Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Sixt i Oslo

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Oslo

Sjåførens alder: 26–65
Fri 28.6.
Fri 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Sixt i Oslo i Oslo

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

549 kr - 1 737 kr

Alle biltyper

715 kr - 2 650 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Sixt i Oslo i Oslo på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 549 kr per dag. 549 kr per dag er 44 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 976 kr for en leiebil av type Liten hos Sixt i Oslo. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Sixt i Oslo, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Liten hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Oslo i Oslo på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 537 kr per dag. 537 kr per dag er 64 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 486 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i Oslo. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Oslo, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Oslo i Oslo på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 967 kr per dag. 967 kr per dag er 49 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 904 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i Oslo. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Oslo, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Oslo i Oslo på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 344 kr per dag. 344 kr per dag er 75 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 397 kr for en leiebil av type SUV hos Sixt i Oslo. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Oslo, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen SUV hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Varebil hos Sixt i Oslo i Oslo på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 1 143 kr per dag. 1 143 kr per dag er 49 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 2 227 kr for en leiebil av type Varebil hos Sixt i Oslo. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Varebil hos Sixt i Oslo, er april den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i april på leiebiler av typen Varebil hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Luksus hos Sixt i Oslo i Oslo på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 650 kr per dag. 650 kr per dag er 74 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 2 474 kr for en leiebil av type Luksus hos Sixt i Oslo. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Luksus hos Sixt i Oslo, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Luksus hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

432 kr/dag

26 Jun–3 Jul
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

566 kr/dag

3 Jul–8 Jul
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

577 kr/dag

3 Jul–8 Jul
Chevrolet Sonic Sedan

Sixt sine utleiesteder i Oslo

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Oslo, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Oslo

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Oslo i juli?

Leie av bil i Oslo i juli hos Sixt, koster i gjennomsnitt 1 121 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 286 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Sixt for 1 uke i Oslo, kan du forvente deg ukespriser på ca. 7 849 kr i juli. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Oslo i juli?

Ifølge dataene våre er Økonomi den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Sixt når de er på ferie i Oslo i juli. Basert på prisene for billeie hos Sixt i juli i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Økonomi ligger på 824 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 286 kr/dag sist juli, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Oslo?

Den billigste biltypen som Sixt tilbyr i Oslo, er Økonomi som har en gjennomsnittspris pris på 824 kr per dag. 824 kr per dag er 56 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Sixt, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 30 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Oslo hos Sixt, valgte Økonomi på bakgrunn av pengene de kunne spare.

Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Oslo?

Sixt eier 3 bilutleiesteder i Oslo. Utleiestedet med adressen Grenseveien 74 i Oslo er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 99 % av brukerne som leide bil hos Sixt i Oslo å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Grenseveien 74.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Oslo fra biler sist?

Priser for Oslo fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Oslo fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 38 tilbydere å velge mellom fra Oslo biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Oslo?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Oslo. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Oslo?

For å leie en bil i Oslo må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Oslo på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fri 28.6.
12:00
Fri 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Oslo

Populære leiebiltyper i Oslo