Leiebiler i Missouri

Leter du etter billige leiebiltilbud i Missouri? Søk her!

Kansas City, MO, USA
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Kansas City, MO, USA
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Missouri bilutleie

Finn leiebil i Missouri som passer for deg

Liten Leiebiler

360 kr - 1 479 kr

Alle biltyper

315 kr - 2 146 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Missouri er 496 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Missouri er i juni. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 360 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 32 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Missouri. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Missouri kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Missouri er 777 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Missouri er i juni. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 384 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Missouri. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Missouri kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Missouri er 709 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Missouri er i september. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 315 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Missouri. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Missouri kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Missouri er 1 103 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Missouri er i november. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 874 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Missouri. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Missouri kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Missouri

Alle større selskaper som leier ut biler i Missouri

Alamo

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

8,9

Value

8,7

Thrifty

1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,6

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,0

Enterprise

21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,4

National

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,6

Value

7,4

Avis

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

7,0

Value

7,0

Hertz

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,8

Budget

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,7

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Missouri

Nedenfor er de mest populære hotellene i Missouri

Leiebiler i Missouri

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Missouri, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

I løpet av den siste uken har brukerne våre funnet tilbud på leiebiler i Missouri med priser helt nede i 615 kr/dag, og så høye som 2 158 kr/dag, noe som utgjør en prisforskjell på 71 %. Husk at gjennomsnittsprisen for leie av bil i Missouri er 1 334 kr/dag, og denne kan endre seg avhengig av hvilken type bil du leier samt hvilket seleskap du leier hos.

De billigste leiebilselskapene i Missouri, er Avis, Hertz og Budget. I løpet av de siste 72 timene fant momondo-brukere priser på leiebiler helt nede i 615 kr/dag fra Avis, 945 kr/dag fra Hertz, og 1 257 kr/dag fra Budget.

Basert på dataene våre, regnes Alamo for å være det beste bilutleieselskapet i Missouri – 154 vurderinger har gitt dem en score for kundetilfredshet på 9,0 av 10. De har også 3 utleiesteder over hele Missouri, inkludert populære destinasjoner som Saint Louis.

De billigste byene for leie av bil i Missouri, er Saint Louis og Kansas City. For øyeblikket koster leie av bil med Avis i Saint Louis ca. 749 kr per dag. I Kansas City kan du leie bil fra 1 261 kr per dag hvis du bestiller hos Hertz.

Den beste tiden for å leie av bil i Missouri, er Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 385 kr/dag. august er som regel den dyreste måneden for leie av bil, med gjennomsnittspriser på 868 kr/dag. Uavhengig av når du planlegger å besøke Missouri, anbefales det at du bestiller leiebilen ca. 13 dager i forkant for å få en best mulig pris.

De fleste momondo-brukere som besøker Missouri leier en bil i 7 dager. For leie av bil i 7 dag, er den gjennomsnittlige prisen 482 kr per dag, men prisene kan endre seg avhengig av hvilken type bil du leier samt hvilken by du besøker. Leie av bil i én uke koster vanligvis i gjennomsnitt 3 371 kr, og for helgeleie kan du forvente deg å betale i gjennomsnitt 1 024 kr. Leie av bil i én måned i Missouri har vanligvis en totalpris på 17 570 kr avhengig av datoene du velger.


Leiebiler i populære byer i Missouri

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Missouri

Leiebiler på populære flyplasser i Missouri

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Missouri

Start planleggingen av reisen til Missouri


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Missouri fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Missouri. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Missouri som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Missouri.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Missouri.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Missouri.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.