Hoteller i Bahrain

Finn tilbud på 243 hoteller i Bahrain

Bahrain
25. nov. — 26. nov.2
sø. 26.11.
to. 30.11.

De beste hotellene i Bahrain

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bahrain
Pris
kr353
kr4516
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Bahrain


Hoteller i populære byer i Bahrain

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Bahrain, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bahrain

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bahrain
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
74 %forventet prisnedgang
42 %forventet prisøkning

Pris

679 kr–4 449 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
2 143 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 449 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Bahrain

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bahrain

Laveste hotellpris

354 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Diplomat Radisson Blu Hotel Residence & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

528
Den rimeligste prisen for et rom i Bahrain funnet siste 7 dager er 354 kr/natten. Denne prisen fås hos Grand Safir Hotel, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Diplomat Radisson Blu Hotel Residence & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bahrain(8,4/10 rating - basert på 4 489 anmeldelser).
Det er er 528 hoteller i Bahrain i nærheten av Manama Bahrain Intl. Bahrain Airport Hotel Airside Hotel for Transiting and Departing Passengers only med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Bahrain

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bahrain

Hvilke byer i Bahrain er det best å bo i?

Reisende som ønsker å bestille overnatting i byer i Bahrain, bør vurdere å bestille overnatting i nærheten av Manama. I Manama er det flere måter å komme seg rundt på. Bahrain sitt bussystem tilbyr sikre, pålitelige tjenester over hele Manama og i byer utenfor. Disse bussene opererer fra Manama busstasjon, som tilbyr billettkontorer som selger billetter til andre destinasjoner. Alternativt kan reisende finne drosjer som det er lett å få tak i. Taxiholdeplasser er tilgjengelig utenfor Bab Al Bahrain og eksklusive hoteller. Reisende som leter etter mer praktiske måter å reise bør vurdere bilutleie. Bilutleie gir en pålitelig og effektiv måte å komme seg rundt i byen på. Manama har flere bilutleiefirmaer med populære byråer som Hertz, Sixt og Budget. Hvis du skal reise til Manama i Bahrain bør du vurdere billige hoteller som Wyndham Grand Manama.

Hva er de beste tingene å gjøre i Bahrain?

Bahrain er et unikt land som kan skryte av mange attraksjoner som er ideelle å utforske. Jarada Island er en av de mest populære attraksjonene i Bahrain. Stedet har frodig natur, ulike vannsportsaktiviteter og andre aktiviteter som egner seg å gjøre på ferie. Øya er populær for sitt krystallklare vann og den gylne sanda. Reisende kan nyte paraseiling, surfing og dykking, snorkling eller jetski på øya. De kan også dra på båtturer som tilbyr flott utsikt over øya. Reisende som leter etter et billig hotell i Bahrain, kan bo på Jarada Island. Et godt eksempel er Oriental Palace Hotel, i nærheten av øya. En annen populær attraksjon i Bahrain er Al Areen Wildlife Park & Reserve. Der finner du en dyrehage og et naturreservat med mange fugler. Det er også et arabisk villdyrkompleks der, hvor besøkende kan utforske ulike dyr. Hvis du vil bo nær dyreparken kan du velge å bo på Bahrain Beach Hotel når du besøker Bahrain.

Hvilke byer i Bahrain har det beste utelivet?

Nattelivet i Bahrain handler om å nyte mat og å besøke barer og klubber. Bahrain er hjem til noen av de fineste klubbene i verden. De fleste klubber og barer i Bahrain representerer ulike nasjonaliteter. Barene har også konserter, musikkforestillinger, karaoke og liveopptredener hver uke. Manama har barer i middelalderstil, fancy barer, utelivsbarer og avslappende barer. Et godt eksempel på en avslappet bar med restaurant er The Terrace. JJ's Irish Restaurants gir den beste live-musikken i Bahrain. Stedet har også en restaurant som tilbyr mat og delikatesser fra alle deler av verden. Manama huser også biffhus som Torino og har latininspirerte kvelder. Barene har dansegulv og salonger med førsteklasses cocktailer. Hvis du vil bo på hotell nær utelivet i Manama i Bahrain, bør du vurdere overnatting på steder som Nordic Palace and Spa. Nordic Palace and Spa ligger en kort spasertur fra Seef Mall, og har et utendørsbasseng og et treningssenter.

Hvilke byer i Bahrain har mest historie og kunst?

Muharraq er en by i Bahrain som tilbyr en blanding av historie, kunst og kultur. Den har også historisk arkitektoniske design som er ideelt for kunst- og kulturelskere. Muharraq huser Bahrain National Museum, det største og eldste offentlige museum i Bahrain. Museet huser flere gjenstander som viser kultur og kunst fra det 19. århundre. Byen huser også nasjonalteateret i Bahrain, som viser ulike kulturelle forestillinger. Muharraq huser også Bussaad Art Gallery, med utsøkte gjenstander fra Bahrains talentfulle kunstnere, inkludert arabisk kalligrafi. Muharraqs museer er ofte travlest fra midten av november til midten av mars. Disse museene tilbyr betalte turer for voksne, men barn er velkommen helt gratis. Hvis du ønsker å unngå folkemengdene, bestill hoteller i Bahrain i juni eller oktober. Et godt eksempel på et av de billige hotellene i Bahrain nær kunst- og kultursentrene er Nooh Tower, som ligger i nærheten av Prince Khalifa Bin Salman Park. Art Hotel and Resort er et strandhotell som ligger i nærheten av Muharraq Island og Al Muharraq stadion.

Når er det billigst å besøke Bahrain?

Reiser til Bahrain i November vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 679 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i oktober, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Bahrain velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Bahrain, men størstedelen av de som reiser til Bahrain tilbringer mest tid i Manama.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bahrain fra hoteller?

Antall tilbydere fraBahrain hoteller er 509 fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bahrain fra hoteller sist?

Priser for Bahrain fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Bahrain

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bahrain

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Bahrain gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Bahrain med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Bahrain hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Bahrain?

Når alle alternativene for overnatting i Bahrain er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Bahrain på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.