Hoteller i St. Lucia

Finn tilbud på 125 hoteller i St. Lucia

St. Lucia
29. nov. — 30. nov.2
to. 30.11.
ma. 4.12.

De beste hotellene i St. Lucia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i St. Lucia
Pris
kr897
kr19611
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i St. Lucia


Hoteller i populære byer i St. Lucia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i St. Lucia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i St. Lucia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i St. Lucia
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
65 %forventet prisnedgang
31 %forventet prisøkning

Pris

2 094 kr–8 750 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
5 726 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
7 135 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i St. Lucia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i St. Lucia

Laveste hotellpris

758 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sugar Beach, A Viceroy Resort

Hoteller i nærheten av flyplassen

365

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i St. Lucia funnet siste 7 dager er 758 kr/natten. Denne prisen fås hos Aupic Paradise, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sugar Beach, A Viceroy Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i St. Lucia(9,2/10 rating - basert på 84 anmeldelser).
Det er er 365 hoteller i St. Lucia i nærheten av Castries Hewanorra. Charlery's Inn med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i St. Lucia. Gjennomsnittprisen for 1 dag i St. Lucia siste uken er 2 094 kr.

Informasjon om opphold i St. Lucia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i St. Lucia

Hvilke byer i Saint Lucia er det best å bo i?

Castries, hovedstaden i landet, er byen med det beste offentlige transportnettverket i Saint Lucia. I tillegg til å ha pålitelige offentlige transportmidler, har denne byen også mange bilutleiefirmaer man kan leie en bil fra, for å kunne reise rundt lettere og friere. Hvis du ønsker å bo i en by hvor du vil være i stand til å dra fra ett sted til et annet uten problemer, bør du finne et billig hotell i denne byen i Saint Lucia. Harbour Vista Inn er et av de rimelige hotellene i Castries. Dette hotellet ligger i gangavstand fra det pulserende hjertet av byen, og har fasiliteter som rom med eget bad, piknikområde og flerspråklig personale. Det har også en spiseplass og en hage.

Hva er de beste tingene å gjøre i Saint Lucia?

Hvis du vil besøke flere populære attraksjoner, bør du vurdere å bo på et av hotellene på Gros Islet i Saint Lucia, som er hjem til attraksjoner som Pigeon Island Historical Landmark, et område du får tilgang til mot betaling, med ruiner av militære bygninger som ble brukt under kampene mellom frankrike og britene. Du finner også Reduit Beach, en ren, gratis sandstrand perfekt for surfing og bading, og Rodney Bay Marina, et område med yacht og fiske tilgjengelig mot en avgift. Disse destinasjonene, for det meste besøkt i juni og august, har gode anmeldelser. Dermed kan du være sikker på at du vil more deg her. Når du er her med familien din, bør du bo på Bay Gardens Inn. På dette hotellet med familievennlig profil i Saint Lucia kan du og dine kjære nyte utmerket daglig rengjøring, 24 timers romservice og rask utsjekking. Du får også tilgang til en lekeplass, utemøbler og hage.

Hvilke byer i Saint Lucia har de beste utestedene?

Hvis du er i Saint Lucia å feste, vil du elske å bo i Dennery, først og fremst fordi denne byen har livlige puber som K&G Craft & Bar, Nikki's Bar, Stage 8 Bar og Ideal Spot Restaurant & Bar. Alle disse barene tilbyr et bredt utvalg av drinker til rimelige priser, så du vil garantert ha det fint he.r Dennery har også en levende matscene. I denne byen vil du derfor ha muligheten til å smake på en rekke velsmakende retter. Noen av de bemerkelsesverdige restaurantene du kan besøke er Nel's Treats, en kjent karibisk restaurant, og Plante's Place: Restaurant & Bar, en kjent sjømatrestaurant. East Winds Saint Lucia er et av de mest populære hotellene i Saint Lucia i nærheten av Dennery. Når du besøker Dennery, bør du bo på dette hotellet fordi det har en privat strand, et spa, et utendørsbasseng, en hage og gratis frokost.

Hvilke byer i Saint Lucia har mest historie og kunst?

Hvis du liker historie og kunst, bør du besøke Soufrière, siden denne byen har historiske landemerker. De historiske stedene inkluderer Morne Coubaril Historical Adventure Park og Diamond Botanical Gardens. Morne Coubaril Historical Adventure Park er et av de mest besøkte reisemålene i landet. På dette reisemålet får du lære om historien til den tidligere plantasjen. Diamond Botanical Gardens er en annen svært populær destinasjon i Saint Lucia. Hvis du besøker dette landemerket, får du se de historiske mineralbadene til Frankrikes konge Louis XVI fra 1700-tallet. På dette stedet vil du også lære om kultur og få sjekke ut krydret karibisk mat fra lokalbefolkningen. Det er verdt å nevne at begge disse destinasjonene tar en inngangsavgift, og er mest besøkt i mai. I Soufrière bør du vurdere å bo på Aupic Paradise. Det er et av de billige hotellene i Saint Lucia og har en romslig salong, en utendørsterrasse, gratis badeprodukter og førsteklasses vaskeritjenester. Rommene har klimaanlegg og komfortable senger, så på dette hotellet får du en avslappende opplevelse.

Når er det billigst å besøke St. Lucia?

November er den billigste måneden for overnattinger i St. Lucia, med en gjennomsnittspris på 2 094 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i mai, som er den dyreste måneden.

Hvor i St. Lucia velger de fleste å overnatte?

St. Lucia er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Vieux Fort.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for St. Lucia fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 1 246 tilbydere å velge mellom fra St. Lucia hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for St. Lucia fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra St. Lucia ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i St. Lucia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i St. Lucia

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i St. Lucia gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i St. Lucia med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle St. Lucia hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i St. Lucia?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i St. Lucia. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til St. Lucia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.