Bestill fly med Avianca

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Korte fakta om Avianca

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Avianca

Billigste rute

166 kr

Mest populære ruten

CTG til BOG

Korteste flyreise

0t 53m

Lengste flyreise

5t 32m
Den billigste ruten med Avianca er fra Bogota El Dorado til Cartagena Rafael Nunez for 166 kr
Å fly fra Cartagena Rafael Nunez til Bogota El Dorado er for øyeblikket den mest populære ruten med Avianca
Den raskeste flyruten med Avianca er 0t 53m fra Bucaramanga (BGA) til Medellín (MDE)
Den lengste Avianca flyruten er 5t 32m fra Bogota (BOG) til Medellín (MDE)

Vurderinger av Avianca

7,8
BraBasert på 6 593 bekreftede gjestevurderinger
7,9Gjennomsnittlig
7,6Underholdning
7,2Mat
7,9Komfort
7,9Ombordstigningen
8,2Besetningen


Populære Avianca ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Avianca ruter.
Miami til Cartagena
Raskeste flytid2t 51m
Laveste pris3 682 kr
New York til Bogota
Raskeste flytid15t 50m
Laveste pris13 467 kr

Informasjon om flyvninger med Avianca

Ønsker du å bestille flyreiser med Avianca og samtidig tjene poeng på reisen, kan du bli medlem av LifeMiles. Inngangsnivået for LifeMiles er Red Plus, som du kan oppnå ved å samle en håndfull poeng. Neste nivå er Silver, deretter Gold og til slutt oppnår du nivået Diamond. Du kan bruke poengene du samler på nye reiser, hotellovernattinger og mye mer. Det er også mulig å samle poeng til LifeMiles, når du reiser med andre flyselskaper som er medlem av Star Alliance – bare merk deg at det er et minimumskrav for hvor mange poeng som må være samlet på Avianca-flyvninger, før du kvalifiserer for neste medlemsnivå.

Når du bestiller Avianca kan du ha med innsjekket bagasje på opptil 23 kg på Economy Class, og bagasje på opptil 32 kg på Business Class. Bagasjerestriksjonene er altså litt forskjellige, avhengig av hvilken billettype du har. Du kan også reise med håndbagasje på opptil ti kilo, og den kan ikke være større enn 55 x 35 x 25 cm, inkludert eventuelle hjul og håndtak. Denne håndbagasjen kan legges i bagasjehyllene over setene i kabinen, og husk at den ikke må være tyngre enn at du klarer å håndtere den selv. Reiser du med små barn kan du ta med vogn, stellebag og reiseseng uten ekstra kostnad, og trenger du rullestol, krykker eller lignende, så kan du også få disse med på reisen uten ekstra kostnad. Visse medisinske artikler er også tillatt.

Når du reiser med Avianca, kan du stort sett ta med hunden, katten eller fuglen din. Kjæledyret må reise inne i kabinen, og kan ikke veie mer enn 10 kg og være større enn 20 cm. Hver passasjer har bare lov til å reise med ett kjæledyr. Det kan hende at det er visse kjæledyrrestriksjoner for din flygning og din destinasjon, så ta kontakt med flyselskapet på forhånd for å være sikker på at du får med ditt kjæledyr på turen.

oNei, Avianca flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Avianca kan du bestille fra Frankfurt am Main, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Air Canada istedenfor.

Bogota El Dorado, Medellín J M Cordova, og Cali Alfonso B Aragon er de mest populære flyplassene Avianca bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Avianca ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Avianca i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Avianca på +57 18000 953 434 eller besøke hjemmesiden deres avianca.com.

Den rimeligste innenlandsreisen med Avianca er fra Santa Marta Simon Bolivar til Medellín J M Cordova. Denne koster 341 kr per billett og har 0 stops. For kun 166 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med Avianca på flyvninger fra Bogota El Dorado til Cartagena Rafael Nunez.


Avianca - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Avianca
on. 2/8