Leiebiler fra keddy by Europcar i Roma

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra keddy by Europcar i Roma

Roma, Italia
4. feb. — 11. feb.
Samme leveringssted
Roma, Italia
fr. 4.2.
12:00
fr. 11.2.
12:00
Sjåførens alder:

keddy by Europcar sine utleiesteder i Roma

Nedenfor finner du informasjon om keddy by Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Roma, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
17 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra keddy by Europcar i Roma

 • Er det trygt å leie en bil hos keddy by Europcar i Roma under COVID-19-pandemien?

  keddy by Europcar ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Roma føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har keddy by Europcar innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Roma. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos keddy by Europcar i Roma i februar?

  I februar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 220 kr per dag for å leie en bil hos keddy by Europcar i Roma. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Roma hos keddy by Europcar, var 85 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra keddy by Europcar i Roma koste i gjennomsnitt 1 537 kr i februar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har keddy by Europcar et utleiested på Roma Fiumicino flyplass?

  Ja, keddy by Europcar har 1 utleiested på Roma Fiumicino flyplass (Roma Fiumicino Aeroporto).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos keddy by Europcar når man er i Roma i februar?

  Brukerne våre som leier biler hos keddy by Europcar i Roma i februar, foretrekker leiebiler av typen Kompakt. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Kompakt i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 220 kr/dag i gjennomsnitt, og 205 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har keddy by Europcar i Roma?

  keddy by Europcar har 17 utleiesteder i Roma. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Roma Fiumicino Aeroporto (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 55 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos keddy by Europcar i Roma benyttet seg av utleiesedet med adressen Roma Fiumicino Aeroporto.


Leiebiler fra keddy by Europcar i andre byer i Italia