Bestill fly med Tunisair

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Korte fakta om Tunisair

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Tunisair

Billigste rute

391 kr

Mest populære ruten

TUN til LHR

Korteste flyvning

1t 30m

Lengste flyvning

4t 15m
Den billigste ruten med Tunisair er fra Tunis Carthage til Geneve-Cointrin for 391 kr
Å fly fra Tunis Carthage til London Heathrow er for øyeblikket den mest populære ruten med Tunisair
Den raskeste flyruten med Tunisair er 1t 30m fra Tunis (TUN) til Nice (NCE)
Den lengste Tunisair flyruten er 4t 15m fra Monastir (MIR) til Paris (ORY)

Vurderinger av Tunisair

5,7
AkseptabeltBasert på 15 bekreftede gjestevurderinger
5,7Ombordstigningen
6,4Mat
6,0Komfort
6,8Besetningen
4,9Underholdning
5,7Gjennomsnittlig

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med Tunisair

Tunisair flyreiser har et lojalitetsprogram med tre nivåer. Dette heter Fidely, og begynner på bunnen med Fidelys Classic Card som er gyldig i tre år. Midt imellom ligger Fidelys Silver Card som er gyldig i ett år etter siste reise, og øverst har du Fidelys Gold Card, som også er gyldig i ett år etter siste reise med Tunisair. Her kan du bestille flyreiser og samle reiselengde så snart du har betalt den første flyreisen din. Allerede på det første nivået kan du sjekke inn tyngre bagasje og sette den på prioritet, slik at den er av de første som kommer ut på båndet når du lander. Du kan også betale flyreisene med oppsamlet reiselengde (miles). På de andre nivåene tjener du lettere opp reiselengde (miles), og kan også nyte fordelene med å komme inn på en behagelige Lounger mens du venter på at din Tunisair flyreise skal ta av. Lojalitetsprogrammet har også fordeler for de yngre, og har et fordelsprogram for de mellom to og 24 år som flyr ofte, i tillegg til et eget familieprogram. Du kan enkelt bestille Tunisair-flyreiser gjennom momondo.

Hvor mye bagasje du kan ta med på Tunisair-flyreiser er avhengig av hvilken klasse du har kjøpt billett i. Dersom du reiser på økonomi-klasse kan du ta med deg en håndbagasje på åtte kilo, mens om du reiser på forretningsklasse kan du ta med håndbagasje på 10 kilo. Begge må holde seg innenfor 115 centimeter. For innsjekket bagasje gjelder 23 kilo og 32 kilo, alt etter reiseklasse.

Du kan fly med kjæledyr når du reiser med Tunisair. Dette regnes som spesialbagasje, og du må betale ekstra for vekten av dyret i tillegg til vekten av buret. Det stilles også krav til at buret er stort nok, gir nok luft til dyret og kan låses slik at dette ikke går opp under turbulens. Som kjæledyr regnes hunder, katter og fugler. Unntaket er hjelpehunder som bistår en passasjer. Denne kan bli med inn i kabinen. Det er likevel fint å gi beskjed om dette i forkant, slik at dere kan plasseres på et sete som er reservert for dette.

oNei, Tunisair flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Tunisair kan du bestille fra Brussel Bruxelles-National, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Air Canada istedenfor.

Paris Orly, Tunis Carthage, og Marseille er de mest populære flyplassene Tunisair bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Tunisair ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Tunisair i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Tunisair på (+216) 70 10 37 00 eller besøke hjemmesiden deres tunisair.com.tn.

Flyvninger fra Tunis Carthage til Geneve-Cointrin er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra Tunisair. Denne flyvningen har 0 stops og koster 870 kr billetten. Tunisair tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 391 kr. Denne flyvningen går fra Tunis Carthage til Geneve-Cointrin og har 0 stops.


Tunisair - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Tunisair
fr. 12/2