Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Sixt i Tromsø

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Tromsø

Sjåførens alder: 26–65
ti. 25.6.
ti. 2.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Sixt i Tromsø i Troms

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

567 kr - 2 826 kr

Alle biltyper

707 kr - 3 080 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Sixt i Tromsø i Troms på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 567 kr per dag. 567 kr per dag er 58 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 360 kr for en leiebil av type Liten hos Sixt i Tromsø. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Sixt i Tromsø, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Liten hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Tromsø i Troms på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 537 kr per dag. 537 kr per dag er 75 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 2 159 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i Tromsø. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Tromsø, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Tromsø i Troms på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 1 244 kr per dag. 1 244 kr per dag er 36 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 931 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i Tromsø. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Tromsø, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Tromsø i Troms på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 606 kr per dag. 606 kr per dag er 65 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 740 kr for en leiebil av type SUV hos Sixt i Tromsø. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Tromsø, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen SUV hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

1 151 kr/dag

6 jul.–6 jul.
Chevrolet Sonic Sedan

Sixt sine utleiesteder i Tromsø

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Tromsø, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Sixt

8,3
Veldig bra
1 vurdering2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,6

Komfort

9,6

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

8,0

Value

9,3

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Tromsø

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Tromsø i juli?

1 711 kr per dag (eller 11 979 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Sixt i Tromsø i juli ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i juli for en leiebil hos Sixt, kostet 831 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Sixt på denne tiden av året, samt når du bestiller.

Har Sixt et utleiested på Tromso/Langnes flyplass?

Sixt har 1 utleiested på Tromso/Langnes flyplass. Du finner Sixt på følgende adresse(r): Flyplassveien 31.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Tromsø i juli?

Brukerne våre som leier biler hos Sixt i Tromsø i juli, foretrekker leiebiler av typen Økonomi. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Økonomi i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 1 629 kr/dag i gjennomsnitt, og 831 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Tromsø?

For en gjennomsnittspris på 1 629 kr/dag, er Økonomi den billigste leibilen som tilbys hos Sixt i Tromsø (47 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Sixt). I løpet av det siste året har 25 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Sixt under oppholdet sitt i Tromsø leid en Økonomi for å spare penger. Husk at Sixt også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Tromsø?

Sixt drifter for øyebliket 2 utleiesteder i Tromsø. Det mest populære utleiestedet Sixt har i Tromsø, befinner seg på Flyplassveien 31. I løpet av de 12 siste månedene har 99 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Sixt i Tromsø valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Flyplassveien 31 i løpet av det siste året.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tromsø fra biler sist?

Priser for Tromsø fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tromsø fra biler?

Antall tilbydere fraTromsø biler er 24 fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tromsø?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Tromsø. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tromsø?

For å leie en bil i Tromsø må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Tromsø på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 25.6.
12:00
ti. 2.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tromsø

Populære leiebiltyper i Tromsø