Finn billige fly til Phnom Penh

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Phnom Penh

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Phnom Penh

Beste pris på enveisbillett

6 142 kr

Beste pris på tur/retur-billett

10 403 kr

Raskeste flytid

19t 45m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Phnom Penh fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 142 kr (Oslo Gardermoen til Phnom Penh Pochentong).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Phnom Penh fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 403 kr (Oslo Gardermoen til Phnom Penh Pochentong).
Den kjappeste flyvningen til Phnom Penh fra Norge tar 19t 45m (Oslo Gardermoen til Phnom Penh Pochentong).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Phnom Penh, deriblant Korean Air og Emirates.

Phnom Penh flyinnsikt og trender

Se innsikt for Phnom Penh-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Phnom Penh?

Hvis du ikke kan fly til Phnom Penh i oktober, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Phnom Penh i februar ligger i gjennomsnitt på 8 694 kr.

See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til Phnom Penh?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Phnom Penh (Phnom Penh Pochentong), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 41t 55m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Phnom Penh?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Phnom Penh fra Norge er 24 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 10 558 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Phnom Penh

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Phnom Penh fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Phnom Penh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Phnom Penh

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Phnom Penh (PNH)

Vanligvis er flyvninger til Phnom Penh fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Phnom Penh Pochentong, som i gjennomsnitt koster 10 558 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PHNOM PENH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Phnom Penh koster i gjennomsnitt kun 8 359 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PHNOM PENH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli53 % dyrereDet koster ca. 16 134 kr for flyvninger til Phnom Penh fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PHNOM PENH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli536 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Phnom Penh fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Phnom Penh

Høysesong for å reise til Phnom Penh og Kambodsja er fra november til mars, til tross for at prisen på flybilletter til Phnom Penh ofte øker i fellesferien og rundt skoleferier. Været er generelt sett på sitt beste fra november til februar, takket være lite regn og komfortable temperaturer. Du bør derfor være tidlig ute med å bestille hotell og fly til Phnom Penh om du vil feire jul og nyttår i Kambodsja. Det kan komme endel regn ellers på året, særlig rundt september og oktober. Du kan ofte sikre deg gode tilbud på hotell og billige fly til Phnom Penh tur-retur om du reiser på denne tiden. Du må imidlertid være obs på at byen kvikner til rundt oktober-november under vannfestivalen Bon Om Tuk. Da forvandles gatene langs elven til en kjempestor fest. Det pleier å være varmt i Phnom Penh året rundt.Flotte tilbud på flyreiser til Phnom Penh

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Phnom Penh som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Phnom Penh

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Phnom Penh

Hvilke flyselskaper flyr til Phnom Penh?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Phnom Penh

Hvilke flyselskaper flyr til Phnom Penh?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Phnom Penh fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Singapore Airlines, KLM, Thai Airways og Finnair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Phnom Penh jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Emirates til Phnom Penh

Emirates er et populært valg for de som reiser til Phnom Penh. Flyselskapet har 26 ukentlige flyvninger til Phnom Penh, med flest avganger fra Bangkok Suvarnabhumi. Emirates sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 7 848 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 129 vurderinger, har momondo-brukere gitt Emirates en gjennomsnittsscore på 8,4/10.

Flyvninger med Singapore Airlines til Phnom Penh

Singapore Airlines flyr til Phnom Penh 18 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Phnom Penh fra Singapore Changi. Singapore Airlines (score: 8,0, 97 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Phnom Penh fra. Den beste billettprisen med Singapore Airlines som er funnet på momondo til Phnom Penh, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (8 373 kr tur/retur).


Flyplasser nære Phnom Penh

Under finner du alle flyplassene i Phnom Penh sammen med avstanden til sentrum

Du kan bestille transport ved ankomsthallen. Du kan ta både tuk-tuk og taxi til og fra flyplassen. Det kan ta nesten en time å kjøre, alt etter hvor travel trafikken er. I rushtider kan det ta opptil 90 min. Du kan også bestille en ekspress-minibuss i forkant som står klar når du kommer med fly til Phnom Penh. De er veldig raske og kutter betydelig ned på reisetiden. Den billigste løsningen er imidlertid å ta vanlig buss. Den stopper utenfor flyplassen og går helt frem til elven. Det er mange stopp på veien, og du bør derfor være tålmodig. Husk at taxien også bruker ganske lang tid om det er travelt på veien.


Populære flybilletter til Phnom Penh

Finn dine flybilletter til Phnom Penh med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Phnom Penh
Raskeste flytid41t 55m
Laveste pris10 403 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Phnom Penh

Det er billig å bruke kollektivtransport i Phnom Penh, og du har flere alternativ å velge mellom. Du kan for eksempel ta en remork-moto, et kjøretøy som minner om tuk-tuk. De lokale kaller dem derimot for remork-moto, selv om turister sier tuk-tuk. Du kan også hoppe på en moto, en liten motorsykkeltaxi. Cyclo er et annet alternativ, det vil si små sykler med sitteplass til passasjerer. Taxi er også et populært valg blant turister. Husk å bli enige om et beløp før du kjører av sted, uansett hvilket alternativ du bestemmer deg for. Det går også flere busser som kjører rundt i Phnom Penh.


Visumkrav for Phnom Penh

Du kan ikke fly til Phnom Penh uten pass eller visum som norsk statsborger. Du har to muligheter for å søke visum. Det er mulig å søke om e-visum på nett som gjelder i 30 dager, eller du kan søke om 30-dagers visum når du ankommer på flyplassen eller passerer grenseoverganger. Passet bør være gyldig i fire måneder etter at visumet utløper. Dersom du har søkt om e-visum, må passet være gyldig i et halvt år etter at du reiser inn i Kambodsja.


Start planleggingen av reisen til Phnom Penh


De beste tingene å se og gjøre i Phnom Penh

Hva bør oppleves Phnom Penh?

Phnom Penh er en spennende by med fantastiske severdigheter som for eksempel Royal Palace, Kambodsjas nasjonale museum og Silver Pagoda. Det er mulig å booke guidede omvisninger som tar deg med til byens viktigste severdigheter og attraksjoner på én dag.


Finn fly til andre byer i Kambodsja

Phnom Penh har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Phnom Penh med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Phnom Penh ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Phnom Penh. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.