Leiebiler fra ADDCAR RENTAL i Rabat

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra ADDCAR RENTAL i Rabat

Rabat, Marokko
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Rabat, Marokko
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

ADDCAR RENTAL sine utleiesteder i Rabat

Nedenfor finner du informasjon om ADDCAR RENTAL sine utleiesteder for leiebiler i Rabat, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra ADDCAR RENTAL i Rabat

 • Er det trygt å leie en bil hos ADDCAR RENTAL i Rabat under COVID-19-pandemien?

  ADDCAR RENTAL ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Rabat føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har ADDCAR RENTAL innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Rabat. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos ADDCAR RENTAL i Rabat i Januar?

  Den billigste prisen for en leiebil hos ADDCAR RENTAL i Rabat i Januar, ligger på 154 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos ADDCAR RENTAL er mer opp mot 222 kr per dag i Januar, eller i gjennomsnitt 1 556 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist Januar, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har ADDCAR RENTAL et utleiested på Rabat Sale flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Rabat Sale flyplass. Adressen til dette ADDCAR RENTAL -utleiestedet, er Rabat Salé Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos ADDCAR RENTAL når man er i Rabat i Januar?

  Ifølge dataene våre er Kompakt den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos ADDCAR RENTAL når de er på ferie i Rabat i Januar. Basert på prisene for billeie hos ADDCAR RENTAL i Januar i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Kompakt ligger på 167 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 154 kr/dag sist Januar, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvor mange bilutleiesteder har ADDCAR RENTAL i Rabat?

  ADDCAR RENTAL drifter for øyebliket 7 utleiesteder i Rabat. Det mest populære utleiestedet ADDCAR RENTAL har i Rabat, befinner seg på Rabat Salé Airport. I løpet av de 12 siste månedene har 89 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos ADDCAR RENTAL i Rabat valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Rabat Salé Airport i løpet av det siste året.


Leiebiler fra ADDCAR RENTAL i andre byer i Marokko


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Rabat

Finner du ikke det du ser etter fra ADDCAR RENTAL ? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Rabat