sjåførens alder: 26–65
ti. 30.7.
ti. 6.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Budget i Boston i Massachusetts

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

367 kr - 1 106 kr

Alle biltyper

512 kr - 953 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Boston i Massachusetts på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 367 kr per dag. 367 kr per dag er 46 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 683 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i Boston. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Boston, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i Boston i Massachusetts på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 631 kr per dag. 631 kr per dag er 23 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 816 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i Boston. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i Boston, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Budget sine utleiesteder i Boston

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Boston, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Budget

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,5

Value

6,7

Informasjon om leierbiler fra Budget i Boston

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Boston i august?

I august kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 753 kr per dag for å leie en bil hos Budget i Boston. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Boston hos Budget, var 621 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Budget i Boston koste i gjennomsnitt 5 271 kr i august. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

Har Budget et utleiested på Boston Logan Intl flyplass?

For øyeblikket har Budget 1 utleiested på Boston Logan Intl flyplass:
15 Transportation Way.

Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Boston?

Det er gratis avbestillings av leiebil fra Budget i Boston. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Budget avbestillingsregler..

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Boston i august?

Den mest populære bilen å leie hos Budget i Boston i løpet av august, er leiebiler av typen Medium. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 758 kr per dag for leiebiler av typen Medium i august, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 621 kr per dag.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Boston?

Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en SUV – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Boston. Leie av SUV hos Budget koster i gjennomsnitt 736 kr per dag, noe som er 17 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 33 % av brukerne våre valgt å leie en SUV hos Budget for å spare penger på reisen sin til Boston.

Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Boston?

Budget har 7 utleiesteder i Boston. Ifølge brukerne våre befinner Budget sitt mest populære utleiested i Boston på følgende adresse: 15 Transportation Way. 74 % av brukerne våre som leide bil hos Budget i Boston i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Boston fra biler sist?

Pris for Boston fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Boston fra biler?

Det er 68 tilbydere fra Boston biler fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Boston?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Boston. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Boston?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Boston. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Boston på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 30.7.
12:00
ti. 6.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Boston

Populære leiebiltyper i Boston