Leiebiler fra Sixt i Munchen

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Munchen

Munchen, Tyskland
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Munchen, Tyskland
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Sixt i Munchen i Bavaria

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

516 kr - 1 164 kr

Alle biltyper

565 kr - 780 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Munchen i Bavaria på, er i juli. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 516 kr per dag. 516 kr per dag er 27 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 705 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i Munchen. Enda juli kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Munchen, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Munchen i Bavaria på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 385 kr per dag. 385 kr per dag er 44 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 690 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i Munchen. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Munchen, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Sixt sine utleiesteder i Munchen

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Munchen, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
25 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

7,2

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Munchen

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Munchen under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Munchen føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Munchen. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Munchen i Januar?

  Leie av bil i Munchen hos Sixt i Januar koster i gjennomsnitt 589 kr per dag. Sist Januar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 276 kr per dag hos Sixt, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Munchen i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 4 120 kr for en leiebil fra Sixt.

 • Har Sixt et utleiested på Oberpfaffenhofen flyplass?

  Nei, Sixt har foreløpig ingen utleiesteder på Oberpfaffenhofen flyplass. Det kan imidlertid være andre leiebilselskaper tilgjengelig på flyplassen.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Munchen i Januar?

  Leiebiler av typen Standard er den mest populære å leie hos Sixt i Munchen i løpet av Januar. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Standard hos Sixt 656 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 464 kr per dag i Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Munchen?

  Den billigste biltypen som Sixt tilbyr i Munchen, er Stor som har en gjennomsnittspris pris på 707 kr per dag. 707 kr per dag er 33 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Sixt, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 7 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Munchen hos Sixt, valgte Stor på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Munchen?

  Terminalstr. Mitte/MWZ er Sixt sitt meste populære utleiested blant totalt 25 utleiesteder de har i Munchen. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 57 % av de som valgte å bestille hos Sixt å gjøre det ved utleiestedet med adressen Terminalstr. Mitte/MWZ.


Leiebiler fra Sixt i Bavaria

Lei en bil hos Sixt i en annen by i Bavaria

Leiebiler fra Sixt i andre byer i Tyskland

Finn tilbud på leiebiler hos Sixt i andre populære byer i Tyskland, f.eks. Hamburg, Berlin og Frankfurt am Main