Kjøretøysammenligning
Vurderinger
Steder
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass

Nice, Frankrike - Côte d'Azur (NCE)
23. feb. — 1. mar.
Nice, Frankrike - Côte d'Azur (NCE)
fr. 23.2.
12:00
fr. 1.3.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

INTERRENT leiebil tilbud på Nice Côte d'Azur flyplass

Finn din perfekte leiebil på momondo

Liten cars

154 kr - 277 kr

Alle biltyper

160 kr - 303 kr

Det beste tidspunktet for å leie en bil av liten car typen fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass er i oktober da prisene er 154 kr per dag i gjennomsnitt. 154 kr per dag er 29 % lavere enn den 218 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en INTERRENT liten car utleie på Nice Côte d'Azur flyplass. Mens oktober kan være den billigste måneden å leie en liten carbil fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass, er august den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i august på liten car leiebiler fra INTERRENT , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av SUV typen fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass er i oktober da prisene er 174 kr per dag i gjennomsnitt. 174 kr per dag er 35 % lavere enn den 267 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en INTERRENT SUV utleie på Nice Côte d'Azur flyplass. Mens oktober kan være den billigste måneden å leie en SUVbil fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass, er august den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i august på SUV leiebiler fra INTERRENT , avhengig av hvilken dag du bestiller på.


INTERRENT vurderinger

8,4
Veldig braBasert på 1 bekreftet gjestevurdering
10,0Valuta for pengene
2,0Henting/levering
10,0Komfort
10,0Renhet


Lei bil fra andre leiebilselskaper på Nice Côte d'Azur flyplass

Finner du ikke det du ser etter fra INTERRENT ? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Nice Côte d'Azur flyplass

Leiebiler fra INTERRENT i nærheten av Nice Côte d'Azur flyplass

Nedenfor finner du informasjon for hvert INTERRENT leiebilsted i nærheten av Nice Côte d'Azur flyplass, inkludert adresse og telefonnummer
Vis INTERRENT utleiesteder i nærheten av Nice Côte d'Azur flyplass

Vanlige spørsmål om leiebiler fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass

Hvor mye koster det å leie en bil fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass?

I gjennomsnitt vil det koste deg 189 kr per dag å leie en bil fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass. Avhengig av perioden og hvilken biltype du leier, kan du ende opp med å betale så mye som 391 kr per dag eller så lite som 76 kr per dag. Prisen på en leiebil fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass varierer vanligvis med omtrent 82 %.

Hva er den mest populære leiebiltypen fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass?

Mini eller lignende biler er den mest populære biltypen å leie fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass, med 43 % av brukerne våre som velger denne typen fremfor andre alternativer. Å leie Mini biler fra INTERRENT på Nice Côte d'Azur flyplass koster i gjennomsnitt 622 kr/dag. Husk at prisene kan variere basert på når du besøker området og bilen som du velger.

Hvor kan jeg finne INTERRENT leiebiler på Nice Côte d'Azur flyplass?

Hvis du flyr til Nice Côte d'Azur flyplass, er det nærmeste INTERRENT -bilutleiestedet Aéroport International de Nice, og de kan nås på +33 8 26 10 22 19.

Tilbyr INTERRENT skyttel- eller hentetjenester på flyplassen fra Nice Côte d'Azur flyplass (NCE)?

Ja, INTERRENT har hentetjenester tilgjengelig fra Nice Côte d'Azur flyplass (NCE).


En enklere måte å administrere reisen til Nice på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.