Bil Storbritannia England London London Luton flyplass

Leiebiler på London Luton flyplass

Finn gode tilbud på billige leiebiler på London Luton flyplass

ons.. 3.11.
kl. 12:00
lør.. 6.11.
kl. 12:00
Sammenlign med momondo |

Sammenlign leiebilpriser på London Luton flyplass

Velg biltypen du vil leie og sammenlign priser per dag hos ulike leiebilselskaper
Økonomi
Det mest populære leiebilselskapet for leie av Økonomi i oktoberBudget38 % mer populær2 brukere søkte etter Økonomi leiebiler hos Budget på Luton flyplass i oktober
Gjennomsnittspris for leie av Økonomi i oktober på Luton flyplass194 kr per dag10 % lavere prisPrisen på leie av bil av typen Økonomi i oktober for 194 kr/dag er 10 % billigere enn for resten av året
Billigste pris for leie av Økonomi i oktober49 kr per dag75 % billigere pris1 brukere fant Økonomi leiebiler på Luton flyplass som var 75 % billigere enn gjennomsnittsprisen per dag i oktober

De beste leiebiltilbudene på London Luton flyplass

Nedenfor kan du sammenligne de billigste prisene på de mest populære leiebilene på London Luton flyplass
Liten
Liten

Beste verdi

Audi A3

169 kr/dag
Liten

#1 Mest populære

Hyundai Accent

312 kr/dag
Liten

#2 Mest populære

Ford Focus

349 kr/dag
Liten

#3 Mest populære

Ford Ka

307 kr/dag
Liten

#4 Mest populære

Opel Corsa

266 kr/dag
Liten

#5 Mest populære

Fiat 500

276 kr/dag
Liten

#6 Mest populære

Ford Escape

338 kr/dag
Liten

#7 Mest populære

Hyundai i10

356 kr/dag
Liten

#8 Mest populære

Chevrolet Spark

454 kr/dag
Mellomstor
Mellomstor

Beste verdi

Audi A3

384 kr/dag
Mellomstor

#1 Mest populære

Volkswagen Passat

429 kr/dag
Mellomstor

#2 Mest populære

Skoda Octavia

409 kr/dag
Mellomstor

#3 Mest populære

Ford Escape

728 kr/dag
Mellomstor

#4 Mest populære

Opel Insignia

551 kr/dag
Mellomstor

#5 Mest populære

BMW 2 Series Active Tourer

418 kr/dag
Stor
Stor

Beste verdi

BMW 5 Series

337 kr/dag
Stor

#1 Mest populære

Audi A4

644 kr/dag
Stor

#2 Mest populære

Mercedes-Benz C-Class

527 kr/dag
Stor

#3 Mest populære

Citroen Berlingo

806 kr/dag
Stor

#4 Mest populære

Mercedes-Benz V-Class

785 kr/dag
Stor

#5 Mest populære

Ford Galaxy

807 kr/dag
Stor

#6 Mest populære

Mercedes-Benz G-Class

416 kr/dag

Leiebilselskaper på London Luton flyplass

Nedenfor ser du alle leiebilselskapene på London Luton flyplass, adressen deres, brukervurderingene samt de billigste leiebiltilbudene de har å tilby
europcar

Europcar

Car Hire Centre, Building 250, Luton Airport President Way, LU2 9LY

En score på 10/10 basert på 1 vurdering

Ford Focus 60 kr/dag
Fiat 500 65 kr/dag
Volkswagen Passat 85 kr/dag
Audi A3 92 kr/dag
Mercedes-Benz C-Class 288 kr/dag
budget

Budget

London Luton Airport, LU2 9NL

En score på 8,6/10 basert på 3 vurderinger

Hyundai i10 119 kr/dag
Hyundai Accent 134 kr/dag
Ford Escape 140 kr/dag
Audi A4 515 kr/dag
enterprise

Enterprise

Car Rental Airport, President Way, LU2 9NL

En score på 7,3/10 basert på 4 vurderinger

Hyundai Accent 140 kr/dag
Ford Ka 149 kr/dag
Ford Focus 154 kr/dag
Skoda Octavia 159 kr/dag
sixtrentacar

Sixt

Essex House, Proctor Way, LU2 9PE

En score på 5,8/10 basert på 3 vurderinger

Ford Focus 182 kr/dag
Opel Corsa 214 kr/dag
BMW 2 Series Active Tourer 323 kr/dag
hertz

Hertz

Building 250,president Way, LU2 9NL

En score på 5,6/10 basert på 6 vurderinger

Hyundai Accent 37 kr/dag
Ford Focus 50 kr/dag
Ford Ka 117 kr/dag
Skoda Octavia 138 kr/dag
Audi A4 174 kr/dag
easirent

Easirent

c/o Airparks, Grove Road, Slip End, LU1 4BZ

En score på 4/10 basert på 7 vurderinger

Ford Ka 3 kr/dag
Hyundai Accent 4 kr/dag
Ford Focus 8 kr/dag
Volkswagen Passat 49 kr/dag
Audi A3 102 kr/dag
greenmotion

GREEN MOTION

42-50 Kimpton Rd, LU2 0FP

En score på 1,9/10 basert på 3 vurderinger

Audi A3 8 kr/dag
Opel Corsa 12 kr/dag
Volkswagen Passat 39 kr/dag
Mercedes-Benz V-Class 379 kr/dag

Hvordan kommer jeg meg fra London Luton flyplass til bilutleie?

De fleste bilutleiefirmaene i nærheten av London Luton flyplass (LTN) ligger i samme område, men de ligger ikke inne på selve flyplassen, så du er avhengig av kollektivtransport for å komme deg dit, og du må også regne med å måtte gå et lite stykke. Det beste kollektivalternativet vil i de fleste tilfeller være buss. Hvis du vil strekke litt på beina etter en lang flytur kan du også velge å gå, men da må du nok beregne litt ekstra tid. Det går også an å benytte seg av en shuttle-buss fra terminalen til bilutleie, og den går flere ganger i timen, stort sett hele dagen. Denne shuttlebussen kan du finne rett utenfor hovedterminalen, og det skal være klar skilting til dette inne i terminalen.

Hvordan leverer jeg leiebilen min på London Luton flyplass?

Du kan returnere din leiebil samme sted som du hentet den. Noen utleiere lar deg også returnere bilen til et av deres andre utleiesteder om det skulle være ønskelig. Det er alltid lurt å sjekke bilen for riper og skader både før henting og avlevering, så du ikke blir overrasket med et skadegebyr. Noen av utleierne har døgnservice, og du kan både hente og avlevere bilen med minimal kontakt med andre mennesker. Skal du avlevere bilen utenfor åpningstid kan det hende at du må betale en ekstra avgift, men her er det lurt å sjekke spesifikt for de forskjellige utleierne. Du vil også mest sannsynlig finne leiebiler ved London Luton flyplass som lar deg lever bilen med like mye drivstoff som den hadde da du hentet den, så husk å eventuelt fylle tanken før du leverer.


Tips for leie av bil på London Luton flyplass

Få svar på de vanligste spørsmålene om hvordan man leier en bil på London Luton flyplass

Hvilken dokumentasjon trenger jeg for å leie bil på London Luton flyplass?

For å benytte deg av bilutleie ved London Luton flyplass må du være minst 22 år gammel og ha hatt førerkort i minst ett år i strekk. Hvis du er under 26 år gammel kan det hende at du må betale et aldersgebyr for unge sjåfører, men her kan det være lurt å sjekke med den enkelte bilutleieren. I tillegg til å måtte framlegge førerkort må du også ha annen fotolegitimasjon, og da helst pass. For internasjonale reisende kan det også være en god idé å skaffe seg internasjonal kjøretillatelse (IDP) i forkant av reisen. Dette gjelder også hvis førerkortet ditt ikke er i det latinske alfabetet. Merk at internasjonal kjøretillatelse bare er gyldig sammen med det originale førerkortet. Du må også ha et kredittkort med samme navn som førerkortet til sjåføren som skal leie bilen. Leietakeren må også være tilstede og kunne signere for leieavtalen.

Hvilke fasiliteter tilbyr utleiesenteret London Luton flyplass?

Noen av firmaene som tilbyr billig leiebil ved London Luton flyplass tilbyr avlevering hele døgnet. Noen tilbyr også klikk- og hent-service som lar deg ha en nærmest kontaktfri leieprosess. Noen av firmaene som tilbyr bilutleie har også døgnåpne telefonlinjer så du kan få assistanse når du trenger det, og gir deg mer informasjon om hvordan du kan leie bil på London Luton flyplass.

Hvilke leiebilselskaper er tilgjengelige på Luton flyplass?

Du har 22 leiebilselskaper å velge mellom hvis du skal leie bil på Luton flyplass. De mest populære er Easirent (Slip End), GREEN MOTION (42-50 Kimpton Rd) og Europcar (Luton Airport President Way).

Hvilken biltype er den mest populære på Luton flyplass?

35 % av brukerne våre søkte etter biler i klassen Økonomi på Luton flyplass, noe som gjorde det til den mest populære bilen. Easirent er det mest populære leiebilselskapet på Luton flyplass som tilbyr leiebiler i klassen Økonomi. Brukerne våre fant priser på leiebiler i klassen Økonomi på Luton flyplass hos Easirent for så lite som 80 kr/dag. Hvis du ser etter biler i klassen Økonomi, er det Hyundai Accent og Opel Corsa som er de mest populære bilmodellene.

Hvilken type bil er billigst å leie på Luton flyplass?

Ifølge dataene våre er Ford Ka det billigste leiebilalternativet på Luton flyplass. Hvis du sammenligner leiebilprier, vil du se at Easirent tilbyr leiebiler av typen Ford Ka til en gjennomsnittspris på 182 kr/dag. Den billigste prisen per dag for biltypen Ford Ka hos Easirent, er 97 kr, og denne prisen ble funnet i løpet av det siste året. Hvis du bestiller en leiebil på Luton flyplass god tid i forkant av reisen, kan du kanskje sikre deg slike gode priser.

Når er det best å leie bil på Luton flyplass?

Hvis du skal leie bil på Luton flyplass, er det best å reservere 17 dager i forkant av hentedatoen. Gjennomsnittsprisene per dag ligger på 134 kr dersom du leier en bil 17 dager i forkant. 379 kr/dag er en vanlig helgepris på Luton flyplass, mens 166 kr/dag er en standard pris for leie på ukedager. Hvis du har mulighet til å være fleksibel, kan det være nyttig å vite November normalt er den billigste måned med priser på i gjennomsnitt 142 kr/dag.

Hvilket er det beste leiebilselskapet på Luton flyplass?

Basert på 1 vurdering og en gjennomsnittsscore på 10, er det Europcar som er leiebilselskapet med best vurderinger på Luton flyplass. 11 % av brukerne våre bestemte seg for å bestille en billige leiebil hos Europcar i løpet av det siste året. Billige leiebiler finner man også hos Budget og Enterprise, som begge er vel ansette leiebilselskaper på Luton flyplass. 3 anmeldere ga Budget en gjennomsnittsscore på 8,6, mens 4 anmeldere ga Enterprise en gjennomsnittsscore på 7,3.

Hvor mye koster det å leie en bil på Luton flyplass?

En leiebil på Luton flyplass koster i gjennomsnitt 278 kr/dag. 1 589 kr er for øyeblikket gjennomsnittsprisen for leie av bil i 1 uke. Leie av bil på Luton flyplass for 1 måned, koster i gjennomsnitt 8 552 kr. Husk at prisene varierer avhengig av hvilket leiebilselskap du bestiller med, når på året du reiser og hvilken biltype du velger.

Hvilken bil er den mest populære å leie på London Luton flyplass?

Ved leie av bil på London Luton flyplass, velger de fleste av brukerne våre Hyundai Accent med en pris på i gjennomsnitt 312 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Focus som i gjennomsnitt koster 349 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Hyundai Accent på London Luton flyplass for så lite som 4 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Focus for så lite som 8 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz V-Class på London Luton flyplass?

GREEN MOTION er det mest poplære leiebilselskapet på London Luton flyplass som tilbyr leiebiler av typen Mercedes-Benz V-Class. Mercedes-Benz V-Class på London Luton flyplass koster ca. 785 kr/dag når du leier hos GREEN MOTION .


Bil Storbritannia England London London Luton flyplass
 • kl. 00:00
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • kl. 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • kl. 00:00
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • kl. 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00