Finn billige fly til Murmansk

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Murmansk flyinnsikt og trender

Se innsikt for Murmansk-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

See prices from:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Murmansk

Hvor lang tid tar det å fly til Murmansk?

Varigheten på flyvningen til Murmansk er helt avhengig av hvor en reiser fra, samt eventuelle mellomlandinger. Fra Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) er de raskeste rutene med en mellomlanding nede på rett under 11 timer. Dersom du reiser fra Bergen Lufthavn Flesland (BGO) nærmer du deg fort 12 timer reisetid, men om du reiser nordfra, si fra Tromsø Langnes (TOS), tar det faktisk gjerne en 15 timer og oppover.

Hvor kan du fly direkte til Murmansk fra?

Per i dag er det dessverre ingen direkteruter til Murmansk Lufthavn (MMK). De aller fleste rutene i Norge går via Oslo, og derfra reiser man først til Moskva, og deretter innlandsflygning i Russland til Murmansk. Den enkleste ruten går Oslo - Moskva - Murmansk, og dersom man har flybiletter fra andre steder i Norge bør en først komme seg til Gardermoen, Oslo. Dette påvirker naturlig nok flytiden. Alt i alt har Murmansk et godt flytilbud med tanke på hvor langt nord og byen ligger, og derfor er det ganske naturlig at vi må innom mer sentrale deler av Russland for å komme oss dit.Andre kabinklasser for flyvninger til Murmansk

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Murmansk

Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Murmansk

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Murmansk med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi viser priser fra mer enn 700 konkurrenter med ett enkelt klikk. Med alternativer fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer på tvers av våre 30 internasjonale markeder, er det mulig for oss å tilby deg et variert utvalg av tilbud når du skal skape ditt neste eventyr.

  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Murmansk?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.


Hvilke flyselskaper flyr til Murmansk?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Murmansk

Hvilke flyselskaper flyr til Murmansk?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Murmansk from Norge are Aeroflot and KLM. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Murmansk

Under finner du alle flyplassene i Murmansk sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Murmansk flyplass?

Det finnes flere mulige transportmetoder inn til Murmansk fra flyplassen. Fremtredende er flybuss, rute 106, som går fra flyplassen og inn til sentrum av Murmansk, med flere stopp underveis. Endestasjon er den sentrale busstasjonen og togstasjonen i Murmansk, dermed er det lett å eventuelt reise videre. Det er også et godt taxitilbud, og det enkleste er å ringe taxi selv eller laste ned en av de russiske appene YandexTaxi eller Rutaxi. Det er muligheter for å bestille leiebil i Murmansk og sørge for at denne står klar på flyplassen når du ankommer.


Visumkrav for Murmansk

Hvilke pass- eller visumkrav er det når du besøker Murmansk?

Det er visumplikt for norske statsborgere som skal reise til Russland, og dette må anskaffes før innreise til landet. Den kanskje enkleste formen er E-visum, som kan søkes via en online portal, men vær nøye på detaljene for å unngå eventuelle problemer under oppholdet. Det er naturligvis også et behov for pass ved ankomst, og ved utreise fra Russland.


Start planleggingen av reisen til Murmansk


De beste tingene å se og gjøre i Murmansk

Hva kan du se og gjøre i Murmansk?

Det er litt av hvert å finne på i denne nordlige byen i Russland. Dette er verdens største by nord for polarsirkelen, og det er ulike tilbud på tross av at det også er en relativt ung by. Høydedragene nær byen gir en flott utsikt over både selve Murmans og det arktiske landskapet. Da forstår man hvor langt nord man faktisk befinner seg.  I Murmansk er det flere attraksjoner. Byen er først og fremst kjent som en av Russlands viktigste steder for den russiske marinen i nord helt fra krigsårene, noe som har satt sitt preg på byen og minnesmerker. Som for eksempel den mest fremtredende attraksjonen "Alyosha"-statuen, offisielt kjent som beskyttere av sovjetisk arktis, men på folkemunne Alyosha. Statuen markerer innsatsen under andre verdenskrig. Reiser man ned til havnen, kan man se verdens første atomdrevne overflateskip, iskrysseren Lenin. Blant museer har man et stort utvalg. Det nordlige marinemuseet, murmansk regionale kunstmuseum, og regionalmuseet er noen av attraksjonene du kan besøke i byen. Vil du reise ut av byen, har du Kola halvøya, og Murmansk Oblast, som fantastiske naturområder, og det er mulighet for å reise på bjørne-safari, som et av mange arrangerte friluftstilbud. Du kan enten reise ut i marka alene, eller om ønskelig er det en rekke ulike selskaper som kan guide deg på veien. Murmansk er et godt utgangspunkt for ishavscruise oppover mot nordpolen, og det er flere aktører som tilbyr dette.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Murmansk med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Murmansk.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Murmansk, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Murmansk og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.