Billige flyvninger fra Oslo til Cardiff fra 2 663 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Oslo til Cardiff

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Cardiff, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

3t 40m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Cardiff

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Cardiff tar 3t 40m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Cardiff. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Gardermoen flyplass - Cardiff Wales flyplass.
Det finnes 1 flyplass i nærheten av Cardiff: Cardiff Wales (CWL)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til Cardiff

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Cardiff?

august

Måneden med de billigste flyvningene til Cardiff fra Oslo er august. Den dyreste måneden er November

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Cardiff fra Oslo?

KLM

KLM er det mest populære selskapet som flyr fra Oslo til Cardiff

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Torp Sandefjord - Cardiff Wales

Fly fra Oslo Torp Sandefjord til Cardiff Wales for de beste Oslo - Cardiff flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Oslo til Cardiff?

0 dager før

Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Oslo til Cardiff er ca. 0 dager før avreise


Enkelt sammenlign tur/retur-billetter fra Oslo til Cardiff

Nedenfor ser du de beste prisene for flyreisen din tur/retur for de neste tre månedene. Alle prisene ble funnet på momondo denne uken. Se gjennom de raskeste og billigste rutene fra Oslo til Cardiff ved å endre fane
Flere flyselskaper
7. sep.
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
13t 45m
1 stopp
CWL05:25Cardiff Wales
12. sep.
CWL06:45Cardiff Wales
8t 15m
1 stopp
TRF15:00Oslo Torp Sandefjord
2 663 kr
Finn lignende
KLM
7. sep.
OSL15:15Oslo Gardermoen
4t 05m
1 stopp
CWL19:20Cardiff Wales
12. sep.
CWL12:15Cardiff Wales
23t 05m
1 stopp
OSL11:20Oslo Gardermoen
3 110 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. sep.
OSL13:20Oslo Gardermoen
6t 00m
1 stopp
CWL19:20Cardiff Wales
12. sep.
CWL10:25Cardiff Wales
21t 20m
2 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
3 519 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. sep.
OSL17:05Oslo Gardermoen
18t 05m
2 stopp
CWL11:10Cardiff Wales
12. sep.
CWL10:25Cardiff Wales
21t 20m
2 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
3 624 kr
Finn lignende
KLM
27. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
4t 15m
1 stopp
CWL05:45Cardiff Wales
27. nov.
CWL12:25Cardiff Wales
14t 10m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
4 327 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
4t 15m
1 stopp
CWL05:45Cardiff Wales
27. nov.
CWL12:25Cardiff Wales
22t 20m
2 stopp
OSL10:45Oslo Gardermoen
4 147 kr
Finn lignende

De beste flyselskapene som flyr fra Oslo til Cardiff

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Oslo til Cardiff med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
KLMPrisFra 2 153 krGratis kanselleringRangering
7,6
7,5

Ombordstigningen

7,6

Comfort

8,2

Besetningen

6,6

Underholdning

7,0

Mat

Vurderinger

Fordeler: Likte at det var punktlig og at de serverte drikke

1 / 1
Søk etter flyreiser med KLM

Flyvninger med KLM fra Oslo til Cardiff

De beste tilbudene våre med KLM på flybilletter fra Oslo til Cardiff
KLM
7. sep.
OSL15:15Oslo Gardermoen
4t 05m
1 stopp
CWL19:20Cardiff Wales
12. sep.
CWL12:15Cardiff Wales
23t 05m
1 stopp
OSL11:20Oslo Gardermoen
3 110 kr
Finn lignende
KLM
27. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
4t 15m
1 stopp
CWL05:45Cardiff Wales
27. nov.
CWL12:25Cardiff Wales
14t 10m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
4 327 kr
Finn lignende

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Oslo til Cardiff Wales som tilbyr fleksibilitet vedrørende endringer på grunn av COVID-19?

    På grunn av de globale følgene av COVID-19 kan det være at noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Oslo til Cardiff Wales, f.eks. KLM, har innført fleksible retningslinjer for endring. Bruk nettsiden vår til å søke etter alle flyselskapene som tilbyr denne fleksibiliteten.

  • Hvor langt er det fra Oslo til Cardiff Wales med fly?

    Avstanden mellom Oslo og Cardiff Wales er ca. 1275,4 km. Når det gjelder flytid, ligger den vanligvis på litt over 3t 40m.Det finnes flere alternativer for reisende som vil komme seg fra Oslo til Cardiff med fly. Du kan velge å ta turen med nederlandske KLM, som betjener denne ruten via Amsterdam Schiphol. Et annet godt alternativ er å bestille flybilletter fra Oslo til Cardiff med Air France, som tilbyr flyvninger via Paris Charles de Gaulle. Du kan også reise med Widerøe på deler av turen fra Oslo til Cardiff. Du finner billige flybilletter tur-retur eller én vei fra Oslo til Cardiff gjennom det store utvalget på momondo.

Reisende som vil ta turen inn til Oslo lufthavn Gardermoen har flere alternativer. Det er mulig å komme seg til flyplassen med flytoget, som er et ekspresstog. Dette toget tar deg mellom Oslo sentrum og Gardermoen på kun noen få minutter. Et billigere alternativ er regiontogene R10 og R11, som kjører mellom flyplassen og Oslo med jevne mellomrom. Dette er et fint alternativ for alle som vil komme seg fram og tilbake på en effektiv måte. Du finner også en ekspressbuss som regelmessig kjører fra Oslo bussterminal. Dette er et godt valg for reisende som vil reise billig. Like ved finner du også en rekke drosjer som tar deg raskt og greit frem til Oslo lufthavn, og flere av disse drosjeselskapene kjører strekningen til en fast pris. Når det gjelder Oslo Sandefjord Torp, finnes det her ulike alternativer for reisende, for eksempel å ta lokalbussen 275 fra Sandefjord sentrum. Alternativt kan reisende benytte seg av regiontog R11 som stopper ved Torp stasjon, hvor det er en shuttlebuss videre opp til terminalen. Til Cardiff flyplass har du flere alternativer. Reisende kan velge å ta buss T9, som forlater ankomstområdet før den ender opp i sentrum av Cardiff. Du finner en annen buss med rutenummer 905, som også er perfekt for reisende ettersom den kjører fra ankomstområdet. Terminalen er hjem til en rekke drosjer som vil kjøre deg inn til byen for en svært rimelig penge.

Fordelen med Oslo lufthavn Gardermoen er at dette er en moderne og internasjonal flyplass, som også er behagelig og oversiktlig. Gardermoen rommer et stort og imponerende utvalg av butikker og spisesteder. Her finner du mat og drikke fra hele verden, mange hyggelige barer og kafeer. Det er et stort utvalg av butikker som selger alt det du trenger av reiseartikler, lekre klær, elektronikk, motetilbehør og suvenirer. Det er gratis internettilgang på flyplassen, og du finner tjenester som frisør, eller banktjenester som veksling av valuta eller uttak av kontanter. Flyplassen er hjem til moderne møterom og kontorfasiliteter, noe som er perfekt for forretningsreisende. I tillegg er det flere firmaer som driver med bilutleie. Hvis man kjører egen bil, er det gode muligheter for både korttids- og langtidsparkering. Når det gjelder Oslo Sandefjord Torp, finnes det her et begrenset antall butikker hvor du får handlet inn snacks og annet du ønsker til reisen. Videre er det gode muligheter for å leie en bil fra en av de mange leiebilfirmaene som holder til ved terminalen. Cardiff flyplass tilbyr et solid utvalg av butikker og spisesteder, slik at du alltid finner noe godt til turen. Du finner også et stort utvalg av leiebiler, samt at du raskt kommer deg inn til sentrum herfra.


Fra Cardiff internasjonale lufthavn er det kort vei til andre hyggelige byer, som Swansea, som kun ligger en relativt kort kjøretur unna flyplassen. Her finnes det et stort antall flotte bygninger og sjarmerende gater, som er verdt å sjekke ut for alle besøkende til Wales og Cardiff. Du finner også flere nasjonalparker østover fra Cardiff, som er perfekt for en aktiv ferie.


Alternative fly Oslo-Cardiff

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Trondheim til Cardiff
Raskeste flytid28t 50m
Laveste pris5 402 kr

Lignende flyvninger fra Oslo til Cardiff

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Cardiff

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle alternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen fra Oslo til Cardiff. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser fra Oslo til Cardiff for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen mellom Oslo og Cardiff ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyreiser basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise fra Oslo til Cardiff nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel, der momondo sporer priser på flyreiser til Cardiff og gir deg beskjed når de endrer seg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.