Bestill fly med Thai AirAsia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Korte fakta om Thai AirAsia

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Thai AirAsia

Billigste rute

176 kr

Mest populære ruten

CNX til BKK

Korteste flyreise

0t 55m

Lengste flyreise

1t 50m
Den billigste ruten med Thai AirAsia er fra Bangkok Don Muang til Surat Thani for 176 kr
Å fly fra Chiang Mai til Bangkok Suvarnabhumi er for øyeblikket den mest populære ruten med Thai AirAsia
Den raskeste flyruten med Thai AirAsia er 0t 55m fra Bangkok (DMK) til Phitsanulok (PHS)
Den lengste Thai AirAsia flyruten er 1t 50m fra Krabi (KBV) til Chiang Mai (CNX)

Vurderinger av Thai AirAsia

7,2
BraBasert på 463 bekreftede gjestevurderinger
6,9Komfort
6,5Mat
7,9Besetningen
5,8Underholdning
7,6Gjennomsnittlig
7,6Ombordstigningen


Informasjon om flyvninger med Thai AirAsia

Big Reward er navnet på lojalitetsprogrammet til Thai AirAsia, som gir deg en rekke fordeler jo mer du flyr med flyselskapet. Programmet gir deg rabatt på flyvninger hos Thai AirAsia, og tilgang på diverse tilbud og tjenester hvor du kan bruke poeng eller penger til å få mer ut av reisen. Selskapet har fire forskjellige nivåer, og du beveger deg fra ett nivå til et annet basert på antall flyvninger du foretar hos Thai AirAsia, innenfor en gitt tidsperiode. Fordeler som oppgradering av sete og prioritert ombordstigning, er bare noen av tjenestene du kan benytte deg av når du reserverer sete hos Thai AirAsia.

Thai AirAsia har forskjellige billettklasser, noe som betyr at mengden bagasje du kan medbringe varierer avhengig av hvilken billett du har booket ved tidspunktet for din Thai AirAsia-reservasjon. For de billigste billettene, er det mulig å ta med en liten , så lenge den får plass under setet foran deg. Det er også mulig å kjøpe ekstra bagasje som et tilvalg, når du bestiller flyreisen hos ThaiAirAsia, selv om din billettkategori ikke i utgangspunktet inkluderer dette. For deg som ønsker, er det også mulig å kjøpe ekstra bagasje på flyplassen ved behov. De dyreste billettene inkluderer en større håndbagasje, så lenge den følger kravene og retningslinjene som er fastsatt av Thai AirAsia. Når det gjelder innsjekket bagasje, er maksimal vekt per kolli begrenset til 23 kg, og du har mulighet til å medbringe flere stykk kolli hvis du betaler for dette.

Det er enkelt å reise med kjæledyr hos Thai AirAsia, så lenge du oppfyller de formelle kravene knyttet til dette. Enten du vil reise med hund, katt eller andre kjæledyr, er det lurt å lese de gjeldende reglene som flyselskapet har lagt frem. For deg som vil medbringe kjæledyr inn i selve kabinen, er også det en mulighet, så lenge du betaler for dette samt sier fra til flyselskapet ved innsjekking. Husk å følge reglene som gjelder for vaksinering og frakt av dyr.

oNei, Thai AirAsia flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Thai AirAsia kan du bestille fra Jaipur Sanganeer, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med IndiGo istedenfor.

Chiang Mai, Bangkok Don Muang, og Phuket er de mest populære flyplassene Thai AirAsia bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Thai AirAsia ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Thai AirAsia i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Thai AirAsia på +66 2 515 9999 eller besøke hjemmesiden deres airasia.com.

Den rimeligste innenlandsreisen med Thai AirAsia er fra Bangkok Don Muang til Surat Thani. Denne koster 321 kr per billett og har 0 stops. For kun 176 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med Thai AirAsia på flyvninger fra Bangkok Don Muang til Surat Thani.


Thai AirAsia - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Thai AirAsia
on. 2/8