Bestill fly med Air China

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Korte fakta om Air China

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Air China

Billigste rute

623 kr

Mest populære ruten

CAN til SHA

Korteste flyvning

1t 30m

Lengste flyvning

25t 20m
Den billigste ruten med Air China er fra Zhengzhou til Dalian for 623 kr
Å fly fra Guangzhou Baiyun til Shanghai Hongqiao er for øyeblikket den mest populære ruten med Air China
Den raskeste flyruten med Air China er 1t 30m fra Wuhan (WUH) til Shanghai (PVG)
Den lengste Air China flyruten er 25t 20m fra Ningbo (NGB) til Chongqing (CKG)

Vurderinger av Air China

6,5
OkBasert på 5 755 bekreftede gjestevurderinger
6,6Gjennomsnittlig
7,0Besetningen
6,8Ombordstigningen
6,5Komfort
6,1Mat
6,1Underholdning

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med Air China

Når du flyr med Air China, kan du bli medlem i Phoenix Miles, som er deres lojalitets- og fordelsprogram. Det er gratis å være medlem, og du kan tjene opp poeng i form av Phoenix Miles og få oppgraderinger og andre ekstra tjenester som gjør reisen mer behagelig. Poeng og fordeler tildeles medlemmene basert på antall kilometer du har fløyet, hvilke ruter og prisklasser. Air China er en del av Star Alliance, som består av mange, store flyselskaper som Avianca, Lufthansa, Singapore Airlines og United Airlines. Med Air Chinas medlemskap i Star Alliance, kan reisende som har tjent opp poeng i Phoenix Miles-programmet løse dem inn, ikke bare på Air China-flyvninger, men også på flyreiser med de andre flyselskapene som er i Star Alliance. Alle som er hyppige gjester på Air Chinas flyvninger, kan ha glede av å bli medlem i dette lojalitetsprogrammet.

Hvor mye bagasje du kan ha med på Air China-flyvninger er avhengig av hvilken type billett du har. For Economy Class-passasjerer er 20 kilo bagasje standard, mens Business Class-passasjerer kan sjekke inn 30 kilo, og First Class-passasjerer kan sjekke inn hele 40 kilo. Hver kolli kan ikke være større enn et mål på 100 x 60 x 40 centimeter. Det er enkelt å bestille ekstra bagasje når du reserverer din billett med Air China online. I tillegg kan alle ha én mindre håndbagasje med seg inn i kabinen.

Det er tillatt å medbringe kjæledyr på Air China-flyvninger. Du må foreta en egen reservasjon for kjæledyret ditt via Air China sin kundeservice, samtidig med at du bestiller din egen flybillett. Du kan også ta kontakt med Air China sine kontorer og foreta reservasjonen der. Det er i hovedsak kun katter og hunder som kan tas med, og de må ikke være gravide eller ha vært syke den siste uken før reisen. Videre er det noen restriksjoner når det gjelder visse raser. Hunderaser som kan ha luftveisproblemer er for eksempel ikke mulig å ta med. Sørg også for å orientere deg om eventuelle krav til vaksiner, karantene eller lignende ved ankomst på din destinasjon, og vær ekstra tidlig ute på flyplassen når du flyr med kjæledyr.


Air China - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Air China
to. 5/26