Leiebiler fra Sixt i Fort Lauderdale

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL, USA
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Fort Lauderdale, FL, USA
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Sixt i Fort Lauderdale i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Stor Leiebiler

262 kr - 565 kr

Alle biltyper

266 kr - 676 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Fort Lauderdale i Florida på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 262 kr per dag. 262 kr per dag er 34 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 395 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i Fort Lauderdale. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Fort Lauderdale, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Fort Lauderdale i Florida på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 262 kr per dag. 262 kr per dag er 39 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 426 kr for en leiebil av type SUV hos Sixt i Fort Lauderdale. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Fort Lauderdale, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen SUV hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Luksus hos Sixt i Fort Lauderdale i Florida på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 273 kr per dag. 273 kr per dag er 44 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 488 kr for en leiebil av type Luksus hos Sixt i Fort Lauderdale. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Luksus hos Sixt i Fort Lauderdale, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Luksus hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Cavalier
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

1 267 kr/dag

12 nov.–18 nov.
Chevrolet Cavalier
Audi A4
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

1 433 kr/dag

12 nov.–18 nov.
Audi A4

Sixt sine utleiesteder i Fort Lauderdale

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Fort Lauderdale, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

7,1

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Fort Lauderdale

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Fort Lauderdale under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Fort Lauderdale føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Fort Lauderdale. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Fort Lauderdale i oktober?

  I oktober kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 441 kr per dag for å leie en bil hos Sixt i Fort Lauderdale. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Fort Lauderdale hos Sixt, var 252 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Sixt i Fort Lauderdale koste i gjennomsnitt 3 087 kr i oktober. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Sixt et utleiested på Fort Lauderdale flyplass?

  Ja. Sixt har 1 utleiested på Fort Lauderdale flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 600 Terminal Dr.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Fort Lauderdale i oktober?

  Med en gjennomsnittspris på 404 kr/dag, er det å leie biler av typen SUV hos Sixt i Fort Lauderdale i løpet av oktober det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Sixt i Fort Lauderdale for så lite som 252 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen SUV sist oktober.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Fort Lauderdale?

  Sixt har 5 utleiesteder i Fort Lauderdale. Ifølge brukerne våre befinner Sixt sitt mest populære utleiested i Fort Lauderdale på følgende adresse: 600 Terminal Dr. 73 % av brukerne våre som leide bil hos Sixt i Fort Lauderdale i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra Sixt i Florida

Lei en bil hos Sixt i andre byer i Florida, f.eks. Miami og Orlando

Leiebiler fra Sixt i andre byer i USA

Finn tilbud på leiebiler hos Sixt i andre populære byer i USA, f.eks. Los Angeles og San Francisco

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Fort Lauderdale

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Fort Lauderdale