Leiebiler fra Payless i Dubai

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Payless i Dubai

Dubai, Forente Arabiske Emirater
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Dubai, Forente Arabiske Emirater
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Payless i Dubai i Dubai-emiratet

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

182 kr - 284 kr

Alle biltyper

184 kr - 451 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Payless i Dubai i Dubai-emiratet på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 182 kr per dag. 182 kr per dag er 14 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 213 kr for en leiebil av type Liten hos Payless i Dubai. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Payless i Dubai, er Januar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Januar på leiebiler av typen Liten hos Payless, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Payless

334 kr/dag

27 des.–10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Payless

381 kr/dag

27 des.–10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Payless sine utleiesteder i Dubai

Nedenfor finner du informasjon om Payless sine utleiesteder for leiebiler i Dubai, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,6

Komfort

3,6

Gjennomsnittlig

3,2

Henting/levering

3,2

Valuta for pengene

2,8

Informasjon om leierbiler fra Payless i Dubai

 • Er det trygt å leie en bil hos Payless i Dubai under COVID-19-pandemien?

  Payless ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Dubai føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Payless innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Dubai. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Payless i Dubai i Januar?

  Leie av bil i Dubai i Januar hos Payless, koster i gjennomsnitt 341 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 152 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Payless for 1 uke i Dubai, kan du forvente deg ukespriser på ca. 2 387 kr i Januar. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har Payless et utleiested på Dubai Intl flyplass?

  Ja. Payless har 3 utleiesteder på Dubai Intl flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Arrivals Hall Terminal 3, Dubai International Airport T3 og Arrival Halls Terminal 1.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Payless når man er i Dubai i Januar?

  Med en gjennomsnittspris på 339 kr/dag, er det å leie biler av typen SUV hos Payless i Dubai i løpet av Januar det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Payless i Dubai for så lite som 274 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen SUV sist Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Payless i Dubai?

  For en gjennomsnittspris på 194 kr/dag, er Medium den billigste leibilen som tilbys hos Payless i Dubai (29 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Payless). I løpet av det siste året har 21 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Payless under oppholdet sitt i Dubai leid en Medium for å spare penger. Husk at Payless også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Payless i Dubai?

  Payless har 8 utleiesteder i Dubai. Ifølge brukerne våre befinner Payless sitt mest populære utleiested i Dubai på følgende adresse: Arrival Halls Terminal 1. 92 % av brukerne våre som leide bil hos Payless i Dubai i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.