Leiebiler fra Sixt i Frankfurt am Main

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Frankfurt am Main

Frankfurt am Main, Tyskland
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Frankfurt am Main, Tyskland
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Frankfurt am Main

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Frankfurt am Main, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,7

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Frankfurt am Main

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Frankfurt am Main under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Frankfurt am Main føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Frankfurt am Main. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Frankfurt am Main i November?

  526 kr per dag (eller 3 679 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Sixt i Frankfurt am Main i November ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i November for en leiebil hos Sixt, kostet 323 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Sixt på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Sixt et utleiested på Frankfurt am Main flyplass?

  Ja, Sixt har 1 utleiested på Frankfurt am Main flyplass (Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz.).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Frankfurt am Main i November?

  Leiebiler av typen Standard er den mest populære å leie hos Sixt i Frankfurt am Main i løpet av November. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Standard hos Sixt 371 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 323 kr per dag i November.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Frankfurt am Main?

  Den billigste biltypen som Sixt tilbyr i Frankfurt am Main, er Standard som har en gjennomsnittspris pris på 371 kr per dag. 371 kr per dag er 13 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Sixt, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 56 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Frankfurt am Main hos Sixt, valgte Standard på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Frankfurt am Main?

  Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz. er Sixt sitt meste populære utleiested blant totalt 10 utleiesteder de har i Frankfurt am Main. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 62 % av de som valgte å bestille hos Sixt å gjøre det ved utleiestedet med adressen Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz..


Leiebiler fra Sixt i andre byer i Tyskland

Finn tilbud på leiebiler hos Sixt i andre populære byer i Tyskland, f.eks. Munchen, Hamburg og Berlin