Leiebiler fra Hertz i Brooklyn

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Brooklyn

Brooklyn, NY, USA
28. mai — 4. jun.
Samme leveringssted
Brooklyn, NY, USA
lø. 28.5.
12:00
lø. 4.6.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Brooklyn

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Brooklyn, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,2

Value

5,8

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Brooklyn

Hertz sine utleiesteder i Brooklyn har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Hertz gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Brooklyn:
• En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
• Forbedret opplæring av ansatte

Det finnes 1 utleiested på New York John F Kennedy flyplass. Adressen til dette Hertz-utleiestedet, er Building 318.

Ja, Hertz har gratis avbestilling av leiebil i Brooklyn. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Hertz til en av deres Brooklyn avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

Leiebiler av typen Luksus er den mest populære å leie hos Hertz i Brooklyn i løpet av juni. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Luksus hos Hertz 2 201 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 2 201 kr per dag i juni.

906 Union St er Hertz sitt meste populære utleiested blant totalt 6 utleiesteder de har i Brooklyn. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 48 % av de som valgte å bestille hos Hertz å gjøre det ved utleiestedet med adressen 906 Union St.


Leiebiler fra Hertz i New York

Lei en bil hos Hertz i andre byer i New York, f.eks. New York, Buffalo og Staten Island