Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Sixt i Miami

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Miami

Sjåførens alder: 26–65
fr. 28.6.
fr. 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Sixt i Miami i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

325 kr - 1 294 kr

Alle biltyper

517 kr - 959 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Sixt i Miami i Florida på, er i juli. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 325 kr per dag. 325 kr per dag er 42 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 559 kr for en leiebil av type Liten hos Sixt i Miami. Enda juli kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Sixt i Miami, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Liten hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Miami i Florida på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 264 kr per dag. 264 kr per dag er 63 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 714 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i Miami. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Miami, er Januar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Januar på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Miami i Florida på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 448 kr per dag. 448 kr per dag er 42 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 766 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i Miami. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Miami, er april den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i april på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Miami i Florida på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 552 kr per dag. 552 kr per dag er 26 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 748 kr for en leiebil av type SUV hos Sixt i Miami. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Miami, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen SUV hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Luksus hos Sixt i Miami i Florida på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 406 kr per dag. 406 kr per dag er 50 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 813 kr for en leiebil av type Luksus hos Sixt i Miami. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Luksus hos Sixt i Miami, er september den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i september på leiebiler av typen Luksus hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Kabriolet hos Sixt i Miami i Florida på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 747 kr per dag. 747 kr per dag er 36 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 165 kr for en leiebil av type Kabriolet hos Sixt i Miami. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Kabriolet hos Sixt i Miami, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Kabriolet hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Sixt sine utleiesteder i Miami

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Miami, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Sixt

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,2

Value

6,9

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Miami

Har Sixt et utleiested på Miami Intl flyplass?

Ja. Sixt har 1 utleiested på Miami Intl flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 3900 NW 25th Street #414.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Miami i juli?

Brukerne våre som leier biler hos Sixt i Miami i juli, foretrekker leiebiler av typen SUV. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen SUV i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 642 kr/dag i gjennomsnitt, og 520 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Miami?

Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Sixt, bør du vurdere å leie en SUV – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Miami. Leie av SUV hos Sixt koster i gjennomsnitt 642 kr per dag, noe som er 16 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 50 % av brukerne våre valgt å leie en SUV hos Sixt for å spare penger på reisen sin til Miami.

Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Miami?

3900 NW 25th Street #414 er Sixt sitt meste populære utleiested blant totalt 5 utleiesteder de har i Miami. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 70 % av de som valgte å bestille hos Sixt å gjøre det ved utleiestedet med adressen 3900 NW 25th Street #414.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Miami fra biler sist?

Priser for Miami fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Miami fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 236 tilbydere å velge mellom fra Miami biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Miami?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Miami. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Miami?

For å leie en bil i Miami må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Miami på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 28.6.
12:00
fr. 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Miami

Populære leiebiltyper i Miami