Finn billige fly til Vladivostok

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Vladivostok

Flyreiser til Vladivostok fra Norge behøver som regel en mellomlanding eller to, og dette gir utslag på flytiden. Fra Oslo Lufthavn Gardermoen tar det gjerne fra 16 timer og oppover, mens du fra Stavanger lufthavn Sola kan beregne fra 19 timer og oppover. Flyr du fra Tromsø lufthavn Langnes, så må du fort opp i 25 timer eller mer. Disse tidene er naturligvis avhengige av hvor mange og hvor lange mellomlandinger du har.

Det er dessverre ikke noe Vladivostok-flytilbud fra byer i Norge som flyr direkte per i dag. I stedet må du gjerne ha en, og oftest to, mellomlandinger på veien. Et typisk eksempel kan være en rute fra Oslo lufthavn Gardermoen, som først tar deg til Amsterdam Schiphol, og deretter til Moskva Sheremetyevo, hvor du tar fly videre til Vladivostok. Du vil altså som regel mellomlande på større flyplasser, noe som heldigvis betyr gode servicetilbud mens du venter, i tillegg til at det stort sett er enkelt å finne fram til neste gate.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Vladivostok

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Vladivostok med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi viser priser fra mer enn 700 konkurrenter med ett enkelt klikk. Med alternativer fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer på tvers av våre 30 internasjonale markeder, er det mulig for oss å tilby deg et variert utvalg av tilbud når du skal skape ditt neste eventyr.

  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Vladivostok?

    Søk etter tilbud på fly til Vladivostok. Når du ser på de ulike tilbudene, har du muligheten til å opprette et prisvarsel.


Flyplasser nære Vladivostok

Under finner du alle flyplassene i Vladivostok sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Vladivostok lufthavn?

Det er flere veier inn til sentrum fra flyplassen når du har ankommet. Naturlig nok kan du velge å ta en taxi for maks komfort, men det er også andre muligheter. Ta shuttlebuss rute 7, eller lokalbuss rute 107, eller ta togforbindelsen inn til sentrum. Det er naturligvis også mulighet for å leie bil på flyplassen, og du finner utleiefirmaene i terminalbygget.


Visumkrav for Vladivostok

Som for resten av Russland, så er det visse krav til nordmenn ved innreise og opphold. For det første, så er det visumplikt for norske statsborgere, og dette må være anskaffet før innreise. Du kan enten henvende deg til den russiske ambassaden, til visumsenteret i Oslo, eller søke via internett på en egen e-visum-portal. For det andre, så må utenlandske statsborgere registreres ved offentlig myndighet ved opphold i Russland. Oftest hjelper det lokale hotellet ditt med dette. Og, selvsagt, så trenger du et gyldig pass, både for å søke om visum og for inn- og utreise. Det kan være lurt å kontakte ambassaden dersom du ikke har fylt ut visumsøknad før.


Start planleggingen av reisen til Vladivostok


De beste tingene å se og gjøre i Vladivostok

Når du endelig er fremme i Vladivostok, så er du faktisk i en stor og viktig havneby ved Stillehavet som har spilt en sentral rolle i områdets historie. Her kan du gjøre alt fra å gå på Zarya-senteret for samtidskunst, til å besøke S-56 ubåtmuseet, som viser frem en ubåt fra Stillehavsflåten i 2.verdenskrig. Eller så kan du nyte den flotte lokale operaen, den spennende moderne kunst- og kulturscenen i byen, eller teste ut særegen og god mat. For sistnevnte, så er faktisk en tur til det lokale fiskemarkedet på Sportivnaya marked vel verdt turen. For å se byen bør du også ta turen opp på Ørneredet, som er en ås i sentrum av byen, fra hvor du ser både landskap og by. Er du i Russland, selv så langt øst, så må du også sørge for å stikke innom en Banya – en russisk badstue. Ta også turen til Vladivostok festning, og nyt synet av triumfbuen til prins Nikolai i sentrum. Sist, så må Millionka nevnes. Dette er bydelen som var kjent for å huse byens undergrunn, og i dag har den blitt en paradegate og et torg. Det er mye merkverdig å oppdage i Vladivostok og omegn. Denne byen, som ligger nærmere Tokyo enn Moskva, har naturligvis blitt preget av plasseringen sin i verden, og spilt en nøkkelrolle for Russland og den tidligere Sovjetunionen.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Vladivostok. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Alle flysøk til Vladivostok på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Vladivostok.

Ja. momondo kan spore flypriser for Vladivostok og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.