Bestill fly med Kam Air

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ma. 11.12.
ma. 18.12.

Korte fakta om Kam Air

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Kam Air

Den billigste ruten

870 kr

Den mest populære ruten

KBL til DEL

Den korteste flyreisen

1t 00m

Den lengste flyreisen

6t 00m
Den billigste ruten med Kam Air flyr fra Kabul Khwaja Rawash til Mazar-I-Sharif for 870 kr
Å fly fra Kabul Khwaja Rawash til New Delhi Indira Gandhi Intl er for øyeblikket den mest populære Kam Air ruten
Den raskeste flyruten med Kam Air er 1t 00m fra Kabul (KBL) til Mazar-I-Sharif (MZR)
Den lengste Kam Air flyruten er 6t 00m fra Kabul (KBL) til Istanbul (IST)

Vurderinger av Kam Air

6,8
OkBasert på 10 bekreftede gjestevurderinger
6,6Ombordstigningen
7,6Besetningen
5,4Underholdning
7,2Mat
6,6Komfort


Informasjon om flyvninger med Kam Air

Hva er lojalitetsprogrammet for Kam Air?

Kam Air har sitt eget lojalitetsprogram som heter Orange Miles. Her kan du melde deg inn og tjene poeng på dine Kam Air-flyreiser. Når du får poeng kan du få fordeler som ekstra bagasjevekt, bedre seter eller kanskje en gratis billett. Alle kan bli med i lojalitetsprogrammet, også de som er under 18 år. I tillegg har Orange Miles en egen medlemskategori for familier. Når du skal tjene deg opp poeng gjennom Orange Miles, så må du registrere deg på nettet, og klubben eksisterer eksklusivt online. Er dere en familie er det enkleste å registrere hele familien i Orange Miles-klubben til Kam Air-flyreiser. Dermed blir alle bestillinger og reservasjoner registrert her, og dere kan sammen nyte godt av de oppsparte poengene etter hvert.

Hvor mye bagasje kan jeg reise med når jeg flyr med Kam Air?

Når du bestiller Kam Air kan du sjekke inn et kolli på 20 kilo innenlands, mens du kan ta med hele 30 kilo når du reiser utenlands. I tillegg kan du ta med deg håndbagasje inn i kabinen. Her er maksimal vekt sju kilo og maksimal størrelse 23 x 40 x 55 centimeter. Dersom du er medlem av Orange Miles som er lojalitetsprogrammet til Kam Air flyreiser, så kan du tjene deg opp poeng som du kan bruke for å få med deg mer bagasje uten å måtte betale for den ekstra vekten. Ellers må du altså betale om du ønsker å reise med mer bagasje.

Kan jeg fly med kjæledyr når jeg reiser med Kam Air?

Kam Air tillater ikke kjæledyr om bord på sine flyvninger. Er du avhengig av hjelpehund kan du henvende deg til flyselskapet, men du er ikke garantert å få kunne ha med deg kjæledyret på Kam Air-flyreiser. Kam Air er et flyselskap som er meget strenge på hva du kan ha med deg om bord, så det er lurt å bare pakke med seg det viktigste på turen. Spesielt våpen og farlige væsker er på listen over det du ikke skal ha med i bagasjen din. Dette kan du sjekke når du foretar en Kam Air-reservasjon.

Flyr Kam Air fra Oslo Gardermoen?

oNei, Kam Air flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Kam Air kan du bestille fra Istanbul, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Air Algerie istedenfor.

Hvilke flyplasser er det mest populære, som Kam Air opererer fra?

Kabul Khwaja Rawash, Mazar-I-Sharif, og Kandahar er de mest populære flyplassene Kam Air bruker gjennom året.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos Kam Air?

Du kan sjekke flystatus hos Kam Air ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Kam Air i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Kam Air på +93-799-974422 eller besøke hjemmesiden deres kamair.com.

Hvilken innenlandsreise med Kam Air er billigst?

Den rimeligste innenlandsreisen med Kam Air er fra Kabul Khwaja Rawash til Mazar-I-Sharif. Denne koster 1 653 kr per billett og har 0 stops. For kun 870 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med Kam Air på flyvninger fra Kabul Khwaja Rawash til Mazar-I-Sharif.

Hvilken utenlandsreise med Kam Air er billigst?

Flyvninger fra Kabul Khwaja Rawash til Islamabad Intl er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra Kam Air. Denne flyvningen har 0 stops og koster 3 818 kr billetten. Kam Air tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 1 958 kr. Denne flyvningen går fra Kabul Khwaja Rawash til Islamabad Intl og har 0 stops.


Kam Air - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Kam Air
on. 12/6

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.