Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Thrifty i Halifax

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i Halifax

Sjåførens alder: 26–65
Fri 28.6.
Fri 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Thrifty sine utleiesteder i Halifax

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i Halifax, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Thrifty

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,8

Value

7,0

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i Halifax

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Thrifty i Halifax i juli?

Leie av bil i Halifax i juli hos Thrifty, koster i gjennomsnitt 608 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 481 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Thrifty for 1 uke i Halifax, kan du forvente deg ukespriser på ca. 4 252 kr i juli. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

Tilbyr Thrifty gratis avbestilling av leiebil i Halifax?

Ja, du kan avbestille din Thrifty leiebilreservasjon hos Halifax uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Thrifty og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Thrifty når man er i Halifax i juli?

Med en gjennomsnittspris på 671 kr/dag, er det å leie biler av typen SUV hos Thrifty i Halifax i løpet av juli det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Thrifty i Halifax for så lite som 481 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen SUV sist juli.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Thrifty i Halifax?

Med en gjennomsnittpris på 683 kr per dag, er en leiebil av typen Medium hos Thrifty i Halifax det billigste leiebilalternativet. 31 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Halifax hos Thrifty, valgte å bestille en Medium for å spare penger. 683 kr per dag for en Medium er også 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Thrifty tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

Hvor mange bilutleiesteder har Thrifty i Halifax?

Thrifty drifter for øyebliket 2 utleiesteder i Halifax. Det mest populære utleiestedet Thrifty har i Halifax, befinner seg på 747 Bell Blvd. I løpet av de 12 siste månedene har 85 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Thrifty i Halifax valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen 747 Bell Blvd i løpet av det siste året.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Halifax fra biler sist?

Priser for biler fra Halifax ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Halifax fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 27 tilbydere å velge mellom fra Halifax biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Halifax?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Halifax. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Halifax?

For å leie en bil i Halifax må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Halifax på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fri 28.6.
12:00
Fri 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Halifax

Finn leiebiler på disse populære flyplassene i Halifax