Leiebiler i Nova Scotia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Nova Scotia? Søk her!

Halifax, NS, Canada
6. jul. — 13. jul.
Samme leveringssted
Halifax, NS, Canada
on. 6.7.
12:00
on. 13.7.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilselskaper i Nova Scotia

Alle større selskaper som leier ut biler i Nova Scotia
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,3

Value

8,0
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

8,7

Value

7,7
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,9

Value

7,1
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

7,2

Value

6,2
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

7,1

Value

7,7
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

8,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
4 utleiesteder

Leiebilinformasjon for Nova Scotia

Nova Scotia, i Canada, har forholdsvis gode kjøreforhold. Vær oppmerksom på at Novia Scotia har svært varierende vær, som kan påvirke kjøreturen. Hvis det regner, snør, eller blir isdekke på veien, må du naturligvis tilpasse kjøringen din deretter, med lavere fart og større avstand til kjøretøyet foran. Du bør sjekke om leiebilen er utstyrt med vinterdekk på forhånd, samt om den har firehjulstrekk – noe som kan være en fordel på vinterstid.

Som besøkende i Nova Scotia, har du lov til å kjøre bil i området i opptil 90 dager, uten å måtte skaffe deg et eget Nova Scotia-førerkort. Det er bare to krav som gjelder: Du må ha gyldig førerkort utstedt fra en annen stat, provins eller land, og du må være minst 16 år gammel. Vær oppmerksom på at du som regel må være eldre enn 16 for å benytte deg av bilutleie i Nova Scotia. Mange utleiefirmaer opererer med 21 års aldersgrense. Dersom du har flyttet til Nova Scotia, har du bare 30 dager på deg til å få et Nova Scotia-førerkort. Hvis du blir involvert i en kollisjon, må du stoppe bilen umiddelbart, og melde kollisjonen til politiet. Promillegrensen er litt høyere enn i Norge, men du kan likevel risikere straff om du viser andre tegn til påvirkning av alkohol, eller andre rusmidler. Det beste er uansett å unngå å konsumere alkohol før du setter deg bak rattet. Ellers er det forholdsvis greit å kjøre i Nova Scotia. Her er det også høyrekjøring, noe som gjør det enklere å navigere veiene for de som er vant til å kjøre i Norge.

Skal du benytte deg av bilutleie i Nova Scotia, må du være minst 21 år gammel. Dersom du ønsker å benytte deg av luksusbilutleie, kan det hende at aldersgrensen er høyere. Du må også fremlegge gyldig førerkort, og et kredittkort på utleiestedet. Disse dokumentene må være utstedt i samme navn. Noen utleiere kan også kreve at du fremviser gyldig pass. Vær oppmerksom på, at de forskjellige bilutleiefirmaene kan kreve annen og spesifikk tilleggsdokumentasjon eller legitimasjon. Det er derfor smart å sjekke hva du trenger å ta med på turen til Nova Scotia, før du reiser hjemmefra.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Nova Scotia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Nova Scotia

Leiebiler i Nova Scotia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Nova Scotia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt ca. 557 kr per dag for en leiebil i Nova Scotia. Leieprisene kan, avhengig av hvilken by du besøker, ligge på ca. 545 kr per dag, eller koste så mye som 557 kr per dag, noe som utgjør en prisforskjell på 2 %.

Basert på dataene våre, regnes Enterprise for å være det beste bilutleieselskapet i Nova Scotia – 122 vurderinger har gitt dem en score for kundetilfredshet på 8,8 av 10. De har også 12 utleiesteder over hele Nova Scotia, inkludert populære destinasjoner som Halifax.

Du bør overveie å leie en bil i Nova Scotia i løpet av Januar. Dette er den billigste måneden for leie av bil, og du kan ofte finne tilbud for i gjennomsnitt 314 kr/dag. Til sammenligning er det juni som er den dyreste måneden for leie av bil i Nova Scotia, med priser som ofte ligger på i gjennomsnitt 1 019 kr/dag. For å få de beste tilbudene bør du sørge for å bestille bilen minst 54 dager i forveien av planlagt hentedato.

De fleste momondo-brukere som besøker Nova Scotia leier en bil i 7 dager. For leie av bil i 7 dag, er den gjennomsnittlige prisen 559 kr per dag, men prisene kan endre seg avhengig av hvilken type bil du leier samt hvilken by du besøker. Leie av bil i én uke koster vanligvis i gjennomsnitt 3 914 kr, og for helgeleie kan du forvente deg å betale i gjennomsnitt 1 270 kr. Leie av bil i én måned i Nova Scotia har vanligvis en totalpris på 17 507 kr avhengig av datoene du velger.


Leiebiler i populære byer i Nova Scotia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Nova Scotia

Start planleggingen av reisen til Nova Scotia


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Nova Scotia. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Nova Scotia, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, enten det er leiebiler i Nova Scotia eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Nova Scotia medfair fuel policy.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Nova Scotia.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Nova Scotia på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.