Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Sixt i London

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i London

Sjåførens alder: 26–65
Tue 23.7.
Tue 30.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Sixt i London i England

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

317 kr - 2 916 kr

Alle biltyper

575 kr - 2 392 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Sixt i London i England på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 317 kr per dag. 317 kr per dag er 73 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 184 kr for en leiebil av type Liten hos Sixt i London. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Sixt i London, er september den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i september på leiebiler av typen Liten hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i London i England på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 586 kr per dag. 586 kr per dag er 56 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 344 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i London. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i London, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i London i England på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 688 kr per dag. 688 kr per dag er 52 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 434 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i London. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i London, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Sixt i London i England på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 586 kr per dag. 586 kr per dag er 50 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 162 kr for en leiebil av type SUV hos Sixt i London. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Sixt i London, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen SUV hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

474 kr/dag

2 Aug–11 Aug
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

525 kr/dag

7 Aug–14 Aug
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

569 kr/dag

2 Aug–9 Aug
Audi A3

Sixt sine utleiesteder i London

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i London, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Sixt

19 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,7

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,1

Informasjon om leierbiler fra Sixt i London

Har Sixt et utleiested på London Heathrow flyplass?

Sixt har 1 utleiested på London Heathrow flyplass. Du finner Sixt på følgende adresse(r): Terminal 2 Landside Arrivals.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i London i august?

Ifølge dataene våre er Premium den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Sixt når de er på ferie i London i august. Basert på prisene for billeie hos Sixt i august i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Premium ligger på 1 351 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 1 351 kr/dag sist august, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i London?

Sixt har 21 utleiesteder i London. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Terminal 2 Landside Arrivals (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 37 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Sixt i London benyttet seg av utleiesedet med adressen Terminal 2 Landside Arrivals.

Når oppdaterte momondo sist prisene for London fra biler sist?

Priser for London fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for London fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 361 tilbydere å velge mellom fra London biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i London?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert London. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i London?

Når du leier en bil i London, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til London på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Tue 23.7.
12:00
Tue 30.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i London

Populære leiebiltyper i London