Finn billige fly til Grozny

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 22.9.
on. 29.9.

De billigste flyvningene til flyplassene i Grozny

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Grozny fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Grozny

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Grozny

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Grozny (GRV)

Vanligvis er flyvninger til Grozny fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Groznyj, som i gjennomsnitt koster 2 968 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GROZNY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar6 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Grozny koster i gjennomsnitt kun 2 781 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GROZNY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril12 % dyrereDet koster ca. 3 323 kr for flyvninger til Grozny fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GROZNY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni378 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Grozny fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Grozny?

Været og temperaturen i Groznyj er svært forskjellig i de ulike årstidene. Somrene er veldig varme og vintrene er iskalde. Den varmeste perioden er i juni-august, og dette er også det tidspunktet hvor mange har sommerferie og det er mer populært å reise til Tsjetsjenia. Det anbefales derfor å bestille god tid i forkant, særlig hvis du leter etter billige fly til Groznyj. Naturen i Tsjetsjenia er virkelig spektakulær, og hvis du vil dra på lange fotturer så er høsten det beste tidspunktet for deg. Det er ikke for mye snø i fjellene, og været er behagelig nok til at du orker å være aktiv. Det er ganske varmt og fint både om våren og høsten, samtidig som du har gode muligheter til å booke billige hotell og fly til Groznyj når du reiser litt før eller etter høysesongen. De billigste flybillettene til Groznyj tur-retur fås som regel på vinterstid, bortsett fra rundt jul og nyttår. Det er som regel minusgrader og det kan komme snø, så husk å pakke med deg gode støvler og varme klær.

 • Hvilken flyvning til Grozny er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Grozny, lå på 899 kr/per person fra Moskva, noe som er 57 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Grozny. Du kan finne den billigste prisen til Grozny fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Grozny?

  Den billigste måneden å fly til Grozny fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 781 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til Grozny med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 815 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Grozny?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Grozny fra Norge er 54 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 968 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Grozny?

  Magas flyplass eller Vladikavkaz flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Grozny.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Grozny?

  Magas flyplass har en gjennomsnittspris på 1 775 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Grozny. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flyplasser nære Grozny

Under finner du alle flyplassene i Grozny sammen med avstanden til sentrum

Du har flere valgmuligheter når du skal komme deg fra flyplassen og videre inn til sentrum av Grozny. Det er mulig å bruke offentlig transport, og du kan ta en buss som går fra flyplassen og videre til busstasjonen i Grozny. Det anbefales derfor å sjekke busstider, nøyaktige ruter og priser når du ankommer med flyet. Det er også mulig å forhåndsbestille taxi eller bruke en av taxiene som står utenfor flyplassen. Leiebil kan også være et godt alternativ. Det er mange nye og gode veier i Tsjetsjenia, og det er praktisk å ha egen bil både når du skal ferdes rundt i byen og landet forøvrig.


Det går en trikk som kjører rundt i sentrum og er et godt alternativ når du vil bruke offentlig transport. Det er begrenset hvor langt du kommer deg med den, men du kan bruke buss og tog når du vil videre til forskjellige nabolag eller andre byer i området. Det går blant annet nattog til Moskva. Leiebil kan være en praktisk løsning, særlig om du vil videre på sightseeing i resten av Tsjetsjenia. Veiforbindelsene er gode, og du har full fleksibilitet og frihet til å planlegge reiseruten din. Du kan alternativt ta taxi. Se i så fall etter de grønne bilene som kjører rundt i byen.


Du kan ikke fly til Grozny uten pass eller visum, og det er svært viktig at alle reisedokumentene er gyldige under oppholdet. Norske borgere oppfordres til å alltid ha passet på seg. I tillegg bør du ha en kopi av pass og visum på et annet sted enn der du legger passet. Du må søke om visum før avreise, og det anbefales å kontakte Russlands ambassade i Oslo for nøyaktig og oppdatert informasjon.


Hva bør oppleves i Groznyj?

Akhmat Kadyrov Mosque, FC Akhmat Stadium og Chechnyas nasjonalmuseum er noen av severdighetene denne byen har å by på.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det oppfordres til at du kjøper reiseforsikring før du reiser til Groznyj som dekker hjemtransport ved skader og sykdom, samt dekker tyveri og tap av eiendeler.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Det finnes flere kjøpesentre i byen som er verdt et besøk, blant annet Grand Park.