Leiebiler fra Nissan Rent-A-Car i Osaka

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Nissan Rent-A-Car i Osaka

Osaka, Japan
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Osaka, Japan
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Nissan Rent-A-Car sine utleiesteder i Osaka

Nedenfor finner du informasjon om Nissan Rent-A-Car sine utleiesteder for leiebiler i Osaka, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
19 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Nissan Rent-A-Car i Osaka

 • Er det trygt å leie en bil hos Nissan Rent-A-Car i Osaka under COVID-19-pandemien?

  Nissan Rent-A-Car ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Osaka føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Nissan Rent-A-Car innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Osaka. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Har Nissan Rent-A-Car et utleiested på Osaka Itami flyplass?

  Nissan Rent-A-Car har 1 utleiested på Osaka Itami flyplass. Du finner Nissan Rent-A-Car på følgende adresse(r): Osaka International Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Nissan Rent-A-Car når man er i Osaka i November?

  Med en gjennomsnittspris på 494 kr/dag, er det å leie biler av typen Økonomi hos Nissan Rent-A-Car i Osaka i løpet av November det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Nissan Rent-A-Car i Osaka for så lite som 494 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Økonomi sist November.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Nissan Rent-A-Car i Osaka?

  Nissan Rent-A-Car har 19 utleiesteder i Osaka. Ifølge brukerne våre befinner Nissan Rent-A-Car sitt mest populære utleiested i Osaka på følgende adresse: 1 Senshu Kuko Naka, Tajiri-cho, Sennan-gun, Osaka Japan. 49 % av brukerne våre som leide bil hos Nissan Rent-A-Car i Osaka i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.