Finn billige fly til Rostov on Don

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Rostov on Don

Du vil bruke omtrent syv timer frem til Platov International Airport,  Rostov-on-Don i Russland fra Oslo lufthavn Gardermoen, inkludert en mellomlanding underveis. For den som starter turen ved Trondheim Værnes så tar det i snitt ni timer til Rostov-on-Don, litt avhengig av rutetabellen. Om du velger å reise fra Stavanger Sola så tar det i snitt åtte timer og 30 minutter frem til den russiske byen Rostov-on-Don, med to mellomlandinger underveis. Fra Bergen Flesland må du beregne åtte timer og 40 minutter til Rostov-on-Don. Om du tar turen fra Tromsø flyplass, tar hele turen i snitt 10 timer og 40 minutter. Enda lengre nord fra Kirkenes flyplass vil det i snitt ta 11 timer og 30 minutter, inkludert to mellomlandinger. Fra Bodø flyplass i sør vil flyreisen ta 10 timer og 20 minutter i gjennomsnitt. Du finner flere solide flytilbud til destinasjoner som Rostov-on-Don hos momondo, samt billige flybilletter.

De fleste av flygningene til og fra Rostov-on-Don er til andre destinasjoner i Russland, som Moskva, Sankt Petersburg, Sochi, Kazan og Jekaterinburg. Du finner også direktefly fra byer som Praha, Beograd og München. For norske reisende er et av de beste alternativene å fly til München, og så videre til Rostov-on-Don derfra. Det er også gode forbindelser fra Oslo lufthavn Gardermoen til Beograd og Praha med flere ukentlige avganger. Hvis du heller velger å reise via Moskva eller Sankt Petersburg finnes det daglige avganger til begge byer fra Oslo Gardermoen, slik at du raskt og enkelt kommer deg videre til Rostov-on-Don.


Visumkrav for Rostov on Don

Det er krav om visum for norske borgere som tar turen til Russland og Rostov-on-Don. Dette må søkes om ved den russiske ambassaden i god tid før avreise. Ta gjerne med en kopi av passet ved besøk til Russland.


Start planleggingen av reisen til Rostov on Don


De beste tingene å se og gjøre i Rostov on Don

Denne byen i det sørvestlige hjørnet av Russland har flere spennende attraksjoner for reisende. Et godt sted å starte er den storslåtte katedralen, som du finner midt i byen. Her er det imponerende arkitektur og vakre utsmykninger, som garantert er verdt å sjekke ut. Rostov Kunstmuseum ligger en kort gåtur unna, og er et annet fint sted å besøke for turister. Her finner du flere kjente og vakre malerier fra noen av Russlands mest prominente malere. Like ved finner du også et spennende museum, som er dedikert til jernbanehistorie, hvor du kan se og utforske mange forskjellige togmodeller fra flere epoker. Det er virkelig noe for både tog-elskere og andre. Hvis du er sulten etter en lang dag med sightseeing og utflukter, får du billig og og smakfull mat ved Cow Bar & Restaurant, som har et solid utvalg av kjøttretter. Du får også billige, lokale ølsorter ved dette spisestedet. Shaurma Kikchak ikke langt unna er også et populært sted for lokale og turister. De serverer noen særdeles smakfulle shawarma-sandwicher til en hyggelig pris. Dette er det perfekte stedet for alle som trenger en rask matbit i Rostov-on-Don.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Rostov on Don.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Rostov on Don som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.