Finn billige fly til Vientiane

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Om fly til Vientiane

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Vientiane

Beste pris på enveisbillett

6 733 kr

Raskeste flytid

21t 45m
Den beste prisen på en enveisflyvning til Vientiane fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 733 kr (Oslo Gardermoen til Vientiane Wattay).
Den kjappeste flyvningen til Vientiane fra Norge tar 21t 45m (Oslo Gardermoen til Vientiane Wattay).

Vientiane flyinnsikt og trender

Se innsikt for Vientiane-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Vientiane?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Vientiane avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Vientiane Wattay tar det i snitt 21t 05m, men flyr du fra Bergen Flesland til Vientiane Wattay ligger flytiden på rundt . Vientiane Wattay er den mest populære flyplassen i Vientiane.

De billigste flyvningene til flyplassene i Vientiane

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vientiane fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vientiane

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vientiane

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vientiane (VTE)

Vanligvis er flyvninger til Vientiane fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vientiane Wattay, som i gjennomsnitt koster 11 913 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VIENTIANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Vientiane koster i gjennomsnitt kun 8 607 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VIENTIANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli71 % dyrereDet koster ca. 18 643 kr for flyvninger til Vientiane fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VIENTIANE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli463 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Vientiane fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Vientiane

Når du bør reise til Vientiane avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Høysesongen i Laos er fra november til mars, og i disse månedene er det mange eventyrlystne turister i landet. Derfor kan det også være utfordrende å finne både billig overnatting og billig fly til Vientiane i denne perioden, men til gjengjeld kan du nyte kjøligere og mer behagelige temperaturer når du drar på sightseeing. Dersom du reiser hit i april bør du være forberedt på svært høye temperaturer, men det er også en fin tid å reise på for å se hvordan de lokale feirer nyttår.

Den billigste måneden å fly til Vientiane fra Norge på, er april. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 607 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. juni er også et godt alternativ når du skal reise til Vientiane med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 8 754 kr fra Norge.


Flotte tilbud på flyreiser til Vientiane

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vientiane som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Andre kabinklasser for flyvninger til Vientiane

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Vientiane

Hvilke flyselskaper flyr til Vientiane?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Vientiane

Hvilke flyselskaper flyr til Vientiane?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Vientiane fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Thai Airways. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Vientiane jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Vientiane

Under finner du alle flyplassene i Vientiane sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Vientiane, ankommer du Vientiane/Wattay internasjonale lufthavn. Herfra går det en shuttlebuss til sentralbanestasjonen i Vientiane, som stopper på flere hoteller i sentrum. En billett koster 15,000 LAK (ca. 15 NOK) én vei, og du kan finne kart og busstider på flyplassens nettside. Du finner også offentlige taxier og minibusser på både innlands- og utlandsterminalene, og taxiholdeplassene er rett utenfor terminalbyggene. Avhengig av størrelsen på bilen, koster en taxitur til sentrum 57,000-66,000 LAK (ca. 57-66 NOK). Du kan kjøpe en taxikupong fra «Airport Taxi»-disken før du forlater flyplassen. Alternativt kan du også forhåndsbestille transport før reisen din.


Populære flybilletter til Vientiane

Finn dine flybilletter til Vientiane med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Vientiane
Raskeste flytid21t 05m
Laveste pris9 661 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Vientiane

Som i resten av Sørøst-Asia, er tuk-tuken et svært populært fremkomstmiddel i Vientiane. Som turist vil du oppleve å få mange tilbud fra tuk-tuk-sjåfører når du går på gaten, og de er svært ivrige etter å få nye kunder. Som regel er sjåførene svært vennlige, men siden de ikke bruker taksameter må du forhandle prisen før du setter deg inn og starter turen. Du kan også ta vanlig taxi i byen, og vanligvis er det mye rimeligere å få tak i en bil på gaten enn å sette seg inn i en ledig taxi som står parkert utenfor turistattraksjoner og i turistområder.


Visumkrav for Vientiane

Du kan ikke fly til Vientiane uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg trenger du visum for å reise til Laos, og du kan søke om dette hos Laos ambassade i Stockholm. Det er også mulig å få visum ved noen grenseoverganger, men dette bør sjekkes opp før avreise.


Start planleggingen av reisen til Vientiane


De beste tingene å se og gjøre i Vientiane

Vientiane er en spennende by å besøke, som har mange interessante severdigheter å tilby sine besøkende. Mens du er her bør du blant annet dra til monumentet Patuxai som ligner på Triumfbuen i Paris. Monumentet ble bygget på midten av 1950-tallet, og ligger én kilometer unna presidentpalasset. Videre bør du ta turen innom That Luang-palasset som ligger tre kilometer nord for sentrum. Dette unike palasset ble bygget i 1566 av Kong Setthatirat og er en av de mest sentrale religiøse bygningene i Laos. En tur til Vientiane er heller ikke komplett uten å ha sett Wat Sisaket-tempelet, som er et av de eldste overlevende templene i byen, og inneholder mer enn 6,800 statuer og bilder av Buddha.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Vientiane. Denne burde minimum dekke reisegods, avbestilling, ulykker, sykdom, hjemtransport ved sykdom og dødsfall.

Du må koke alt vann som skal drikkes eller brukes til tannpuss, isbiter og skylling av mat.

Det er generelt ikke forventet at du skal tipse i Laos, men dersom du bor på dyre hoteller eller spiser på eksklusive restauranter kan du gjerne tipse 10 %.


Finn fly til andre byer i Laos

Vientiane har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Vientiane på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Vientiane som passer deg.

Alle flysøk til Vientiane på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Vientiane. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Vientiane flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.