Kjøretøysammenligning
Vurderinger
Steder
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Dollar på Miami Intl flyplass

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar på Miami Intl flyplass

Miami, FL, USA - Miami Intl (MIA)
23. feb. — 1. mar.
Miami, FL, USA - Miami Intl (MIA)
fr. 23.2.
12:00
fr. 1.3.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Dollar leiebil tilbud på Miami Intl flyplass

Finn din perfekte leiebil på momondo

Liten cars

268 kr - 940 kr

Alle biltyper

312 kr - 1 133 kr

Det beste tidspunktet for å leie en bil av liten car typen fra Dollar på Miami Intl flyplass er i oktober da prisene er 268 kr per dag i gjennomsnitt. 268 kr per dag er 45 % lavere enn den 492 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar liten car utleie på Miami Intl flyplass. Mens oktober kan være den billigste måneden å leie en liten carbil fra Dollar på Miami Intl flyplass, er februar den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i februar på liten car leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av mellomstor car typen fra Dollar på Miami Intl flyplass er i mars da prisene er 435 kr per dag i gjennomsnitt. 435 kr per dag er 39 % lavere enn den 710 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar mellomstor car utleie på Miami Intl flyplass. Mens mars kan være den billigste måneden å leie en mellomstor carbil fra Dollar på Miami Intl flyplass, er mai den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mai på mellomstor car leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av stor car typen fra Dollar på Miami Intl flyplass er i september da prisene er 469 kr per dag i gjennomsnitt. 469 kr per dag er 39 % lavere enn den 767 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar stor car utleie på Miami Intl flyplass. Mens september kan være den billigste måneden å leie en stor carbil fra Dollar på Miami Intl flyplass, er mai den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mai på stor car leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av SUV typen fra Dollar på Miami Intl flyplass er i Januar da prisene er 355 kr per dag i gjennomsnitt. 355 kr per dag er 49 % lavere enn den 694 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar SUV utleie på Miami Intl flyplass. Mens Januar kan være den billigste måneden å leie en SUVbil fra Dollar på Miami Intl flyplass, er mai den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mai på SUV leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Dollar vurderinger

6,4
OkBasert på 130 bekreftede gjestevurderinger
7,2Komfort
7,1Renhet
6,6Henting/levering
6,5Valuta for pengene


Leiebiler fra Dollar i nærheten av Miami Intl flyplass

Nedenfor finner du informasjon for hvert Dollar leiebilsted i nærheten av Miami Intl flyplass, inkludert adresse og telefonnummer
Vis Dollar utleiesteder i nærheten av Miami Intl flyplass

Vanlige spørsmål om leiebiler fra Dollar på Miami Intl flyplass

Hvor mye koster det å leie en bil fra Dollar på Miami Intl flyplass?

I gjennomsnitt koster en leiebil fra Dollar på Miami Intl flyplass 535 kr per dag. Det kan imidlertid hende at du finner leiebiltilbud for så lite som 355 kr per dag, som utgjør en forskjell på 50 % fra den høyeste prisen per dag på 708 kr.

Hva er den mest populære leiebiltypen fra Dollar på Miami Intl flyplass?

Den mest populære biltypen å leie fra Dollar på Miami Intl flyplass er SUV biler. Denne biltypen koster i gjennomsnitt 660 kr per dag. 43 % av brukerne foretrekker å leie SUV biler fra Dollar på Miami Intl flyplass på grunn av pris, tilgjengelighet og deres planlagte aktiviteter.

Hvor kan jeg finne Dollar leiebiler på Miami Intl flyplass?

Det nærmeste Dollar-bilutleiestedet til Miami Intl flyplass ligger på 3900 Nw 25th Street, og du kan nå dem på +1 866 434 2226.

Tilbyr Dollar skyttel- eller hentetjenester på flyplassen fra Miami Intl flyplass (MIA)?

Ja, Dollar har hentetjenester tilgjengelig fra Miami Intl flyplass (MIA).


En enklere måte å administrere reisen til Miami på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.