Leiebiler fra Sixt i Berlin

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Berlin

Berlin, Tyskland
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Berlin, Tyskland
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Berlin

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Berlin, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

6,8

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Berlin

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Berlin under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Berlin føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Berlin. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Berlin i November?

  536 kr per dag (eller 3 754 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Sixt i Berlin i November ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i November for en leiebil hos Sixt, kostet 207 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Sixt på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Sixt et utleiested på Berlin Brandenburg flyplass?

  For øyeblikket har Sixt 1 utleiested på Berlin Brandenburg flyplass:
  Terminal 1, Ankunft 2.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Berlin i November?

  Ifølge dataene våre er Standard den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Sixt når de er på ferie i Berlin i November. Basert på prisene for billeie hos Sixt i November i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Standard ligger på 1 504 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 419 kr/dag sist November, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Berlin?

  Med en gjennomsnittpris på 260 kr per dag, er en leiebil av typen Økonomi hos Sixt i Berlin det billigste leiebilalternativet. 12 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Berlin hos Sixt, valgte å bestille en Økonomi for å spare penger. 260 kr per dag for en Økonomi er også 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Sixt tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Berlin?

  Sixt har 21 utleiesteder i Berlin. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Terminal 1, Ankunft 2 (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 46 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Sixt i Berlin benyttet seg av utleiesedet med adressen Terminal 1, Ankunft 2.


Leiebiler fra Sixt i andre byer i Tyskland

Finn tilbud på leiebiler hos Sixt i andre populære byer i Tyskland, f.eks. Munchen, Hamburg og Frankfurt am Main