Finn billige fly til Grozny

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 12.8.
fr. 19.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Grozny

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Grozny fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Grozny

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Grozny

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Grozny (GRV)

Vanligvis er flyvninger til Grozny fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Groznyj, som i gjennomsnitt koster 4 074 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GROZNY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Grozny koster i gjennomsnitt kun 3 249 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GROZNY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars44 % dyrereDet koster ca. 5 862 kr for flyvninger til Grozny fra Oslo Gardermoen flyplass i mars
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GROZNY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember454 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Grozny fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Grozny?

Været og temperaturen i Groznyj er svært forskjellig i de ulike årstidene. Somrene er veldig varme og vintrene er iskalde. Den varmeste perioden er i juni-august, og dette er også det tidspunktet hvor mange har sommerferie og det er mer populært å reise til Tsjetsjenia. Det anbefales derfor å bestille god tid i forkant, særlig hvis du leter etter billige fly til Groznyj. Naturen i Tsjetsjenia er virkelig spektakulær, og hvis du vil dra på lange fotturer så er høsten det beste tidspunktet for deg. Det er ikke for mye snø i fjellene, og været er behagelig nok til at du orker å være aktiv. Det er ganske varmt og fint både om våren og høsten, samtidig som du har gode muligheter til å booke billige hotell og fly til Groznyj når du reiser litt før eller etter høysesongen. De billigste flybillettene til Groznyj tur-retur fås som regel på vinterstid, bortsett fra rundt jul og nyttår. Det er som regel minusgrader og det kan komme snø, så husk å pakke med deg gode støvler og varme klær.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Grozny, lå på 270 kr/per person fra Moskva, noe som er 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Grozny. Du kan finne den billigste prisen til Grozny fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Grozny fra Norge på, er juni. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 3 249 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. april er også et godt alternativ når du skal reise til Grozny med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 288 kr fra Norge.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Grozny fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 4 074 kr.

Magas flyplass eller Vladikavkaz flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Grozny.

Vladikavkaz flyplass har en gjennomsnittspris på 699 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Grozny. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Hvilke flyselskaper flyr til Grozny?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Grozny

Hvilke flyselskaper flyr til Grozny?

Pegasus Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Grozny med. Aeroflot og Turkish Airlines er også populære valg ved reiser til Grozny from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Grozny jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Aeroflot til Grozny

Det går 7 fly med Aeroflot til Grozny under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er St. Petersburg Pulkovo, og den beste billettprisen med Aeroflot som er funnet på momondo, kostet 3 376 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Grozny). Aeroflot har en score på 6,9 basert på 66 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Grozny

Under finner du alle flyplassene i Grozny sammen med avstanden til sentrum

Du har flere valgmuligheter når du skal komme deg fra flyplassen og videre inn til sentrum av Grozny. Det er mulig å bruke offentlig transport, og du kan ta en buss som går fra flyplassen og videre til busstasjonen i Grozny. Det anbefales derfor å sjekke busstider, nøyaktige ruter og priser når du ankommer med flyet. Det er også mulig å forhåndsbestille taxi eller bruke en av taxiene som står utenfor flyplassen. Leiebil kan også være et godt alternativ. Det er mange nye og gode veier i Tsjetsjenia, og det er praktisk å ha egen bil både når du skal ferdes rundt i byen og landet forøvrig.


Slik kommer du deg rundt omkring i Grozny

Det går en trikk som kjører rundt i sentrum og er et godt alternativ når du vil bruke offentlig transport. Det er begrenset hvor langt du kommer deg med den, men du kan bruke buss og tog når du vil videre til forskjellige nabolag eller andre byer i området. Det går blant annet nattog til Moskva. Leiebil kan være en praktisk løsning, særlig om du vil videre på sightseeing i resten av Tsjetsjenia. Veiforbindelsene er gode, og du har full fleksibilitet og frihet til å planlegge reiseruten din. Du kan alternativt ta taxi. Se i så fall etter de grønne bilene som kjører rundt i byen.


Visumkrav for Grozny

Du kan ikke fly til Grozny uten pass eller visum, og det er svært viktig at alle reisedokumentene er gyldige under oppholdet. Norske borgere oppfordres til å alltid ha passet på seg. I tillegg bør du ha en kopi av pass og visum på et annet sted enn der du legger passet. Du må søke om visum før avreise, og det anbefales å kontakte Russlands ambassade i Oslo for nøyaktig og oppdatert informasjon.


Start planleggingen av reisen til Grozny


De beste tingene å se og gjøre i Grozny

Akhmat Kadyrov Mosque, FC Akhmat Stadium og Chechnyas nasjonalmuseum er noen av severdighetene denne byen har å by på.

Det oppfordres til at du kjøper reiseforsikring før du reiser til Groznyj som dekker hjemtransport ved skader og sykdom, samt dekker tyveri og tap av eiendeler.

Det finnes flere kjøpesentre i byen som er verdt et besøk, blant annet Grand Park.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Grozny på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Grozny. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Grozny nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Grozny og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Grozny

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Grozny

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.