Hotelltilbud Bahrain

Hoteller i Bahrain

Finn de beste tilbudene på 397 hotels i Bahrain

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Bahrain

Leter du etter en by å besøke i Bahrain? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
482 kr - 482 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I BAHRAIN Manama 0 % billigere Hoteller i Manama er de billigste i Bahrain med en gjennomsnittspris på kun 482 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I BAHRAIN Manama 0 % dyrere Manama har de dyreste hotellene i Bahrain med rom som har en gjennomsnittspris på 482 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BAHRAIN Manama 0 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Manama enn noen annen by i Bahrain

Populære byer i Bahrain

Bestill et av de beste tilbudene Bahrain som tilbys på disse populære stedene

Bahrain reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bahrain

Når er det billigst å besøke Bahrain?

Reiser til Bahrain i juli vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 488 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i april, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Bahrain velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Bahrain, men størstedelen av de som reiser til Bahrain tilbringer mest tid i Manama.

Hvilken by i Bahrain har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Manama har de laveste prisene per natt i landet til kun 273 kr. Manama tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 74% lavere enn gjennomsnittet for byer i Bahrain.

Hotelltilbud Bahrain