Finn billige fly til Omsk

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Omsk

Dette avhenger naturligvis av hvor du flyr fra, og hvorvidt du har noen mellomlandinger som del av din reise til Omsk. Fra Oslo lufthavn Gardermoen (OSL) tar det snaue 11 - 12 timer med én mellomlanding. Fra Bergen lufthavn Flesland (BGO) blir det fort to stopp, og samlet flytid blir dermed rundt 15 timer. Fra Tromsø, Langnes (TOS) er det igjen gjerne to mellomlandinger, og total flytid blir også her rundt 15 timer til Omsk Tsnetralny lufthavn (OMS).

Det finnes foreløpig dessverre ingen direkte flytilbud til Omsk Tsentralny lufthavn fra Norge, så du er avhengig av en eller to mellomlandinger som del av flyreisen. For eksempel må du fra Tromsø gjerne først til Oslo, deretter følge ruten derfra som tar deg til Moskva Sheremetyevo (SVO), og så videre med en siste flyvning til Omsk. Fra Bergen er det vanlig å først fly til Amsterdam Schiphol (AMS), og deretter til Moskva for å skifte fly der videre til Omsk. Når man planlegger flyreise til Omsk, er det viktig å sette av nok tid i Moskva for innreisekontroll til Russland.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Omsk

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Omsk med momondo?

    Med «Prisprognose» kan du finne ut hvor lenge på forhånd du burde bestille flyvningen din. Informasjonen vår gir deg en pekepinn om når det er best å bestille for å spare penger på reisen din – helt ned til hvilken ukedag og når på dagen. «Priskalenderen» gir deg en kjapp oversikt over når du bør bestille for å få de laveste prisene. Ved å aktivere «Prisvarsler» kan du overvåke prisendringer og finne ut når det er best å bestille. Søk etter din neste destinasjon etter budsjett via «Explore»-funksjonen vår. Uansett om du er ute etter ideer til den neste reisen din eller tips til hvordan du kan spare penger på reiser, er «Discover»-innholdet vårt et flott sted å begynne.

  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Omsk?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Omsk minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.


Hvilke flyselskaper flyr til Omsk?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Omsk

Hvilke flyselskaper flyr til Omsk?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Omsk fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Aeroflot. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Omsk jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Omsk

Under finner du alle flyplassene i Omsk sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Omsk Tsentralny lufthavn?

Rutebuss, rute 60, går fra Omsk flyplass til sentrum, med en rekke stopp på veien, der endestasjonen er Zheleznodorozhny vokzal - sentralstasjonen for jernbane. Det er også muligheter for å ringe eller bestille en taxi på forhånd.


Visumkrav for Omsk

Som ellers i Russland, stilles det enkelte krav til reisende fra Norge. Russland har visumplikt for norske statsborgere, og dette må skaffes før innreise til landet. Det er mulig å benytte seg av e-visum, som du kan søke om på en elektronisk søknadsportal, eller gå via det russiske visumsenteret i Oslo. Utenlandske statsborgere skal registreres hos de offentlige myndighetene i Russland, senest syv dager etter ankomst til Russland. Her vil hotell eller liknende være behjelpelige. Blant andre reisedokumenter som må være med til enhver tid, er naturligvis gyldig pass påkrevd.


Start planleggingen av reisen til Omsk


De beste tingene å se og gjøre i Omsk

Omsk er en by som geografisk ligger mer eller mindre midt i Russland, og dette gjenspeiler seg i attraksjonene. Opplev Sibir, eller undersøk byens rike historie og kultur. Noen opplevelser som er verdt å få med seg er blant annet: Uspenskiy Kafedral'nyy Sobor - denne katedralen, som gir navnet til hovedplazaen i Omsk, er en av de største katedralene i Sibir, og et fantastisk uttrykk for ortodoks kristen stil. Achairsky klosteret, som ligger like utenfor byen er lett tilgjengelig med offentlig transport, g er en annen lokal institusjon for ortodoks kristendom, som er vel verdt et besøk. Spesielt om sommeren, siden du da kan ta deg en svømmetur i hellig vann like ved! Ta også en tur til Omsk festning, som til tross for å ha vært en militær base, i dag fungerer som et rolig og sjarmerende boligstrøk, med parker og kafeer å rusle rundt i. For de kunstinteresserte, tilbyr Omsk et distriktsmuseum for kunst, en flott og mangfoldig samling av forskjellige kunstverk. Omsk ligger virkelig akkurat der Sibir starter, så ta gjerne en dagstur til forskjellige landsbyer i utkanten av byen og opplev en vennlig befolkning og livsstilen i et tøft landskap. Da får du også med deg mye av den flotte naturen rundt Omsk. Her er det mye lokal matkultur som må smakes og prøves, og Omsk har også et rikt kulturliv med flere mindre og større teatre, konserter og sirkus. Denne byen har et godt offentlig transportsystem, og gode drosjetilbud, som gjør det enkelt og greit å ta seg frem dit man vil.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Omsk. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Omsk med denne policyen.

Når alle potensielle Omsk flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Omsk nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Omsk og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.